Şimdi Ara

WD My Cloud Login Sorunu (Internal)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda araştırdım, yabancı sitelerde de aradım ancak bir türlü bilgi bulamadım.

3 TB'lık WD My Cloud satın aldım, yönlendirmelere göre hareket edip internet üzerinden register oldum ve cihaza eriştim, ancak cihaza içeriden erişemiyorum. Şu an tek yapabildiğim mobil telefonum dahil dosya oluşturmak, aktarmak, indirmek... Kısacası mycloud.com üzerinden cihaz ile ilgili ayrıntılı işlemler yapamıyorum.

Forumda gördüğüm bir takım arayüzler var, zaten videolarını da izleyerek satın aldığım bir ürün bu... İç IP adresinden erişmeye çalıştığımda admin hesabı oluşturulmadı, oluşturulması gerekiyor diyor... Ancak bu hesabı zaten mecburen mycloud üzerinden oluşturmuştum (Yanlış anlaşılmasın, mycloud girişi için ayrı bir şifre oluşturdum, cihaza erişim için admin şifresi oluşturdum), neden olmuyor bir türlü çözemedim, cihazı kapattım açtım yine olmadı... Hatta cihaz beni admin hesabı oluşturmak için şifre giriş ekranına yönlendiriyor, her ihtimale karşı şifreler girdiysemde bir süre sonra başarısız deyip işlem yapılamadı şeklinde geri dönüş alıyorum.

• Selamlar, benzer sorun yaşayan arkadaşlar olursa, cihazı resetleyip herşeyi baştan lokalden yaptım sorun olmadı, bilginize...

Hard Reset attım (Off konumda cihaza enerjiyi verip 40 sn bekleyince hard reset oluyor)
    Tüm alanları boş bırakarak devam ettim, bilgileri sonradan girdim
    Firmware update ve reboot ettim
    User eklenmesi, şifreleme ve dosya paylaşımlarını ayarladım
  • Merhaba:
    My cloud kullaniyorsunuz sanirim, son guncelleme ile uzaktan mobil cihaz uzerinden erisimle mkv formatlarinida acabildigine dair ozellik geldigi yaziyor ama denedigimde desteklenmeyen bicim uyarisi aliyorum siz hic denedimizmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratthy kullanıcısına yanıt
    Hiç denemedim malesef :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.