Şimdi Ara

WD Passport 250GB sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: br@yn

Eğer hiç bir umudunuz kalmadıysa disk ile ilgili size önerebileceğim bir yöntem var. Disk kafası plakaya yapışmış ise ki daha önce yere düşen bir diskte başıma gelmişti uzun uğraşlar sonucu diski derin dondurucu da 30 dakika beklettik. Böylece diskte sıcaklığın düşmesine bağlı olarak büzülen disk kafası plakadan ayrılmış ve içindeki verileri kurtaracak kadar çalışmasına imkan tanışmıtı. Tekrar ediyorum eğer son çareniz bu ise bu yöntemi uygulayınız. Sorumluluk kabul etmem bunu da belirteyim. Bu yöntemi uygulamak sizin elinizde sizin takdirinizdedir. Ben sadece daha önce başıma gelen bir olayda bu yöntemi kullanarak sorunu çözmüştüm. Umarım diskinizdeki problemi en kısa zamanda çözer verilerinize de kavuşursunuz.

Gemiş olsun, kolay gelsin.

quote:

Orjinalden alıntı: cokkotuadam

üniversite hayatımın 2 yılının bütün fotoğrafları içinde ve benim için gerçekten çok önemli bi fikri olan lütfen yardımcı olsun

Mantıklı aslında

• teşekkür ederim tavsiyeleriniz için fakat bunları en son çözüm olarak değerlendirmek istiyorum daha garantiye ulaşamadım kom bilgisayardan garantili görünüyor fakat telefonlarını açmıyorlar ulaşabilirsem sonuçları paylaşmak için buraya yazıcam yaptıklarımı ama YBA ile aynı sorunu yaşadığımdan emin olmak istiyorum. Sizin HDDniz de açıldığını 4 kere ardarda 2kısa 1uzun beep sesi çıkartıyormuydu??
  • bendeki marşı basmayan araba gibi, rınn rınnnn rıııııınnnnnnnnnn yapıp susuyor normal devrinde dönüyordu,
    pc falan hiç görmüyordu, mekanik ses çıkamıyordu, sadece rıınnnn gibi benzeri bir ses çıkarıyordu, cd romlara benzer
    quote:

Orjinalden alıntı: cokkotuadam

teşekkür ederim tavsiyeleriniz için fakat bunları en son çözüm olarak değerlendirmek istiyorum daha garantiye ulaşamadım kom bilgisayardan garantili görünüyor fakat telefonlarını açmıyorlar ulaşabilirsem sonuçları paylaşmak için buraya yazıcam yaptıklarımı ama YBA ile aynı sorunu yaşadığımdan emin olmak istiyorum. Sizin HDDniz de açıldığını 4 kere ardarda 2kısa 1uzun beep sesi çıkartıyormuydu??

• aynı sorun değil:( eğer öyle olsa dediğiniz gibi kafayı değiştirirdim sonra garantiye gönderirdim ama şuan önce garantiyle konuşup eğer bilinçsiz insanlar varsa dediğiniz gibi yapıcam sonra değiştirmeye göndericem aslında HDD hiç umrumda değil sadece içindekiler çok değerli benim için.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.