Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar cihazı aldığımız gibi kullansak kötümü yani illa fw mi yüklemek gerekiyor.Ayrıca son zamanlarda altyazı ve ses kayması gibi problemleri çok duyuyorum kronik bir rahatsılığımıdır acaba bu.Tam cihazı alma arefesinde biraz korktum açıkçası
  • Aldığınız gibi kullanmanın hiç bir zararı yok. Eğer üzerinde 1.01.70 sürümü yüklü geldiyse iyi. Eğer 1.01.77 ile geldiyse iade edilen bir ürünü satmışlar demektir. Altyazıyı büyütmek (40 tan fazla), cihaza wireless bağlantısı eklemek gibi ekstra özellikler eklemek için biraz uğraşmak gerekli. Ama gen2 yerine Live modelini alırsanız bu saydıklarımın hepsi zaten orijinal yazılımla geliyor. Almadıysanız live alın uğraşmayın.
  • bildiğim kadarıyla aynı chipset kullanıyor live ve gen2 wireless kullanmayı düşünmüyorum live almanın pek manası yok gibi??
  • chipset aynı ama biraz daha farklı bir yazılım var live da.alt yazı büyütmek önemli derseniz live alın.
  • Altyazı büyütmek gen2 için sorun olmaktan çıktı. Bir önceki sayfayı okursanız orda nasıl yapılacağını anlattım. Sadece altyazının aşağı yukarı kaydırılması kaldı. O da hallolunca live dan fark kalmayacak.
  • kolay gelsin arkadaşlar bana bu ürünler hakkında en anlaşılır dilde aıtnryılı bir bilgi verirseniz sevinirim. bu ürünler nedir ne işe yarar neler yapılabilir bunların hıazlfaarı varmıdır.
  • B-rad 'in custon firmware'i ile Gen2 'ye wireless özelliği kazandırıp kullanan varmı? Var ise nasıl? Hangi usb adaptörle? Torrent indirebiliyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: landmoon

B-rad 'in custon firmware'i ile Gen2 'ye wireless özelliği kazandırıp kullanan varmı? Var ise nasıl? Hangi usb adaptörle? Torrent indirebiliyormusunuz?

Yurtdışı forumlarda deneyen ve başarılı olan çok var. Desteklenen wireless listesi de vermişler. Benim modemim kablosuz olsa denerdim.

Düzeltme:İmlâ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbarian -- 17 Mayıs 2010; 10:17:57 >
  • burbarian arkadaş ben bu altyazı şeyini yükleyemedim.Worldde açıp düzeltme yaptıktan sonra hangisinde kayıt edeceğiz.Tekrar not defterine aktarıpmı kayıt edeceğiz,yoksa world olarakmı.Birde yükleme numarası nerede ben bulamadım 77 yi 78 yapmak için.
  • Word programı ile açmayacaksın. wdtvhd.ver olan dosyayı aç de. Hangi program ile açacağını soracak. Not defterini (notepad diye de geçebilir)seçip aç. 1.01.77 yi 1.02.78 yap. Kaydet kapat.
    S00custom-options dosyasını da aynı ilk dosya gibi not defteri programı ile aç. İçinde gerekli ayarları yapıp kaydet ve kapat. Altyazı boyutunda sadece bir satırı değiştir. Sadece bir tane aktif hale geçiyor. Eğer uygulamakta zorluk çekersen bana mail adresini pm ile yolla. Gerekli iki dosyayı yollayayım. Müsait olduğumda ayrı bir konu açıp resimlerle anlatıcam ama vakit bulamıyorum.
  • Arkadaşlar yurtdışından bu ürünü almak istiyorum ama gen1 gen2 olduğunu nasıl anlayabilirim ve gen1 gen2 ne demek olduğunuda bilmiyorum açıklarsanız sevinirim.. Ayrıca live versiyonun + ları nelerdir ? torrent çalıştırılabiliniyormu ? şimdiden ilgi duyan arkadaşlara teşekkür ederim.
  • beyler versyon yükseltmek için usb takıyorum ama yeni versiyonu görmyor sizce sorun nedir?
  • Teşekkür ederim burbarian,bu akşam tekrar deneyeyim bakalım.Yapamazsam artık maille hallederiz.
  • Burbarian kardeş benim indirdiğimde versiyon olarak <<VERSION='1.01.24.WDLXTV_LIVE-0.4.1.9-6'
    LOCATION='wdtvlive.bin'>> yazıyor.Yanlış birşeymi indirdim aceba.
  • http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=5083.0

Ben bu adrestekini indirip yüklemiştim.
    WDLXTV_G2-0.4.1.9 yazıyor. Önceki sürümlerin üstünü çizmiş.
    Yukarıda yazdıklarımı doğru yaparsan olmaması için bir sebep yok. Gene de olmazsa pm at msn den anlatayım.

http://rap-ids-hare.com/files/363414969/1.01.77_B-RAD.CC_WDLXTV_G2-0.4.1.9.zip
    Sayfada birkaç link var. Doğrusu bu. Daha önceki non-bootable olanmış. Özür dilerim.
    Edit: Link düzeltmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbarian -- 21 Mayıs 2010; 22:36:42 >

• birde bunu deneyelim bakalım.
  • Arkadaşlar selam

Biliyorsunuz bizim cihazda ethernet desteği yok. Dolayısıyla harici taşınabilir diskler kullanıyoruz. Tabi dosya kopyalama işlemleri için sürekli diski çıkarıp takmak zorunda kalıyoruz. ben konu ile ilgili bir araştırma yaptım. Bana gereken şey diski çıkarmak zorunda kalmadan network desteği olan bir disk bulmaktı. aşağıdaki linkte böyle bir cihaz buldum.

http://www.hepsiburada.com/western-digital-mybook-world-edition-1tb-ethernet-tasinabilir-disk-wdh1nc10000e/ProductDetails.aspx?productId=bd847436&categoryId=100225

Şimdi bu diski switch e bağladığımızda evdeki tüm makinalardan diske ulaşıp dosya kopyalama işlemlerini yapabiliyoruz. ancak bu diski usb yoluyla wd ye bağlayabilecek miyiz? Sonuçta şu an kullandığım 500 gb diskten artısı ağa bağlayabiliyor olmam.Eğer ilgili cihaz harici disk mantığıyla çalışıyorsa wd görmez mi? Ya da uygun bağlantı şekli var mı? Ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sahin_turgay

Arkadaşlar selam

Biliyorsunuz bizim cihazda ethernet desteği yok. Dolayısıyla harici taşınabilir diskler kullanıyoruz. Tabi dosya kopyalama işlemleri için sürekli diski çıkarıp takmak zorunda kalıyoruz. ben konu ile ilgili bir araştırma yaptım. Bana gereken şey diski çıkarmak zorunda kalmadan network desteği olan bir disk bulmaktı. aşağıdaki linkte böyle bir cihaz buldum.

http://www.hepsiburada.com/western-digital-mybook-world-edition-1tb-ethernet-tasinabilir-disk-wdh1nc10000e/ProductDetails.aspx?productId=bd847436&categoryId=100225

Şimdi bu diski switch e bağladığımızda evdeki tüm makinalardan diske ulaşıp dosya kopyalama işlemlerini yapabiliyoruz. ancak bu diski usb yoluyla wd ye bağlayabilecek miyiz? Sonuçta şu an kullandığım 500 gb diskten artısı ağa bağlayabiliyor olmam.Eğer ilgili cihaz harici disk mantığıyla çalışıyorsa wd görmez mi? Ya da uygun bağlantı şekli var mı? Ne dersiniz?

Hocam o parayı vermeye değmez. Hdd ihtiyacınız varsa onu bilemem ama sadece wdtv için o diske o kadar vermek bence uygun değil. Onun yerine bir tane wireless adaptör alın, ki 30-40 liraya bulunuyor artık. B-rad'in hazırladığı custom firmware yükleyin, kablosuz ağdan bağlanın. Tabii modeminiz kablosuz ise.

• quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

quote:

Orijinalden alıntı: sahin_turgay

Arkadaşlar selam

Hocam o parayı vermeye değmez. Hdd ihtiyacınız varsa onu bilemem ama sadece wdtv için o diske o kadar vermek bence uygun değil. Onun yerine bir tane wireless adaptör alın, ki 30-40 liraya bulunuyor artık. B-rad'in hazırladığı custom firmware yükleyin, kablosuz ağdan bağlanın. Tabii modeminiz kablosuz ise.

Öncelikle cevabın için teşekkürler. Aslında disk ihtiyacım da var ama şu çok gerekli değil. Peki wireless adaptör alıp custom yükledikten sonra wd ye takılı harici diske ağ üzerinden dosya kopyalayabilir miyim?

• Hocam ağ üzerinden neler yapılabiliyorsa hepsini yaparsınız. Detaylı bilgi için wd live konusuna göz atın. Çünkü custom firmware ile gen2 cihazlarımız live haline geliyor. Sadece eternet portu eksik kalıyor.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.