ARKADAŞLAR ÜRÜNÜ ALALI 10 GÜN OLDU YALNIŞ ÖZELLİKTE BIR URUN ALMIŞIM. ETHERNET GIRISLI COK HIZLI BIRDEN FAZLA MAKINE ICIN KULLANILAN BIR DEPOLAMA AYGITI BU. BEN ISE KISISEL DEPOLAMA USB 3.0 BIR ALET ISTIYORDUM GARANTISI HERŞEYI DURUYOR, ILGILENENLER BANA TELEFONDAN ULAŞSINLAR. AYNI MARKANIN USB ARAYUZLU OLANIYLA DEGISIM YAPARIM AMA SIFIR OLASI GEREK.. BENIMKI SIFIR DAHA ICINE BIRSEY ATILMADI
MEHMET SALIH ALPMAN - 0546 217 83 20
WD 3, 5" 3TB My Book Live Gigabit Ethernet Harici Disk
Teknik Özellikler Kapasite : 3 TB Form Factor : 3.5" Model : WDBACG0020HCH-EESN Arayüz : Gigabit Ethernet Veri transferi hızı : 10/100/1000 Mb/s Uyumlu Ethernet Fiziksel Boyutlar Yükseklik : 167 mm Derinlik : 139 mm Genişlik : 50 mm Ağırlık : 1.09 Kg Elektriksel Özellikler Akım Özellikleri Güç Kaybı AC Giriş Voltajı 100-240 VAC AC Giriş Frekansı 47-63 Hz Çalışma Özellikleri Çalışma sıcaklığı : 5°C ila 35°C İşlevsel olmayan sıcaklık : -20°C ila 65°C Sistem Uyumluluğu Windows® XP®, Windows Vista®, Windows 7 Mac OS® X Leopard®, Snow Leopard™ DLNA/UPnP™ etkin cihazlar Paket İçeriği Ev ağı sürücüsü Ethernet kablosu AC güç adaptörü Kurulum ve yazılım CD'si Hızlı Kurulum Kılavuzu
ISTEDIGIM FIYAT 450TL UFAKTA OLSA BIR PAZARLIK PAYI VARDIR