Şimdi Ara

WD MY PASSPORT & ULTRA 2019 2,5' USB 3.0 İnceleme, Detaylar, Yorumlar [ANA KONU] (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
48
Favori
81.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eski wd my passport ultra 1tb diskim yaklaşık 30 cm yükseklikten düşüp bozulmuştu.İçinden verileri bilgisayara kopyalarken donuyordu.Geçen denerken baya bir kopyaladım.Biçimlendirip kullansam yedeğin yedeği olarak olarak riskli midir sizce?Garantisi bitmişti acaba onarılabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurenaisama -- 25 Temmuz 2017; 22:36:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurenaisama

Şifre olayını çözdüm,teşekkürler.
    Eski wd my passport ultra 1tb diskim yaklaşık 30 cm yükseklikten düşüp bozulmuştu.İçinden verileri bilgisayara kopyalarken donuyordu.Geçen denerken baya bir kopyaladım.Biçimlendirip kullansam yedeğin yedeği olarak olarak riskli midir sizce?Garantisi bitmişti acaba onarılabilir mi?

Kendi servisi ile iletişime geçip sorunuz.
  • .

Selamlar .

1 - 4TB MY PASSPORT almayi düsünüyorum ( renk onemli degil ) . ULTRA denen alet ile MY PASSPORT un farki var mi , ayni alet mi , ya da farklari nedir ? 4TB boyutunda ULTRA mevcut mudur.

2 - Amazon.com dan siparis versek disk turkiye WDigital garanti kapsaminda mi olmakta ? Ya da Turkiye de WD nin ofisi , resmi tamir yeri vs var midir ?. 119 USD yazan bir fiyat hangi eklentiler ile kac USD ye gelir . 15 gun beklemeye deger mi ?

3- Eskiden ( belki hala ) 100 usd vs üzeri ürünler gelemiyordu ya da cok vergili geliyordu. Bu detaylari nereden ögrenecegiz. vergileri kime ödüyoruz =?? ürün adrese gelecek ise...

tskler
  • zenci37 Z kullanıcısına yanıt
    Kendi sayfalarına girerek görebilirsiniz, yeni Ultra'nın alt kısmı metal ve birkaç yazılım desteği farkıyla geliyor içindeki diski bilemiyorum açıklanmıyor.

Diğer sorularınız için imzamdaki Amazon konusuna bakın ya da bana PM atın.

WD RMA sistemini kullanıyorsunuz global siteden ticket açıyorsunuz onlar sizi yönlendiriyor, direkt WD Türkiye'de garantisi yok yani.

Edit : Bu bilgiler her seferinde sorulmasın diye ilk sayfaya eklenecektir.

Ben 2TB Ultra white gold'u aldım, kargolanmasını bekliyorum bakalım.

WD 2TB My Passport Ultra Portable External Hard Drive - USB 3.0 - White-Gold - WDBFKT0020BGD-WESN
    89$ + 23.67$ (kargo+vergi)

En uygun burada, TR'de yenisini satan yer göremedim daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 3 Ağustos 2017; 11:45:0 >

• tesekkurler
  • .

Arkadaslar bu ürün 4 TB , ULTRA mı ??

Ultra yazmakta ancak bazen aliyorsun Ultra cikmiyor nasil anlayabiliriz ?

Ayrica 5400 rpm mi bunlarin dönüş hizi ?

tskler

• zenci37 Z kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ilk sayfada Ultra olanların resmi paylaşıldı ve linki verildi 2 tane ürün var, Siyah-Gri, Beyaz-Altın yekpare tek renk olanlar normal My Passport oradan bir kere yanlış.

5400 olması lazım.

TR'de daha yok Ultra ben çok baktım göremedim.
  • WD 2TB My Passport Ultra Portable External Hard Drive - USB 3.0 - White-Gold - WDBFKT0020BGD-WESN

Yolda geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 13 Ağustos 2017; 1:58:48 >
  • Ürün elime geçti, TR'de ilk kez incelemesi bana nasip olmuş olabilir, ilk sayfada yorumlar, testler, resimleri mevcuttur.

WD MY PASSPORT & ULTRA 2019 2,5" USB 3.0 İnceleme, Detaylar, Yorumlar [ANA KONU]
  • Masa ustu pc icin uygunmudur? Yoksa sadece laptop icinmi kullanilir? Alacagim internet sayfasinda parantez icinde (laptop) yazdigindan celiskiye dustum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g3z3g3n1616 -- 17 Ağustos 2017; 15:9:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g3z3g3n1616 G kullanıcısına yanıt
    İlk defa duydum böyle bir şey, her türlü kullanıma uygundur.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Tsk. cevap icin. Biraz daha ucuz olan bu urunu almayi dusunuyorum. Pc e artik sigmayan cocuklarin resimlerini uzun yillar muhafaza edermi peki?

WD My Passport (NEW) White WDBYNN0010BWT - Ekstern Harddisk - 1 TB - Hvid

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g3z3g3n1616 G kullanıcısına yanıt
    WD kaliteli bir marka ben harici depolamada daha iyisini bilmiyorum, uzun yıllar meselesine gelince elektronik biraz şans işi ona kimse garanti veremez.
  • media dan 4tb white bu kasa wd 2.5 harici hd aldım . Hd tune da health kısmında bu şekilde gözüküyor. Önceki hard disklerde bir sürü bir şey yazıyor bu normal mi ? Birde sizinkiler çift renk bendeki tek white beyaz renk farkı ne olaki ?

4tb gözüken :

WD MY PASSPORT & ULTRA 2019 2,5" USB 3.0 İnceleme, Detaylar, Yorumlar [ANA KONU]

3tb gözüken:

• mob411 kullanıcısına yanıt
    Programın baya eski sürümünden bakıyorsunuz ondan olabilir şuan 5.70 sürümü var.

Çok fark yok, ilk sayfada yazıyor bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Programın baya eski sürümünden bakıyorsunuz ondan olabilir şuan 5.70 sürümü var.

Çok fark yok, ilk sayfada yazıyor bunlar.

5.70 versiyonda indirdim aynı şekilde gözüküyor bu normal değil mi ?

ilk sayfaya baktım ancak göremedim kaçırmış olabilirim tekrar bakayım

neden diğer hd lerde çok fazla şey gözükürken bunda 4-5 adet gözüküyor? Daha mı dayanıklı ve geliştirilmiş bir harddisk ondan dolayı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 19 Ağustos 2017; 16:36:36 >

Bu konuda ekstra bilgim yok dahili disk olmadığı için olabilir bende de bu kadar çıkıyor.

• sizdeki de 4tb değil mı ? elimde diğer dahili olmayan disklerde aynı bu şekilde wd 3 tb 2 tb 1 tb aynı şekilde ama 4 tb farklı. Genelde wd kullanıyorum

Başka alan var mı 4tb wd 2.5 luk ? Varsa programı yükleyip bakabilir mi onda da mı health kısmı aynı şekilde ?

çok değişik böyle enteresan şeyler beni bulur , sıkıntı yaşatmasında razıyım
    2TB

Kardeş sakin ol ve kafayı takma.
  • başka bir 4tb alan arkadaşta aynı ss koyarsa içim rahatlacak vallaha

Gerçi garantisi var 3 yıl ancak olan benim arşive olur , gerçi wd disklerde hiç sorun yaşamadım markaya güvenirim ama arşivimde önemli ondan titizliğim

teşekkür ederim hocam cevaplar için
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.