Şimdi Ara

Port Bagaj Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizlerin uzmanlığına başvurmak istiyorum.

2024 model Citroen C4 X model aracım için 400 - 500 Lt. kapasitede port bagaj almak istiyorum. Daha önce kullandığım bir ürün değil. Bu nedenle hangi markalar vardır, ara atkıda neye dikkat edilir, port bagajda neye. Bu gibi konulara hakim değilim maalesef.

Sizden rica etsem tecrübenizi paylaşıp aynı zamanda beni doğru markalara yönlendirebilirseniz çok sevinirim. İnternetten biraz baktım 7.000 TL'ye de ürün var, 25.000 TL'ye de. Makas bu kadar çok olunca gol yememek lazım. Ucuz ete de yönelmemek lazım.

Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

• Anladığımdan değil , ama valiz ve çantalarını yıllardır ilk günkü gibi kullandığım ve port bagajlarını gördüğüm , alacak olsam düşünmeden tercih edeceğim Thule güven veriyor
    Hani var ya araba üretse alacağınız markalar diye
    Thule kesin iyidir
  • C4x te tavan portu ve tavan çıtası yok bildiğim kadarıyla. Kapının oradan geçmeli ara atkı almalısınız.
    Port bagaj da aksesuarlarda incelerseniz daha iyi olur. Bir de ihtiyaç önemli. Bazıları alçak uzun oluyor, bazıları küçük ama yüksek. Taşınacak eşyaya göre bakılabilir. Thule kaliteli ama o kadar para verilir mi? Bu sorunun cevabını alternatif ürünlerin kalitesi ve fiyatı verir.
    Thule kullanıyorum, memnunum ama ben alırken uygundu.
    Sadece belirli günler lazım olacaksa port çanta da alabilirsiniz.

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Ben de yıllardır Thule markanın kalite konumlandırmasını beğeniyorum ancak f/p tarafına bakmak istiyorum. Evet tavan çıtası yok, onu almam gerekiyor. Ona da baktım, orada da fiyatlar 2.000-10.000 arası. Muhteşem bir uçurum var. Her daim kullanılmayacak aslen. Şehir dışı aile gezilerinde sadece. Tavan çantalarını ilk kez bugün, bu mesajı açmadan gördüm velhasıl direk araç tavanına temas etmesi ne kadar sağlıklı olur emin olamadım. Bu konuya da daha derin bakarım üstadım.

Teşekkürler yorumlarınız için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 1 Sw için port bagaj
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.