Şimdi Ara

WD TV LIVE Uyumlu Wireless Adaptörler ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
13.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Medyaları bilgisayardan kesilme olmadan oynatabilmesi için 150Mbs mı yoksa 300 Mbs bir adaptör almalıyız?Tabiki router da aynı güçte olmalı transfer için
  • Arkadaşlar sorunsuz diye yazdığınız "dlink dwa 125" ürün hakkında bir şey paylaşmak istiyorum.

WD TV LIVE'da bilemem ama PC'de Kullanımında ürün o kadar ısınıyor ki kendini bozacak kadar zarar verebiliyor, bilginize...
  • teknosadan bugun
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125430163&CS_Category=_MODEM654&CS_Catalog=_BILGISAYAR

modem linksys wag120 n aldım 139 tl ye yanında Linksys WUSB100 v2 usb wireless hediye geldi.
    wdtv live taktığım gibi çalıştı.sıkıntı yok.

sonuç : Linksys WUSB100 v2 sıkıntısız ve hızlı
  • baktım kimse edimax hakkında olumsuz bisey demiyo ben de edimax ı sipariş ettim simdi hepsiburadadan kim bilir kac gün sonra kargoya verirler. Ayrıca siparisi verdikten sonra farkettim galiba win 7 desteklemiyo :)) zaten wd tv live de kullanacagım icin sorun yok.Alet 150 mbps diyo da zaten 1080p film bulamıyorum dogru düzgün onu da wireless dan oynatmayıveririm. Bakalım bi sorun cıkmasa bari !
  • sorun çıkmaz internete bağlanırsın belki..ama konu win7 de dosya paylaşımına gelince orası bir muamma..ben başaramadım şahsen.
    sanırım superonline fiber internet için verdiği modemden kaynaklanan bir sorun var bende..
  • Ben de sanırım linksys alacağım bugün ancak aklıma takılan bir şey var. Benim modemim Pikatel Airmax-101, ttnet'in verdiklerinden. Veri aktarım hızımı nasıl etkiler bu modem, yani modemimi de değiştirmem gerekirme 720-1080p filmleri modem üzerinden rahat izleyebilmek için?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tengin78

Ben de sanırım linksys alacağım bugün ancak aklıma takılan bir şey var. Benim modemim Pikatel Airmax-101, ttnet'in verdiklerinden. Veri aktarım hızımı nasıl etkiler bu modem, yani modemimi de değiştirmem gerekirme 720-1080p filmleri modem üzerinden rahat izleyebilmek için?

Teşekkürler.

Cevap verebilecek ve yardımcı olabilecek kimse var mı arkadaşlar?
  • quote:

quote:

Ben de sanırım linksys alacağım bugün ancak aklıma takılan bir şey var. Benim modemim Pikatel Airmax-101, ttnet'in verdiklerinden. Veri aktarım hızımı nasıl etkiler bu modem, yani modemimi de değiştirmem gerekirme 720-1080p filmleri modem üzerinden rahat izleyebilmek için?

Teşekkürler.

Cevap verebilecek ve yardımcı olabilecek kimse var mı arkadaşlar?

Senin Modem Pikatel 54 mbs dir buyuk ihtimalle..
    We Sonucta Donacaktır buyuk ihtimalle...

Modem olarak 300 mbs lik lazım sana, 54 mbs likte çor zorlanirsin we filimleri donarak izlersin... (Resim ve Mp3 Hariç)
    Ben Tp-Lİnk aldım.. fiyatıda 95.tl idi,,. en uyugunuda oydu... Data transfer hizi 300 olunca gayet akıcı izlersiniz..

• quote:

Teşekkürler.

kardeş.yüksek verim istiyorsan modemve wireles adaptor de yüksek olmalı.
    bende airties 206 vardı fakat N teknolojili 150 mblik adaptor max 54 mb de çalışıyordu.
    şimdi eve linksys wag 120 aldık ve ayarlardan mixed mode seçtik. 150 mb/s arada birde 135 mb/s hızda bağlanıyor. modemi çok iyi ayarlamak gerekiyor.çünkü aldığım modemden çok kişi şikayetçiydi. dediğim gibi mixed mode seçince 3 katlı ev bahçe dahil kapsama alanına girdi hemde 2 -3 diş çeken yerde bile 110 - 150 mb/s arası veri iletimi oluyor. + modemden kaynaklanan bi özellik multimedia dosyalar için daha hızlı ve akıcı görüntü oluyor. youtube de görüntüye tıkladığımız gibi başlıyor oynatmaya.

• Linksys WUSB600N V1 on numara çalışıyor valla.
  • Linksys WUSB600N V2 çalışıyor.
  • Arkadaşlar almak isteyen olursa aşağıdaki adaptörden elimizde 2 adet var, wd tv live ile tam uyumlu. Hemen al fiyatındada yardımcı olunur.

http://urun.gittigidiyor.com/USB-KABLOSUZ-AG-ADAPTORU-150-MBPS-WIFI-WIRELESS_W0QQidZZ27282040
  • hepinizden bir ricam olacak.kusura bakmayın .adaptörlerde mbsler değişik.54 mbs var.128 var ve diğerleri.bu bağlantıda bir fark ediyor mu?
  • bende tl-wn827 var kutusunda 50 tl isteyen olursa
  • arkadaşlar evde uydunet motorola kablosuz modemim var, (56 mbps), modemi değiştirmeden daha hızlı veri aktarılmasını sağlayabileceğim bir aktarma aygıtı varmıdır yoksa hızı 300 mbps e yükseltmek için mutlaka modemimi değiştirmem gerekiyor??
  • Peki gen2 live olmayan modelde wirelles ağa bağlanabilen kullanabilen varmıdır..
  • arkadaşlar 20-30 tl arası iş gören wireless adaptör ne tavsiye edersiniz? vatan,gold,elektroworld'de bulunan cinsten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1. Selim -- 9 Ekim 2010; 15:43:29 >
  • Ben kendi sitelerinde firmware 1.03.29_b ile çalıştığı açıklanan şöyle bir tablo buldum ;

WD TV LIVE Uyumlu Wireless Adaptörler !

http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=3805

• Merhaba Arkadaşlar,

Panasoniz plazma tv için kullanabileceğim bir usb wireless adaptöre ihtiyacım var. Kullanan deneyen ve bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olabilirmi?
  • Vatan bilgisayardan
    Edimax EW-7711UMn 150Mpbs aldım WD HDTV Live ile sorunsuz çalışıyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.