Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir soru; Kac Mbitps'lik 1080p HD'lerde frame'ler yavaslamaya basliyor? Bunu test eden oldu mu? Ayrica direkt bir Bluray'i kopyalayip (M2ts) izleyen oldu mu? Performans nasil?

Saygilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yufka

Selam dostlar.

Bir soru; Kac Mbitps'lik 1080p HD'lerde frame'ler yavaslamaya basliyor? Bunu test eden oldu mu? Ayrica direkt bir Bluray'i kopyalayip (M2ts) izleyen oldu mu? Performans nasil?

Saygilar

Tamamı 1080p için hiç takılmadan izlediğim medialardan örnekler sunmak istiyorum:

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
    File size : 12.3 GiB
    Format profile : High@L5.1
    Bit rate : 10.7 Mbps

Pirates Of The Caribbean The Curse Of The Black Pearl 1080p.mkv
    File size : 11.7 GiB
    Bit rate : 9 976 Kbps

The Fast And The Furious Tokyo Drift.mkv
    Format profile : High@L4.1
    File size : 8.52 GiB
    Bit rate : 9 975 Kbps

Transformers.mkv
    File size : 12.3 GiB
    Bit rate : 10.5 Mbps

Troy Director's Cut.mkv
    File size : 17.4 GiB
    Format profile : High@L4.1
    Bit rate : 11.0 Mbps

benden bu kadar sanırım yararı olur...

• Cok tesekkur ederim.

Bir kullanici yorumunda "24 Mbps ustu dosyalarda sorun cikiyor." ifadesini okudum. O yuzden sormustum. Hic m2ts izleme sansiniz oldu mu?

Saygilar
  • quote:

Cok tesekkur ederim.

Bir kullanici yorumunda "24 Mbps ustu dosyalarda sorun cikiyor." ifadesini okudum. O yuzden sormustum. Hic m2ts izleme sansiniz oldu mu?

Saygilar

m2ts dosyalarını izlemek isteyenler uzantılarını değiştirerek açmıştı diye hatırlıyorum. mbps olayı için farklı biri test etmeli.

Rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

Aldığınız gibi kullanmanın hiç bir zararı yok. Eğer üzerinde 1.01.70 sürümü yüklü geldiyse iyi. Eğer 1.01.77 ile geldiyse iade edilen bir ürünü satmışlar demektir. Altyazıyı büyütmek (40 tan fazla), cihaza wireless bağlantısı eklemek gibi ekstra özellikler eklemek için biraz uğraşmak gerekli. Ama gen2 yerine Live modelini alırsanız bu saydıklarımın hepsi zaten orijinal yazılımla geliyor. Almadıysanız live alın uğraşmayın.

Sevgili Arkadaşlar.

WDBAAP0000NBK-EESN kodu bu olan LİVE modelini aldım.akşam kullanıcam.
    Dediğiniz yazılıma bakacağım.
    Giriş düzey de kullanıcıyım.

ilk yapmam gereken adımlar nedir ve güncelleme nasıl yüklenir.

cevap yazan tüm dostlara teşekkür ederim.

• Live aldıysanız kendi sitesindeki güncellemeleri indirip kurun. Bu konuda bahsedilen ürün Live değildir. Custom firmware her iki cihazı da destekliyor ama orijinali her özelliği sağlıyorken başka yazılım kullanmak çok doğru gelmiyor bana. Live konusuna da bakabilirsiniz.
  • quote:

Live aldıysanız kendi sitesindeki güncellemeleri indirip kurun. Bu konuda bahsedilen ürün Live değildir. Custom firmware her iki cihazı da destekliyor ama orijinali her özelliği sağlıyorken başka yazılım kullanmak çok doğru gelmiyor bana. Live konusuna da bakabilirsiniz.

kusuruma bakmayın,yardımınız için teşekkür ederim deneyimim az.

http://www.vatanbilgisayar.com/wd-wdbaap0000nbk-eesn-wd-tv-live-hd-media-player-hdmi-&-lan/productdetails.aspx?I_ID=41320

bunu aldım.başka yazılım kurmaya hevesli değilim doğru olanı yapmak istiyorum sanırım ben yanlış yerdeyim live konusu nerde lin verirmisiniz.

şimdiden çok teşekkür ederim yardım için herkese ve size...

• quote:

Live aldıysanız kendi sitesindeki güncellemeleri indirip kurun. Bu konuda bahsedilen ürün Live değildir. Custom firmware her iki cihazı da destekliyor ama orijinali her özelliği sağlıyorken başka yazılım kullanmak çok doğru gelmiyor bana. Live konusuna da bakabilirsiniz.

syn burbarian

http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_live
    bunumu ındırmelıyım.tesekkur ederım.

bırde LİVE olan modelın dogru konu baslıgı nerde tesekkur ederım.

• quote:

syn burbarian

Evet o sayfada "Download now" linkine tıklamanız gerek. Ama yeni yazılımı yüklemeden önce Live başlığı altındaki konuyu okumanızı tavsiye ederim. Bu konuda ismi geçen gen2 cihazların üzerinde gelen firmware çok iyiydi. Yeni çıkan sürüm bizi mahvetti. Eskiye dönemiyoruz. Güncelemeden önce okuyup öyle karar verin. Live konusu da şurda. Biraz uzun sürecek (51 sayfa olmuş) ama incelemeniz faydalı olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_35131114/tm.htm

• quote:

quote:

syn burbarian

Evet o sayfada "Download now" linkine tıklamanız gerek. Ama yeni yazılımı yüklemeden önce Live başlığı altındaki konuyu okumanızı tavsiye ederim. Bu konuda ismi geçen gen2 cihazların üzerinde gelen firmware çok iyiydi. Yeni çıkan sürüm bizi mahvetti. Eskiye dönemiyoruz. Güncelemeden önce okuyup öyle karar verin. Live konusu da şurda. Biraz uzun sürecek (51 sayfa olmuş) ama incelemeniz faydalı olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_35131114/tm.htm

Bir kere şunu söylemeliyim,bu yazılan paylaşımlar inanılmaz derecede faydalı.
    Üst düzey kullanıcılara ve deneyimini paylaşan herkese çok teşekkür ederim.
    Laz olduğum için yanlış konuyu okumuşum,kendi cihaz konuma dönerim.

syn burbarian

bana gösterdiğiniz yol için çok teşekkür ederim.esirgemediğiniz bilgi ve emeklerinize saygı diyorum.
    ben yeni yazılım yuklemedım henuz,anladıgım kadarıyla sorun oluyormus bır sure boyle ıdare edecegım.fakat bazı kullanıcılar sorun yasamamıs sanırım.
    ben systemı su an bagladım ve kurdum sımdılık ses ve konusma bırbırını tutmuyor.
    bıraz arastırıyım neler yapmıs dıger kullanıcılar.
    sanırım kendı konumda bulurum.
    buraya yazan olursada okurum.
    tesekkur ederım.

• kardeş verdiğin hb linkinde

Western Digital WDAVP00BE Hd Media Player WDBABG0000NBK-EESN
    %31

Fiyat
    : 130,99 USD +KDV
    İndirimli
    : 89,90 USD +KDV| Kazancınız 76,62 TLKDV Dahil167,63 TL| Peşin fiyatına 12 x 13,97 TL TaksitleHavale / EFT
    : 160,93 TL (KDV Dahil)

yazıyor..eğer dediğimiz gibi gen 2 ise fiyat çok farklı alınabilir bir cihaz olarak göze çarpıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: riveral

WD TV HD Media Player in yeni versiyonu çıkmış (GENERATION 2 diye geçiyor):

bunun DTS downmix yaptığı söyleniyor bazı forumlarda en önemli özelliği bu olacak,ayrıva DVD menü destekliyor..WD HD TV LIVE ın internetsiz modeli olacak bu herhalde.

the WDTV version 2 (different from the Live model) will supposedly downmix DTS 2.0

ayrıca daha hızlı bir işlemciye sahip olduğu belirtiliyor.

WD TV HD Media Player (Gen 2) WDBABG0000NBK

http://support.wdc.com/product/install.asp?level1=10&lang=en

http://support.wdc.com/product/install.asp?groupid=1004&lang=en

WD recently began shipping the second-generation WD TV HD Media Player which is now available to consumers in the UK. This next-generation product of the popular WD TV HD Media Player, that was introduced last year, has a different model number (WDBABF0000NBK-NESN) and features a faster processor, Picture Transfer Protocol (PTP) and greater file format support.

Full-HD 1080p resolution, Plays digital media from your USB drive, Supports a wide variety of file formats.
    You’ve collected photos, videos, and music but they’re stuck on your PC. Liberate them! Play Full-HD 1080p movies, digital music and family photos in brilliant 1080p resolution on your big screen HD TV.

Specifications:
    Inputs / outputs
    USB 2.0 (input)
    HDMI 1.3 (output)
    Composite A/V (output)
    Optical audio (output)

Dimensions
    Height: 1.57 in (40 mm)
    Depth: 3.94 in (125.5 mm)
    Width: 4.94 in (100 mm)
    Weight: 0.67 lb (303 g)

Operating Specifications
    Operating temperature: 5°C to 35°C
    Non-op. temperature: –40°C to 65°C

Model Numbers
    Americas WDBABF0000NBK-NESN
    EMEA WDBABG0000NBK-EESN
    APAC-NTSC WDBABF0000NBK-SESN
    APAC-PAL WDBABG0000NBK-SESN
    Japan WDBABG0000NBK-AESN

Contents
    HD Media player
    Compact remote with batteries
    Composite AV cable
    AC adapter
    Quick Install Guide
    Installer CD

Media formats
    AVI (Xvid, AVC, MPEG1/2/4), MPG/MPEG, VOB, MKV (h.264, x.264, AVC, MPEG1/2/4, VC-1), TS/TP/M2T (MPEG1/2/4, AVC, VC-1), MP4/MOV (MPEG4, h.264), M2TS, WMV9
    JPEG, GIF, TIFF, BMP, PNG
    MP3, WAV/PCM/LPCM, WMA, AAC, FLAC, MKA, AIF/AIFF, OGG, Dolby Digital, DTS
    Playlist: PLS, M3U, WPL
    Subtitle: SRT, ASS, SSA, SUB, SMI

Supports Picture Transfer Protocol (PTP) to playback content from your digital camera
    Auto-play support for your digital signage solution
    File management capability (Copy, Delete)
    DTS audio support
    DVD-like menu

hb deki ürün yeni versiyon galiba:

http://www.hepsiburada.com/western-digital-hd-media-player-wdbabg0000nbk-eesn/productDetails.aspx?categoryid=112123&productid=bd847300

• Fiyat çok güzel. Ben vatandan 240 a almıştım yılbaşında. Yediğim kazığın boyutunu öğrenmiş oldum.
  • quote:

Fiyat çok güzel. Ben vatandan 240 a almıştım yılbaşında. Yediğim kazığın boyutunu öğrenmiş oldum.

elektronikte kazıkmı var bilader cep tel alıyoruz 1000 tl iki ay sonra düşüyor 500 tl hep böyle lükse merak arttıkca cebimizden çıkanda artacaktır.

yalnız bu linkteki gen 2 midir yoksa ilk üretilenmidir ? bilgisi olan varmı ?
  • gen 2
  • quote:

Cok tesekkur ederim.

Saygilar

Direk blurayleri yani m2ts formatlı filmleri Gen2 cihazımla direk sorun çıkmadan izleyebiliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAZICIOĞLU

quote:

Cok tesekkur ederim.

Saygilar

Direk blurayleri yani m2ts formatlı filmleri Gen2 cihazımla direk sorun çıkmadan izleyebiliyorum...

son olarak okuduğum bu yorumdan sonra cihazı alıyorum umarım pişman olmam
  • Arkadaşlar bende wd media player almayı düşünüyorum.Başlığı açan arkadaşımız şöyle bir link vermiş;
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=112123&productid=bd847300
    Sizce bu uygunmudur?Yada biliyorsanız daha uygun bir link verebilirmisiniz?Ayrıca linkini attığım modelde optik giriş varmı?Optik olayı benim için çok önemli çünkü.Cevap verebilirseniz çok sevinirim.
  • fiyat iyi görünüyor(167 TL), internet bağlantısı istemiyorsanız bu ürün işinizi görür, optik çıkışı da var.

quote:

Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

Arkadaşlar bende wd media player almayı düşünüyorum.Başlığı açan arkadaşımız şöyle bir link vermiş;
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=112123&productid=bd847300
    Sizce bu uygunmudur?Yada biliyorsanız daha uygun bir link verebilirmisiniz?Ayrıca linkini attığım modelde optik giriş varmı?Optik olayı benim için çok önemli çünkü.Cevap verebilirseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riveral -- 4 Temmuz 2010; 19:51:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: riveral

fiyat iyi görünüyor(167 TL), internet bağlantısı istemiyorsanız bu ürün işinizi görür, optik çıkışı da var.

quote:

Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

Arkadaşlar bende wd media player almayı düşünüyorum.Başlığı açan arkadaşımız şöyle bir link vermiş;

İnternet bağlantısının önemi yok benim için.Cevap için teşekkürler.

• Arkadaşlar bu gen2 de dts sesi alabilmek için illa dts destekli bir ses sistemimi şart?
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.