Şimdi Ara

WD live - Minix neo x8h- Ugoos ut3 stabil media player tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumu inceledim ve bu media player -tv box olayına ne kadar yabancı olduğumu farkettim.

İşi bilenlerin yardımına ihtiyacım var. Özetle fazla bir şey istemiyorum.

1 TB harddiskimi bağlayıp içindeki resimleri ve hd,full hd, 3d olan avi, mkv gibi dosyaları takılmadan stabil bir şekilde oynatan bir cihaz istiyorum.

Filmleri afişleyebilen bir tv box olursa sevinirim. Fyat konusuna gelince sıfır cihazlar için 400 tl ye kadar verebilrim. Aslında forum öncesinde nette araştırırken WD TV live ünitesini bulmuştum incelemelerine de baktım genel olarak kullananlar memnun ama sonra forumda gezinince bu android tv boxları gördüm ve gerçekten çok kafam karıştı.

Esasen bu konuda f/p ürünü nedir tavsiyeniz?

• technoburak T kullanıcısına yanıt
    Ben wd tv live kullanıyorum. Ama bence bu saatten sonra alınmaz. Hantal kalıyor artık. Garantili olarak alabileceğiniz himedia q3 öneririm. Çin'den alabileceğiniz başka modellerde var. Ama hiçbiri media oynatımı konusunda, himedia dan iyi değil. Söylenene göre. Himedia q12 incelemesi var youtube ta. İzleyebilirsiniz. Q3 ile aynı arayüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler cevap için. Dediğiniz modeli araştırayım bir de öyleyse ;)
  • Dunyanin en asagilik en adi media player markasi wd live serisidir.eskisinden yenisine hepsi asagilik otesidir.yapiminda emegi gecen herkezin allah bin belasini versin.istisnasiz bir kere bile sorunsuz acip film izlemisligim yoktur.1 saat harddiski okutmaya ugraisirim sonra artik kufur etmekten sinir sistemim altust olur ve film zevkim kacmistir.sakin almayin pisman olursunuz.gidin dune alin.muhtesem alet.kiymetini asagilik wd cihazini alinca anladim.attan inip koyuna bindim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.