Şimdi Ara

WD TV Live Elektrik gidip gelince açılmasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalar bende eski yani ilk çıkan WD TV Live var. Kullanan veya kullanmış olan arkadaşlar bilir, bu cihaz elektrik gidip geldiğinde tekrardan açılır. Bunu engellemek için ne tür bir aparat yapmak lazm ve onun için ne tür parçalar almak gerekir. Forumda daha önce bir kaç arkadaş kendileri bu tür bir aparat yaparak bu sorunu çözdüklerini yazmışlardı ama üzerinden çok zaman geçti o sebeple forumda arayıp bulmam zor.

Gece yatarken illa cihazın yanına gidip elektrikten çekmek gerekiyor.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Şöyle birşey alabilirsiniz. İşiniz bitince kapatırsınız. Yada yeriniz müsaitse anahtarlı üçlü veya tekli priz alabilirsiniz.

WD TV Live Elektrik gidip gelince açılmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baveran kullanıcısına yanıt
    Sağol ama bu işime yaramaz. Ben cihazın yanına gitmeden bu işi çözmek istiyorum. İstediğim sistem elektrikler gidince kapanacak elektrik geri geldiğinde devreye girmeyecek. Ben genelde gece yatarken film izliyorum ve film bitince de hemen uykuya dalıyorum. Ama elektrikler gece ben uyurken gidip gelirse diye WD TV Live kapattıktan sonra yataktan kalkıp cihazın yanına gidip fiş den çıkarmak zorunda kalıyorum. Bu priz o sebeple işimi görmez.

Kolay uykuya dalan bir insanım fakat uykum geldiği an yataktan kalkıp geri dönünce uyumakta zorlanıyorum. Forumda WD TV Live konusunda bir kaç arkadaş elektrikler gidince aktif hale gelmeyen priz tarzında bir ekipman yaptıklarını yazmışlardı. Ama o konuda şimdi onu bulmam çok zor çünkü ben o yazıyı 1-2 sene önce görmüştüm.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Valla bu konuda bilgim. Yok. Ama uzaktan kumandalı prizler var. Kumandayla kapatıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.