Şimdi Ara

WD TV Live Hub Problemleri Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugun elime geçen WD TV Live Hub ile ilgili bir kaç problemim hakkında yardım rica edeceğim.

Donanımım şu şekilde:

Modem : NetMaster CBW-700V KabloNet Wireless
    USB Wireless Adaptör : Zyxel NWD2105 ve AirTies WUS-300
    TV LG 42LE8500

PC yi ve Live Hub'ı modem e kablo ile bağladım. Çünkü wireless adaptorlerimin 2 sinide tanımadı cihaz. Burada sorun yok.

1. Sorun Full HD filmleri play dediğimde ekranda sarı ok çıkıyor ve sonsuza kadar dönüyor ancak film bir türlü başlamıyor.
    2. LAN bağlantısı inanılmaz yavaş. 13 GB lik bir filmi bile 30dk civarında bir sürede kopyalama yapabiliyorum. Ortalama 7,5 MB/s
    3. TV ile birlikte verilen CD den kurduğum Nero MediaHome 4 ile pc de başlattığım MediaServer ı bir türlü görmedi. Sürekli "No storage present" hatası alıyorum.
    4. NetworkShare üzerinden PC ye bağlandığımda dosyalar arasında sorunsuz dolaşıyorum ancak HD olan ya da omlayan herhangi bir filme bastığımda yine sarı ok dönmeye başlıyor ve back butonuna basana kadar dönüyor.
    5. Butun bunlar olduktan sonra kutunun altında bulunan reset butonu ile resetledim. Kendi içine attığım bir HD filmi tıkladım. Sarı ok hemen geçti ancak siyah ekranda kaldı. Film bir türlü başlamadı.
    6. USB ye bir film attım. USB Disk i alete taktım. Yine sonuçta bir değişme olmadı. Sarı ok çıktı ve dön babam dön...

Sizce aletde bir sorun olabilir mi ? Belki de taşıma esnasında falan içindeki HardDisk zarar görmüştür? Uygulamamı önerebileceğiniz herhangi bir şey var mı ?

Teşekkürler

• cihazda problem var gibi gorunuyor . garantiye gonderin bence
  • Dün geceki yoğun çabalarımın ardından Network üzeirnden cihaza kopyaladığım Full HD filmleri sorunsuz oynatmaya başladı. Akşam eve gittiğimde tekrar testlerimi yapıp, eğer sorun devam ediyor ya da tekrarlıyorsa göndermeyi düşünüyorum. İlginiz için teşekkürler.
  • ben de oynatmadifi format henuz olmadi, problemli olabilir
    notebooku agdan ben de tanitamadim, bilen varsa anlatirsa cok iyi olur
  • ya arkadaşlar ben de amerikadan getirttim. network share dediğimde bir türlü bilgisayarımdaki paylaşılan filmleri görmüyor. Ben mi yanlış yapıyorum acaba?
  • tutorial video var nasıl yapıldıgını gosteren aratın bulursunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.