Bu iki diskin birbirinden ne gibi farkları var? Birbirine olan üstünlükleri nelerdir? WD Essential in fiyatı WD Elements den daha yüksek. Hangisi tercih edilmeli?
Bu soruyu bende merak ediyorum. Örneğin; 1 TB Essential ile 1 TB Elements arasında ne gibi farklar var? İçindeki diskler aynı mı? Kalite konusunda hangi model daha iyi?
Disk kutuları farklı gibi görünüyor. WD Elements'te Diskin çalıştığına dair ışık arka tarafta bulunuyor. (USB ve adaptör bağlantısının olduğu yerde) WD Essential modelinde diskin çalıştığına dair ışık ön tarafta bulunuyor. Başka ne gibi farklar var yorum yapmanızı rica ediyorum.
Aslında ben de bu aradaki farkı çok merak ediyorum.Sürekli ikisi arasında gidip geliyorum bu soruya yanıt bulursak ben de bitane 1Tb almayı düşünüyorum
Elements alınız. Aradaki fark kadar bir özelliğin bulunduğunu düşünmüyorum. Hız buna dahildir.
Evet ama bildiğim kadarıyla My Book Essential'da açma kapama tuşu var.Bu donanımın güvenle kaldırılmasını sağlamıyormu? Bu tuşun tam olarak ne işe yaradığını anlatabilecek olan varmı acaba?
tamda aradıgım konuymuş. net bir bilgisi olan var mı?
Herkesin aradığı bir konu ama cevap yok kimseden
slmlar,
tasarımları dışında bu iki ürün arasındaki farkları şu şekilde izah edebilirim;
WD Essential larda, SmartWare adı verilen bir yazılım bulunmakta. bu program size otomatik yedekleme/kopyalama haricinde, passwordleme ile gerek harici hard diskinizin içerisindeki dosyalarınıza sizin dışınızdaki kişilerce ulaşımını engeller, gerekse de internet üzerinden transfer ettiğiniz bilgileri üçüncü şahıslar tarafından okunmasını engellemek amacıyla donanımsal şifreleme yapar.
bunun dışında ise veri aktarım hızlarına kadar aynıdırlar.
esenlikle ...
quote:
Orijinalden alıntı: archivear
slmlar,
tasarımları dışında bu iki ürün arasındaki farkları şu şekilde izah edebilirim;
WD Essential larda, SmartWare adı verilen bir yazılım bulunmakta. bu program size otomatik yedekleme/kopyalama haricinde, passwordleme ile gerek harici hard diskinizin içerisindeki dosyalarınıza sizin dışınızdaki kişilerce ulaşımını engeller, gerekse de internet üzerinden transfer ettiğiniz bilgileri üçüncü şahıslar tarafından okunmasını engellemek amacıyla donanımsal şifreleme yapar.
bunun dışında ise veri aktarım hızlarına kadar aynıdırlar.
esenlikle ...
Aradığım cevap sanırım buydu, my book 1tb kullanıyorum bu e-sata'lı olan modelinden, 2TB daha almayı düşünüyorum, tercihimi bu sefer my book tan yana kullanmayacağım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme