Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: satantribal

Arkadaşlar bu gen2 de dts sesi alabilmek için illa dts destekli bir ses sistemimi şart?

Optik kabloyla bağlayıp 5.1 almak istiyorsanız evet. Ancak bağlantı türünü stereo seçerseniz hdmi üzerinden tv den stereo ses alabilirsiniz veya rca kabloyla ses sisteminden stereo dts alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

quote:

Orijinalden alıntı: satantribal

Arkadaşlar bu gen2 de dts sesi alabilmek için illa dts destekli bir ses sistemimi şart?

Optik kabloyla bağlayıp 5.1 almak istiyorsanız evet. Ancak bağlantı türünü stereo seçerseniz hdmi üzerinden tv den stereo ses alabilirsiniz veya rca kabloyla ses sisteminden stereo dts alabilirsiniz.

teşekkürler ses sistemim olmadığı için dts sesli mkv lerde ses alamam sanıyordum.
  • quote:

Arkadaşlar gen2 cihazlarımıza custom firmware yükleyebiliyoruz. Dün akşam bu konuda yoğun bir çalışma yaptım. Başarabildiğim değişiklikler şunlar:

1- Arka fondaki resmi değiştirme. (Hep aynı arayüzden sıkılanlar için.)
    2- Altyazı boyutunu 80'e kadar çıkarabilme. (Özellikle en çok aranılan özellik)
    3- Kumandadan kapatma düğmesine basınca takılı olan usb harddiskin voltajını kesme.( Cihazı prizden çekmiyorsanız ve harddiski sürekli üzerinde takılı halde bırakıyorsanız harddiskin ömründen yiyor)
    4- Menülerde bir sayfada 6-8-10-11 veya 12 resim (film afişleri) sayısını göstermeyi seçebilme.

Şimdilik sadece bunları uygulama şansım oldu. Uykum geldiği için bıraktım ama bu gece kaldığım yerden devam edeceğim. Amacım altyazıyı alttaki siyah bantın içine kaydırabilmek. O da oldu mu benim için cihaz süper olmuş olacak. Kablosuz modemim ve wireless alıcım olsa ağ paylaşımı ve torrent olayına da el atmayı düşünüyordum. Bu gece (14Mayıs) saat 23 ten bir kişi bana yardım edebilirse daha çabuk sonuca ulaşabiliriz. Biraz yazılım bilgisi, biraz da ingilizcesi olursa iyi olur. Benim ingilizcem iyi ama yerli forumlarda bu konular yok ve yabancı forumlarda sürekli ingilizce yazıları çevirip anlayıp uygulamak zaman alıyor. Bana yardım edebilecek gönüllü varsa pm atsın akşam çalışalım. Bizim cihazların live modelinden eksiği kalmasın.

Çok güzel çalışmalar varmış, altyazı büyütmryi anlatmışsınız diğerlerini de anlatabilir misiniz? Sitesine girdim ama hiçbir şey anlamadım açıkçası...

• Arkadaşlar merhaba hepsiburadadan bu ürünü alıcam. Fakat benim ses sistemim dvd playerıma bu şekilde iki kablo olarak bağlanıyor. Wd'ye bağlayabilirmiyim? Birde bu dts ses çözememe sorunu var denmiş anlayamadım onu elimdeki bluray filmlerde ses çıkmayacakmı?
     WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN )
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayblack

Arkadaşlar merhaba hepsiburadadan bu ürünü alıcam. Fakat benim ses sistemim dvd playerıma bu şekilde iki kablo olarak bağlanıyor. Wd'ye bağlayabilirmiyim? Birde bu dts ses çözememe sorunu var denmiş anlayamadım onu elimdeki bluray filmlerde ses çıkmayacakmı?

Hocam çektiğiniz resim sanırım ses sisteminizin hoparlörlere verdiği çıkışlar. Dvd playerdan ses sistemine giren kablonun resmini çekerseniz daha iyi yardım edebiliriz. Ancak tahmin ediyorum ki o kablo kırmızı-beyaz rca kablodur. Eğer tahmin ettiğim kablo ise 5.1 ses alamazsınız. Stereo ses alabilirsiniz. Gen2 cihazların dts çözme-çözmeme sorunu diye bir şey yok. Çatır çatır çözüyor. Ses sisteminiz dts çözüyorsa optik kabloyla 5.1 alırsınız. Ses sisteminiz dts çözmüyorsa veya ses sisteminiz yoksa stereo bağlantıyla dts sesi çözülmüş halde stereo çıkıştan tv veya ses sisteminize aktarabilirsiniz.

• quote:

MaTRiX

Çok güzel çalışmalar varmış, altyazı büyütmryi anlatmışsınız diğerlerini de anlatabilir misiniz? Sitesine girdim ama hiçbir şey anlamadım açıkçası...

Nasıl yapılacağını burda anlatmıştım. Yararlanabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_40007909/tm.htm
  • Linkte verdiğiniz ürün gen1 e benziyor.Kutu gen1 kutusu.Aldanmayın sonra.
    quote:

Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

Arkadaşlar bende wd media player almayı düşünüyorum.Başlığı açan arkadaşımız şöyle bir link vermiş;
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=112123&productid=bd847300
    Sizce bu uygunmudur?Yada biliyorsanız daha uygun bir link verebilirmisiniz?Ayrıca linkini attığım modelde optik giriş varmı?Optik olayı benim için çok önemli çünkü.Cevap verebilirseniz çok sevinirim.

• http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=734

gen 2 ürünü burdan bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikalos

Linkte verdiğiniz ürün gen1 e benziyor.Kutu gen1 kutusu.Aldanmayın sonra.
    quote:

Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

Arkadaşlar bende wd media player almayı düşünüyorum.Başlığı açan arkadaşımız şöyle bir link vermiş;
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=112123&productid=bd847300
    Sizce bu uygunmudur?Yada biliyorsanız daha uygun bir link verebilirmisiniz?Ayrıca linkini attığım modelde optik giriş varmı?Optik olayı benim için çok önemli çünkü.Cevap verebilirseniz çok sevinirim.

BA koduyla başlıyanlar Gen 2 dir..

• burbarian hocam hemen foto çekip koyuyorum

Fotonun birisinde hoparlörden gelen iki kabloyu vestel dvd playerımın arkasında gördüğünüz iki yere sıkıştırıp bağlıyorum öyle ses alıyorum 6'sınıda öyle bağladım şimdi ben bu cihazı aldığımda bunu onun neresine sokucam ki? Kusura bakmayın bu ses olayından hiç anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayblack -- 6 Temmuz 2010; 16:57:52 >

• http://www.hepsiburada.com/Liste/western-digital-hd-media-player-wdbabg0000nbk-eesn/ProductDetails.aspx?productId=bd847300&categoryId=112123

Arkadaşlar bu linkteki gen2 oluyor değilmi? Pek fazla anlamıyorum oynatıcı işinden bu oynatıcı ile 720p, 1080p filmleri dts i sony ses sistemimden çözülecek şekilde izleyebilirim değil mi?
  • kampanyalı aldım ürünü .. çok memnunum... hiçbir sorunum yok .. güzel alet.. ama bir sorum olacak sadece.. Logitech 2+1 var bende ses sistemi olarak .. Optik kablo dönüştürücü gibi birşey varmı ? 3.5 uçlu jackı nasıl o arkadaki optik ses yerine monte edebilirim .. amacım tvden dinlememek .. bare bi işe yarasın sistem ... mümkünmüdür ?
  • berkayblack arkadaşım dvd playerda sağda kabloların çıktığı tarafı değil de sol tarafta sarı kırmızı beyaz girişlerin olduğu tarafın resmini koyun. Foto koyduğunuz yer giriş değil hoparlör çıkışlarıdır.

Misterioque siz de ses sisteminizin girişlerine ait resim koyarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
  • siparişi verdim hb'den gelsin bakalım bizde HD dünyasına adım atalım

hızlı kargo ile gün içinde teslim edilir diyor. bu gün alırsam akşam inceleme yapma şansım olur yarın inceleme sonuçlarını yazarım..

WD' kullananlar listesine benimde adımı yazın
  • quote:

berkayblack arkadaşım dvd playerda sağda kabloların çıktığı tarafı değil de sol tarafta sarı kırmızı beyaz girişlerin olduğu tarafın resmini koyun. Foto koyduğunuz yer giriş değil hoparlör çıkışlarıdır.

Misterioque siz de ses sisteminizin girişlerine ait resim koyarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Buyur hocam kusura bakma koymamışım fotolar aşağıda.Bir yakından çektim birde uzaktan

• quote:

berkayblack arkadaşım dvd playerda sağda kabloların çıktığı tarafı değil de sol tarafta sarı kırmızı beyaz girişlerin olduğu tarafın resmini koyun. Foto koyduğunuz yer giriş değil hoparlör çıkışlarıdır.

Dostum , resimleri koydum buraya.. şimdi DTS kısmı kare tarzı bişey sanırım ... Bende 2+1 fotodaki logitech var.. ucu 3.5 mm bildiğimiz kulaklık çıkışı .. bunu o kare olan yer kullanmam için bir çevirici yada adaptör var mı ? cevabını bekliyorum .. teşekkür ederim ilgin için ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Misterioque -- 7 Temmuz 2010; 17:21:59 >

• Arkadaşlar bende bugün wd playerıma kavuştum.Hepsiburada'dan aldım.Bazı arkadaşların kafasında soru işareti vardı gen'2 mi değilmi diye,gen 2 arkadaşlar bu linkteki;
    http://www.hepsiburada.com/Liste/western-digital-hd-media-player-wdbabg0000nbk-eesn/productDetails.aspx?categoryid=112123&productid=bd847300
    Aldıktan sonra iyiki almışım dedim çünkü herşey sorunsuz ve çok rahat oluyor.Ses sistemimi optik girişten bağladım mükemmel oldu.Zaten ilk dark knight filmini denedim 1080p eureka versiyonunu.Ayrıca rivera'ın başını baya bir ağrıttım sorularımla kendisine çok teşekkür ediyorum verdiği cevaplar için.http://forum.donanimhaber.com/m_40007909/tm.htm konusuda çok işime yaradı custom firmware yaparken,burbarian arkadaşımıza çok teşekkürler.

• selamlar

wd hd player gen 1 olması muhtemel (en eski olanı hangisi ise ona sahibim)şimdi sıkıntım şudur yazıım yüklerken büyük ihtimal yanlış sürümü yükledim ve alet dondu kaldı resetledim fiş çektim herşeyi denedim sorunu gideremedim işin hüzünlü kısmı garanti belgesini bulamıyorum işin içinden çıkamıyorum servise versem seri numarasından halledebilirler, (yetkili servisi kimdir nerdedir internetten arayınca pek sağlıklı sonuçlara ulaşamadım)veya ben kendim bunu çözebilir miyim bana yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer zira 2 haftadır hasretim sevimli cihazıma
  • cihaz geldi kurulum kolay kullanım basit ancak bir sorun var kitapcıkta kutu içerisinden hdd standı da var yazıyor ama kutudan stand çıkmadı bu konuda dava açayımmı ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthplt -- 8 Temmuz 2010; 9:22:31 >
  • bu işi avrupa insan hakları mahkemesi paklar ancak dostum.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.