Şimdi Ara

WD Passport 2 TB Transfer Hızının Saçma Şekilde Düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    WD PASSPORT 2TB ürününü almıstım. Kasanın 3.0 yerine ve 3.2gen2 yerine de takarak denedim.
    150gblık COD MW dosyasını SSD den harici diske kopyalarken ilk başta şahlanıyor(450mb/sn), 2 3sn sonra ise direk 80-100mb arasına düşüyor. Amaaaa daha sonra ise %50lere gelince NEDENSE BİLİNMEZ SAÇMAAAA Bİ ŞEKİLDE 5-10mb/sn arasına düşüyor. HAYIR ARKADAŞ 10KAT BİRDEN NEDENNN NASI NİÇİN DÜŞERSİN. 100MB TEMİZ GİDİYORKEN BİRDEN TAKKK. LÜTFEN BİRİ MANTIKLI AÇIKLAMA YAPABİLİR Mİ. KANSER OLDUM. 350 400TL VERDİK 5MB SN İLE DOSYA ATIYOR. LAA ARKADAŞA OYUNU GÖTÜRCEKTİK KALDI...
    lütfen cevaplarınızı bekliyorum.
    Aygıt yöneticisinden hızlı seçeneğini etkinleştirdim,önbellek seçeneği yani. Bana lütfen ama lütfen cevap verir misiniz.. bana açıklama lazım. lann 100mb neden düşüyor durduk yere 5e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melek12345 -- 29 Şubat 2020; 11:15:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son zamanlarda sıfır diye satılan 2. Kalite diskler piyasada dolaşıyor
    Her markadan böyle disklerle karşılaştım. Hdtune ile benchmark testi yapınca sorunu daha net görürsünüz. Diskinizdeki sorunun birkaç nedeni olabilir. Teknik cümleler ile boğmak istemiyorum. Ama hepsinin ortak noktası diskinizi iade edin diyor

• DigitalVeri kullanıcısına yanıt
    pardon da benchmark ypaınca ne kadr bklemem fala ngerke? ben stop diyene kadar mı ? read mi write mi benchmark?
    biraz daha detaylı açarsanız sevinirim. bana sebep lazım. NEDEN dosya taşırken "5"E DÜŞER BÖLE Bİ ÜRÜN. sıçarım böleişe
    RESİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melek12345 -- 29 Şubat 2020; 17:9:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melek12345

biraz daha detaylı açarsanız sevinirim. bana sebep lazım. NEDEN dosya taşırken "5"E DÜŞER BÖLE Bİ ÜRÜN. sıçarım böleişe
    HDD yavaş yavaş bitiyor bende de seagate 2tb vardı garanti bitmeden iyiyce bozup yolladım sonra yenisi geldi , reallocation sector count kısmına bak hd tune programından

• helsloot kullanıcısına yanıt
    öyle bi bölüm yok ? nereden hangi sekmede

ne olması gerek onun?

• quote:

ne olması gerek onun?

Aslında tüm değerler normal görünüyor hızda düşme olmaması gerek

hocam aslında yok. Bakın 150gb cod mw yi attım. 501 öğe. data dosyalarını atıo 1 er gb hepsi. YA ARKADAŞIM, %50 lere gelince NEDENNNNN NEDENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN 5-10mb/s 'ye düşüyorsun???? BANA BUNUN ACIKLAMASINI VERINN. DOSYANIN RASTGELE BI YERINE DUSUYOR BIDA GERI GELMIO SREFSIZ HIZz
  • quote:

hocam aslında yok. Bakın 150gb cod mw yi attım. 501 öğe. data dosyalarını atıo 1 er gb hepsi. YA ARKADAŞIM, %50 lere gelince NEDENNNNN NEDENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN 5-10mb/s 'ye düşüyorsun???? BANA BUNUN ACIKLAMASINI VERINN. DOSYANIN RASTGELE BI YERINE DUSUYOR BIDA GERI GELMIO SREFSIZ HIZz
    Şimdi attığın dosya parça parça mı yoksa tek bir iso dosyasımı ?torrenttenmi indirdin cod'u ? iso mu yoksa extract edilmiş dosyalar mı , extract edilmiş dosyalar ise küçük dosyalara sıra gelince bayağı düşme olabilir hızda bu normal sen mesela 30-40 gb lık tek dosya at bakalım düşme var mı yokmu
    hocam BATTLENET den indirilmiş 150gb lık dosya :D arkadaşa götürcektim ama malesf :(((
    parça parça birsürü 501 öğğe toplam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melek12345 -- 29 Şubat 2020; 18:19:25 >
  • quote:

hocam BATTLENET den indirilmiş 150gb lık dosya :D arkadaşa götürcektim ama malesf :(((
    parça parça birsürü 501 öğğe toplam
    İşte ondan yavaş her hdd öyle küçük parçalı dosyalardaa bayağı bir düşer hız sen onu rarlayıp attığında göreceksin ki hızlı atacak
    hm diyosun :/
  • Benchmark testi sorun yok diyor.
    Sorun diğer diskte veya bilgisayarda olabilir.

Başka bilgisayarda denediniz mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalVeri -- 5 Mart 2020; 0:14:37 >
    bilgisayarın neresinde olcak.

dalga hocam vallaha bakın. siz yaşayın kanser olmazsanız helal olsun..
    lann hala deliriyorum bak dişlerimi sıktım tövbe yaaa.
    lann olm aptal ssdnin ben, durduk yere 100mb ile giden şey NEDENNNN LANN BAK NEDENN BANA NEDEN VERİN SICMAYIM ÇARKINA BÖLE ŞEYİNÖ
    titretti bni valla.... 🙄

denemedim hocam.
    arkadaşa gidecektim cod mw yi sürpriz yapıp atıım dicektim ama peğğğ... sıctımın şeyi saolsun....
    bana yardım lutfenn. 10mb ile 6 saat kanser olunmazzz

ya neden vallaha bak neden sadece neden istiyorum ona göre sıcayım carkına

direk attım ilk başta% 20lerde hız düştü sora tekrar yaptım 30lar sora tekrar 50civarında bu sefer durdu. 1saat geçti bekledım geç gittim arkadaşa... sıçarım dedim sövdüm cktım evden

taşınabilir 500gb 1tb ssd olsa alıcam. ama böle bişe yaşayım azına sıçarım o üreticinin.. bokk 100mb atıon nerene 20kat düşmek?? sıçtımın şeyi. pcde sıfor bişe ellemedim veya elledim hiç bi fark yok rastgele kafaya göre duruyo düşüyor hız. ha ilk başta nedense 450mb sn ile başlıo pislik devam etsene %))
    HATTA SECTOR TESTI YPTIM 3 SAAT CIVARI FULL YEŞİL HATA YOKTU ama anasının avradına sıçtımın beyinsizi düşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melek12345 -- 5 Mart 2020; 0:47:40 >

• İade edin

çok oldu artık
    ya hocam neden sıkıntı var bilmiyorum. parça parça attığım için normalmiş galiba.
    geçen 151gb cod mw yi tekrr deneyim atam dedim. yine güzel %50lere geldi fkt sora 5 10mb s ye düştü hız.. sora kendi kendine 70 80 e çıktı tekrar düştü. bende durdurdum 2 3dk sora başlattım 200 300mb e çıkıp tekrar 70lere geldi devam etti. anlamadım gitti neden sabit 100mb s ile atmıon ya şerefsiz disk

• Sonradan farkettim. Sarı noktalar ne anlam ifade ediyor bilmiyorum. Ama noktalar hep asagida . Test ettiğim disklerde hiç bu şekilde görünen olmamıştı.
    Birden fazla nedeni olabilir. WD disklerde kronik bir problem var. Busy mode deniyor. Disk aşırı yavaş çalışıyor. Diğer ihtimal diskin firmware (SA) bölgesinde bad sector veya zayıf sector olabilir. Diğer ihtimal G list kaydının şişmesi., veya geçersiz kayıtların olması) . Bunları belirlemek için özel cihaz gerekli. O da veri kurtarma firmalarında bulunur. Diskle vedalaşın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalVeri -- 12 Mart 2020; 23:5:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.