Şimdi Ara

WD MY PASSPORT & ULTRA 2019 2,5' USB 3.0 İnceleme, Detaylar, Yorumlar [ANA KONU] (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
48
Favori
81.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilmiyorum ben uğraşmadım yüzü astarını geçer eminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki bu disklerin amacı nedir veriler bu kadar kolay kayboluyorsa içinde fotoğraflar videolar yılların birikimi var ilk kez darbe aldı.Garantisi devam ediyor.Garantinin verikurtarma açısından faydası olur mu?
  • Benimde bugun okulda yere dustu daha sonra yavas yavas calismaya basladi simdi hic calismiyor raw olarak gozukuyor ne yapmak gerek ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben araştırıyorum ne yapılabilir diye içerisindeki verileri kurtarmam lazım diskten geçtim.Linux çalıştırıp kurtaranlar varmış.Detayları bilmiyorum.Bu zamana kadar hdd 2 yılda 15 kez kullanmısımdır.Özenle de sakladım ama 1 darbe bütün emeklerimi alıp gitti.
    Bu kadar hassas olabileceğini ummazdım.Elektronik işi tabi hassas olacaktır ama sonucta taşınabilir birşey düşme ihtimali çok yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shikamarunara -- 12 Ekim 2016; 0:06:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shikamarunara

Peki bu disklerin amacı nedir veriler bu kadar kolay kayboluyorsa içinde fotoğraflar videolar yılların birikimi var ilk kez darbe aldı.Garantisi devam ediyor.Garantinin verikurtarma açısından faydası olur mu?

Sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeKickerz

Benimde bugun okulda yere dustu daha sonra yavas yavas calismaya basladi simdi hic calismiyor raw olarak gozukuyor ne yapmak gerek ?

Biçimlendirebiliyorsan dene bakalım normal hale gelecek mi.
  • benim hdd şuan açıldı ama içindekileri kopyala deyince yanıt vermiyor donuyor.Şuan veri kurtarma programlarıyla kurtarabilir miyim
  • shikamarunara S kullanıcısına yanıt
    Aynısı bana da olmuştu zor artık, dene istersen genede Recovery tools yaz çıkar bir sürü.
  • Merhaba arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum yanlış yeremi yazıyorum bilmiyorum ama benim sorum yada sorunum şu dün WD MY PASSPORT ULTRA 2.5" 1.5 TB aldım pcye takıyorum yeni donanım bulundu sihirbazını açıyor yüklemeye çalışıyorum ama yüklenmiyor driver yüklemeye çalışıyorum oda olmuyor laptopum çok eski windows xp kullanıyorum ne yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz acaba.. SAMSUNG 1 TB hdd var onu sorunsuz kullanıyorum ama yeni aldığım WD yi kullanamıyorum..
  • ilknur26 İ kullanıcısına yanıt
    WD'nin sitesinden veya ilk sayfadan driverını indirip kurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ConquerorIron

Tamam şimdi daha net anlaşıldı.
    İlk söylediğinde doğru anlamamıştım.

Amazondan hiç sipariş vermedim. O yüzden ben de bilmediğimden 3. kez tekrardan sorayım ; Limit 85 dolar mı ?
    85 dolar altı olunca, amozon otomatik olarak mı vergiyi kaldırıyor ?

WD 2TB Berry My Passport Ultra Portable External Hard Drive - USB 3.0 - WDBBKD0020BBY-NESN
    80$ Vergi altı kaçırmayın
    https://www.amazon.com/dp/B00W8XXYXM
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam hatırlatma için.
  • Merhabalar. 1.5 yıldır my passport ultra kullanıcısıyım. Bilgisayarımı değiştirdim. Asus zenbook aldım. Bütün port larda denedim. Hepsinde bazen defalarca kez tekrar tekrar kapanıp açılıyor bazen de sorunsuz çalışıyor. Zenbook ta diğer cihazları denedim ve bir sorunla karşılaşmadım. Hdd'de de TV de falan sorun çıkarmıyor. Açıkçası şu an sorunu anlayamadım. Kabloda bir temazsızlık var ya da cihazlar arasında uyumsuzluk durumu mevcut. Fikri olan var mı acaba?
    Güncelleme**: Şimdi TV de tekrar denedim. Orada da aynı şey oluyor. Yani kendini sürekli atıp tekrar açılıyor. Demek ki sorun hdd de. Ne yapmalıyım fikri olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi septemberwoman -- 26 Ekim 2016; 1:14:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • septemberwoman S kullanıcısına yanıt
    Hemen sağlam bir yere yedeklerinizi alın ve garantisi bitmeden servise yollayın muhtemelen değişim kararı çıkacaktır. Kabloda sorun olma ihtimaline pek sıcak bakmıyorum zira kalın ve sağlam bir kablosu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 26 Ekim 2016; 1:21:01 >
    Wd'nin İstanbul'daki servis sürecini hiç bilmiyorum. Biliyorsanız yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu arada garanti kontrolünü yaptım, sınırlı garanti olduğu yazıyor. İlk postta belirttiğiniz üyeliğide gerçekleştiremiyorum. Bilgilerde sorun olmamasına rağmen devamlı kayıt başarısız oldu diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi septemberwoman -- 26 Ekim 2016; 13:54:53 >
  • septemberwoman S kullanıcısına yanıt
    Tamam burada bir yanlışlık yok 2 yıl olsa bile geçmemişsin süreyi kaldı ki 3 yıl olması lazım.

https://westerndigital.secure.force.com/ind/?lang=tr

Buradan adımları izleyerek RMA açabilirsiniz.

Bu arada resmi simage yapınız sayfayı katletmiş.
    Özür dilerim forumda biraz acemiyim. Olay şu ki sabahtan beri oraya kayıt olamıyorum. Her şeyi doğru ve düzgün girdiğim halde kayıt başarısız diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: septemberwoman

Özür dilerim forumda biraz acemiyim. Olay şu ki sabahtan beri oraya kayıt olamıyorum. Her şeyi doğru ve düzgün girdiğim halde kayıt başarısız diyor.

O zaman siteden iletişim telefonu bulun konuşarak halledin, daha hızlı olur.
  • win 10 wpd error my passport ultra bunu çözebilen varmı .hiç bir işe yaramaz wd
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: septemberwoman

O zaman siteden iletişim telefonu bulun konuşarak halledin, daha hızlı olur.

@MühendisMurathttp://urun.n11.com/tas...tb-yeni-model-P141188708

Bunlar hakkında bilgin varmı?

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.