Şimdi Ara

WD TV LIVE Uyumlu Wireless Adaptörler ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
13.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tenda W311U Wireless-N USB Adaptör 150Mbps aldım. Akşama deneyeceğim. Ek bir durum gelişirse bildireceğim.
  • Dün akşam itibari ile Tenda W311U Wireless-N Adaptor ile bağladığım WD TV Live sorunsuzca internete bağlanmış ve aynı modeme ethernet kablosu ile bağlı masaüstü pc'im ile sorunsuz bağlantı kurabildim.

Paylaşıma açtığım klasörler içinde bulunan hd filmler olsun müzikler olsun sorunsuz olarak bağlandım ve akıcı şekilde tüm fonksiyonları ile izleyebildim. Harika bir deneyim.

Filmleri artık HDD veya USB'ye kopyalama derdine son!!

İnternet radyoları ve facebook deneyimleri de çok farklı veya değişik geliyor insana...

Tavsiyem nereden kaça alırsanız alın, kaça alırsanız alın ama WD TV Live'ı kesinlikle öneriyorum.

Bu arada en ucuz ElektroWorld'e 219 TL.

Tenda W311N ise araştırdığım ve okuduğum kadarı ile uyumlu en ucuz adaptör.

Ben tanıdıktan ucuza aldım ama en ucuz sanırım HB'de... (siz araştırın gene de)

Sorusu olan arkadaşlara şiddetle öneririm.

Ayrıca kesinlikle sitesinden son sürüm güncellemesini yapın yoksa bazı özellikleri kullanamazsınız.

• Arkadaşlar,

WD TV LIVE için TENDA W322U wireless dongle almayı düşünüyorum. Netten alacağım için ürünün kendisi görmedim. Bir sorum olacak.

Nette gördüğüm sitelerde 2 farklı resim var ve bu resimler 2 farklı ürüne ait gibi görünüyorlar.

Bu aleti aldığımızda kutusunun içinden usb stand çıkıyor mu? Yoksa bazılarından çıkıyor bazılarından çıkmıyor mu ? Yer sorunum oldugundan ve dongle ı yan girişe takacağımdan stand olması benim için önemli..

Resim 1
     WD TV LIVE Uyumlu Wireless Adaptörler !

Resim 2

Gelen ürünün kutusu şöyle mi ?

• Edimax nano ile çalışmıyor!!
  • Merhaba ben WD TV Live HubTM Medya Merkezi medya oynatıcısını aldım

Modemim aırtıes rt205. WUS-300 125 Mbps Kablosuz USB Adaptör ile çalıştıramadım.

Herhangi bir adaptörle çalıştıran arkadaşlar otomatik arama ile mi bağlanıyor, yoksa ıp filen giriyor musunuz?
  • Öncelikle böyle bir konunu ne kadar elzem olduğunu WD TV Live aldıktan daha iyi anladım. Yeni aldığım WD TV Live için wireless adaptör arıyorum. Ancak aynı hızdaki iki ürün arasında fiyat farkının bu kadar fazla olmasını anlamadım .Görüşlerinizi bekliyorum.

Linksys WUSB600N 300 Mbps : 82,45 TL [ Bimeks'te ]

Tenda W322U 300 Mbps : 39,46 TL [ hepsiburada ]

Bu farka değer bir özellikleri var mıdır ?
  • Elimde Eversert NICW-U3 vardı ve boşa çıktı. WD TV'de denedim ama tepkisiz kaldı.
    Ağ ayarlarına girdim, otomatik dedim ama olmadı. Anladığım kadarıyla uyumsuz.
  • WD TV Live HD Medi playerin bugün yazılımını yeniledim, ASUS WL167G V3 adaptorü tanımıyor. Bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsolmaz -- 17 Mart 2012; 18:47:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorcery

Merhaba ben WD TV Live HubTM Medya Merkezi medya oynatıcısını aldım

Modemim aırtıes rt205. WUS-300 125 Mbps Kablosuz USB Adaptör ile çalıştıramadım.

Herhangi bir adaptörle çalıştıran arkadaşlar otomatik arama ile mi bağlanıyor, yoksa ıp filen giriyor musunuz?

asus n10 yada n13 al otomatikte bağlansın
  • Arkadaşlar merhaba,

Çalışıyor dediğiniz cihazlar WD TV Live Hub Media Center içinde geçerli mi yoksa sadece WD TV Live Streaming Media Player için mi?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Orijinalden alıntı: sorcery

Merhaba ben WD TV Live HubTM Medya Merkezi medya oynatıcısını aldım

asus n10 yada n13 al otomatikte bağlansın

Benim cihazım wd tv live media player. Cihazın son 1.06.43 güncellemesini yaptıktan sonra wireless adaptörü artık tanımıyor. Wireless adaptörüm asus n13, uyumluluk listesinde var. Aynı sorunu yaşayan var mı ?

Ayrıca bende Tenda w322u wireless adaptör vardı, şimdi oda çalışmıyor.

Eski sürümede dönmek istemiyorum, çünkü yeni sürümde çok iyi yenilikler var.

bu konuyla ilgili çözümü bilen var mı ?

Acil yardım.

Cevaplayana şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: -23-

Arkadaşlar merhaba,

Çalışıyor dediğiniz cihazlar WD TV Live Hub Media Center içinde geçerli mi yoksa sadece WD TV Live Streaming Media Player için mi?

Teşekkürler

Ben WD TV LIVE HUB için ZyXEL NWD 2105 wireless adaptör aldım elimde patladı bugün bakalım Vatan Bilgisayar'a gideceğim iade alırsa Airties Air 2310 ile değiştireceğim.Yukarıda bir arkadaş çalışıyor demiş bakalım iş görecek mi?Bu da patlarsa artık kablosuz bağlanmaktan vazgeçeceğim...
  • Airties 2310 wireless adaptor ok çalışıyor

Airties 2315 çalışmıyor

bizzat denedim
  • Hortlatma olacak ama.

http://www.hepsiburada.com/tenda-w311u-wifi-n-150mbps-usb-adaptor-p-BD303253

şu ürün mü bahsedilen tenda? boşuna almak istemiyorum.

WD TV live hd media player sürüm 1.06.43 görünüyor. Wireless adaptör elinde olup kullanmayan varsa da konuşuruz. Gerçi pahalı bir şey değil.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.