Şimdi Ara

WD MY PASSPORT & ULTRA 2019 2,5' USB 3.0 İnceleme, Detaylar, Yorumlar [ANA KONU] (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
48
Favori
81.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    WD hariciler artık Türkiyeye gönderilmiyor galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönderiliyor gözüküyor tekrar kontrol edin.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Ürün sayfasında gönderiliyor diyor ama fiyat hesaplanan ödeme ekranına geldiğimde sepetinizde adresinize gönderilmeyen ürün(ler) var diyor. Oysaki sepette sadece hdd var tek ürün olarak. Böyle problemler olabiliyor ürün sayfasında gönderildiğini söylemesine rağmen göndermiyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman gönderim şuan için durmuştur ileride açılabilir takip edin veya farklı boyutlarına ve rengine bakın.

• Beyaz altın modelini satın aldım diyen arkadaslarvar

ULTRA ALACAGİM ancak turkiyede bulamadim

nereden aldiniz ??????

tskler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenci37 -- 29 Ağustos 2017; 9:50:43 >
  • zenci37 Z kullanıcısına yanıt
    Amazondan, ilk sayfada yazıyor bunlar en üstte.
  • Merhaba ben de bu modelin 7-8 sene önceki versiyonu var. BAD PCB hatası alıyorum. Pc hdd'yi tanımıyor usb hatası uyarısı çıkıyor. Çözümünü bilen var mı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Amazondan, ilk sayfada yazıyor bunlar en üstte.

link rica edebilir miyim , bulamadim da .
  • Arkadaşlar 4 TB lik WD pasaport veya passport ultra satın almayı düşünüyorum. Ama acaba içinde 2 adet 2 TB lik mı var yoksa tek bir adet 4 TB lik mı var merak ediyorum. Bilen var mı? Eğer 2 tane 2 TB lik raid0 ile birlestirildiyse 2 kat hızlı ama aynı zamanda bozulma riski de 2 kat fazla demektir. Benim için dayanıklılık önemli hız pek umrumda değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orss kullanıcısına yanıt
    İçinde 2 tane disk olması lazım tek te 4 olan yok diye biliyorum.

Şunu da bırakayım şöyle

WD 4TB Black My Passport Portable External Hard Drive - USB 3.0 - WDBYFT0040BBK-WESN
    110$ + 27.5$
  • Peki hocam ultra olan 20 dolar pahali olanin normal olandan farki nedir biliyor musunuz? bir de sizce seagate backup plus mu yoksa bu mu? o na gore satin alicam yardimci olursaniz cok tesekkur ederim
    İlk sayfaya bulabildiğim bilgileri yazdım, aşırı detaylı bilgileri bulamıyorum çünkü paylaşılmıyor hiçbir yerde içindeki disk aynı mı farklı mı ? bilmiyorum.

Ben WD'ye daha fazla güveniyorum ve tercihimi de ondan yana kullandım, Seagate daha ucuza alınabilir bir şey, her disk bozulabilir tabi ama okuduklarıma göre WD daha dayanıklı.
  • 2014 den bu yana her sene bir tane hdd sini aldim ama bu son kasası ne kadar mantıksız tipsiz olmuş öyle.

Wd tercih etmemin sebebi tamamen veri güvenliği açısından. Donanimsal olarak şifre ozelliği mevcut.

• WD MY PASSPORT 1TB 3.0 KIRMIZI hdd aldim ama üründe ilk taktiğimda uygulamalar gorunmedi.Acaba kullanilmis mi ilk alanlar bilgilendirebilir mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WD discovery Wd security Wd utilities programi wd ultra 2017 kasayi tanimiyor. not connected sported drive diyor :(
  • Ayrica calisirken ses cikardigini duyuyorum. Yani boyle anormal bir ses degil ama onceki ultralari takinca belli belirsiz bir ses gelirdi bu calistigini hisettiriyor. bu notmal mi acaba?
  • bende almayı düşünüyorum almışken 3-4 tb lık modelden birini düşünüyorum. fakat bi kuşkum var almadan önce. acaba 3-4 tb lık modeller raid disk mi bununla ilgili herhangi bi açıklamaya rastlamadım. bilen varmı bunu?
    Güncelleyin ikisinide görür. Bende bunlarin 3 kasasida var 2014 den beri alirim her sene. Gecen sene aldigim hdd nin sürümüne güncellemistim o zaman. O sürümle hepsine uyuyor.

Ses konusunda bir sey diyemeyecegim benimkilerde sorun yok.

2 sene onceki aldığım modellerde ses var biraz. Fakat bu son iki senede aldiklarimda ses olayini iyice çözdüler. Sessiz gayet

• yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Bunu ben de bulamadım bir türlü. Gerçi zaten satın aldım ama yine de çözemedim. biri içini kırıp açmadan anlayamayiz sanirim

• ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Harddiskin kendi yazılımını da discovery de guncelledim yine ayni

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.