Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende 4 ay önce almıştım. Gayet güzel kullanıyordum. Yalnız bundan 1ay önce hdmi girişinde temassızlık yapmaya başladı. Kabloyu çıkarıp takınca veya oynatınca görüntü geliyordu. Elektroworldden almıştım onlara durumu anlattım servise yolladılar. Servisten 45 günde gelemedi. Bende değişim talep ettim. Kabul ettiler ve yenisi verildi. Bakalım bunda şimdilik bir sorun yok gibi. Güncelleme yapmamı tavsiye edermisiniz????
  • bende uzun süredir araştırıyorum almak için. wd hd tv için dts ses alabileceğimiz 5.1 ses sistemi öneriniz var mı? ya da farklı bir çözüm önerisi olan?
  • Arkadaşlar
    Bu ürünü almak istiyorum ama bir problemim var.22 ınç samsung 226 bw dvı lı monitörüm var ve bu cihazı aldığımda filmleri bu monitörde izlemek istiyorum acaba mümkünmüdür?Dvı çıkışlı monitöre bu cihazı bağlayabilirmiyim?Cvplar için çok tşk.
  • Soruma cvp verecek bir arkadaş yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamerr

Soruma cvp verecek bir arkadaş yokmu?

Resimdeki dönüştürücü ile izlemek mümkün olur.

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN )
  • quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

quote:

Orijinalden alıntı: gamerr

Soruma cvp verecek bir arkadaş yokmu?

Resimdeki dönüştürücü ile izlemek mümkün olur.

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN )

tşk ederim

• ben de wd 2. gen kullanıcısıyım.
    aldıktan 1 ay sonra hdmi bağlantıdan goruntu alamadım.compositten bağlanıyordu ama.
    servisi aradım gönderin tamir edelim dedi.ben yine de sansımı deneyeyim dedim electroworlde goturdum.
    dedim bunu değiştirin kusurlu bu ürün.
    saolsunlar kırmadılar beni.
    değiştirdiler. yine aynı şey olabilir diye huzursuzum.
    aleti lg hs 201 led projektörde kullanıyorum.
  • Arkadaşlar merhaba çok kısa bir sorum olucak bende bu cihzdan almayı düşünüyorum. Fakat benim için uygun mu tam karar veremedim. Bende divx, dvd, mp4 ve mkv filmlerin olduğu 1tb 'lık bir arşiv var. Netbook 'u plazma tv 'ye bağlayıp sökmekten bıktım. Bu cihazla rahata kavuşur muyum? Bir kaç forumda baktım bazı arkadaşlar görüntü daha bozuk olur diye yorum yapmış. Bu doğru mudur? İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • elektronik mağazasında yan yana iki 102 lcd tv ye birine netbook birine w.d bağlayarak önce divx sonra mp4 oynattık bilhassa mp4 te w.d kötüydü.
    artık benim cihazdamı sorun var bilmiyorum.
    ancak bu cihazı alış sebebim mkv-bluray izlemek.
    mkv lerde bir sorun görmedim.

yukarıdaki mesaj karışmış düzelterek tekrar gönderdim.
    sayın yöneticilerin gereğini yapmalarını rica ederim.

kaşe
  • divx (avi) görüntüleri netbook 'a göre nasıldı acaba?
  • divx te de biraz dikkatli bakınca netbook daha iyi gibi geldi bana.
  • Divx izlemek için almayı tavsiye etmiyoruz bu cihazı demek ki.
  • piyasada 50 TL ye divix playerler varken,200 TL civarı para verip bu cihazı almanın mantığı yok.
    kesinlikle bu cihaz mkv-bluray film izlemek için alınır.

zaten bu cihazda bir defa mkv-bluray film izlersen,bir dah divix izlemezsin.
  • sadece divx izleme için bu alet alınmaz doğru ama orta halli usb li dvd playerlar 100-120 tl seviyesinde. biraz daha fazla verip wd alınabilir kaldıki divx performansı çok kötü değil. genelde arşivdeki filmler 720p ancak arşivlik olduğunu düşünmediğim filmlerde 700 mb lik ripleri indiriyorum, izlenmiycek kadar kötü değil bence dvd player almak yerine bu alet alınabilir
  • Cuma günü bende bir tane aldım bu cihazdan .Core 2 Duo laptopın oynatamadığı 35Mbps lik test videosunu sorunsuz oynattığını görüncü gerçekten çok şaşırttı beni...
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyzo2

piyasada 50 TL ye divix playerler varken,200 TL civarı para verip bu cihazı almanın mantığı yok.
    kesinlikle bu cihaz mkv-bluray film izlemek için alınır.

zaten bu cihazda bir defa mkv-bluray film izlersen,bir dah divix izlemezsin.

Bu esnada belirtmek isterim ki prodji gibi kaliteli blu ray ripler wd lerde de gayet iyi sonuçlar veriyor, ilk bakışra 2-3 metreden farkı algılamak bile hayli zor.
  • Arkdaşlar tavsiyeler için teşekkür ederim. Elektroworld 'den 179-TL 'yealdım. İkinci nesil. Şimdilik divx izlemek için fakat geleceğede yatırım olsun istedim. Bu arada Divx 'lerde performans olarak netbook 'tan hiçbir farkı yok.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.