TH 16 Köyü - TH 15 Fullendi ve Oyun Bırakıldı - 22.826 Taş
Oyunu 2023 yıl sonunda, köyüm TH15 Full + Full iken (Büyüler, Askerler, Binalar, Kahramanlar, Duvarlar....) bıraktım ve 6 aydır oyuna dokunmamaktayım.
Seviye 262
Tüm Binalar, Tüm Askerler, Tüm Duvarlar Köyde Ne Varsa TH 15 Seviyesinde FULL.
Kral 90
Kraliçe 90
Koruyucu 65
Kraliyet Şampiyonu 40
İsim Değiştirme Hakkı Durmaktadır.
Hesapta 22.826 Adet Taş Bulunmaktadır.
Hesabın İlk Sahibiyim.
Hesap Herhangi Bir Supercell ID'ye Tanınmadığı İçin İstediğiniz ID'ye Bağlayabilirsiniz.
Whatsapp İle İrtibata Geçebilirsiniz: 505 602 45 06
Port Bagaj Tavsiyesi
Arkadaşlar sizlerin uzmanlığına başvurmak istiyorum.
2024 model Citroen C4 X model aracım için 400 - 500 Lt. kapasitede port bagaj almak istiyorum. Daha önce kullandığım bir ürün değil. Bu nedenle hangi markalar vardır, ara atkıda neye dikkat edilir, port bagajda neye. Bu gibi konulara hakim değilim maalesef.
Sizden rica etsem tecrübenizi paylaşıp aynı zamanda beni doğru markalara yönlendirebilirseniz çok sevinirim. İnternetten biraz baktım 7.000 TL'ye de ürün var, 25.000 TL'ye de. Makas bu kadar çok olunca gol yememek lazım. Ucuz ete de yönelmemek lazım.
Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
TH9 Askerler ve Binalar Full+Full+Full Satılık
|
Aksesuar yardımı lütfen
|
2011 Civic - İstanbul İçi Servis Önerisi Lütfen
|
LPG Taktırmalı mıyım? Yardım Lütfen
|
Profesyonellerden Netbook Tavsiyesi Lütfen
|
22'' LCD Karşılaştırması
|
Silinebilir
|
Dubai Hakkinda Bilgisi Olan Var mi
|
İlgi Alanları: Teknoloji
Referanslarım: infraredreal, Chaossx, yucelsag, istceko, cathedral, khueljin, crawling, dr.excellent, ozgur_erdogan, tamay_aytam, nesferatu, [PASHA], margornn, toggy06, sayın, ilidian, CRIMINALL, yakshi, mircolak ve ismini hatırlamadıklarım... |
Referanslarım: infraredreal, Chaossx, yucelsag, istceko, cathedral, khueljin, crawling, dr.excellent, ozgur_erdogan, tamay_aytam, nesferatu, [PASHA], margornn, toggy06, sayın, ilidian, CRIMINALL, yakshi, mircolak ve ismini hatırlamadıklarım... |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.044
İkinci El Bölümü Mesajları: 342
Konularının görüntülenme sayısı: 5.558 (Bu ay: 112)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 35 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar