Şimdi Ara

Port bagaj hakkındaki düşünceniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
13.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Corsa D aracım var bagajı küçük geliyor port bagaj ile çözüm üretmek istiyorum sizlere sorum olacaktı

1- Araca montajı kolaymidir? Sonrasında sağlamlık yönünden iyimidir? Giderken düşmesi vb gibi

2- Aracın yol tutusunu etkiler mi? Savrulma vb.

3- Tavsiye edeceğiniz marka varmı?

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim

• opel yetkili servisini arayıp yedek parça bölümünden fiyat alın derim. Orjinal ekipman her zaman iyidir hocam. Orjinal istemezseniz port bagaj denilince kalite olarak kesinlikle Thule diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son ne olur?

opel yetkili servisini arayıp yedek parça bölümünden fiyat alın derim. Orjinal ekipman her zaman iyidir hocam. Orjinal istemezseniz port bagaj denilince kalite olarak kesinlikle Thule diyorum
    Opelin port bagajı varsa daha iyi olur aslında aklıma gelmemişti peki arabanin yol tuşunu etkiler mi sence hocam
  • Ağırlık merkezi yükseleceği için yol tutuşu daha kötü olur. Yine ağırlık ve sürtünme artacağı için yakıt artar. Normal zamanda kullanım mantıklı değil, bazı doblolar gibi. İhtiyaç halinde takılıp sakin kullanıp riskler en aza indirilebilir.
  • nitro kullanıcısına yanıt
    Kullanma amacım senede bir kaç defa şehir dışına gitmek diğer zamanlarda çıkarırım izmire gidiyorum dediğiniz gibi olmazsa yüksek süratlere cikmamaya çalışırım
  • Thule almayacaksanız almayın
  • 2007 grande puntom da 20012-2016 yılları arasında kullanmıştım.
    hatta forumda konusu ve fotosu da var.
    450 lt büyük boy taktım.
    arabaya kaçak kat çıkmış gibi oldu ama içine inanılmaz çok eşya aldı.
    yakıtı artırıyor. rutün sürüşüme göre, 100 km de 0,5 lt fazla yaktı.
    iyi monte ettikten sonra güvenlikten yana sıkıntı olmaz.
    portbagajda 1 numara marka thlue dir.
    ben malum sitede 2 el almıştım.
    port bagaj sayesinde arabamı değiştirmem gereken süreyi 4 yıl erteledim.
    2. çocuk olunca port bagaj da yetmedi(arka koltukta 2 çocuk koltuğu ve anne ile puntoya sığmadık.
    2016 dan bu yana grand picassso kullanıyorum ve portbagaj ihtiyacım kalmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat yeşillendirirseniz sevinirim
  • Code140 kullanıcısına yanıt
    Bir kaç siteye baktım herkes bu markayı tavsiye ediyor teşekkür ederim
  • derememo D kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdan bende muzdaripim benim de ikinci çocuk oldu malesef bagaj yetmiyor bir yanım sedan araçla değiştireyim diyor bir yanımda bu yoklukta port bagaj ile sorunu çözmeye çalışayım diyor senede 3-4 sefer kullanacağım için yakıt sorun olmaz dediğim gibi biraz tedirginligim hızda aracın savrulmamasi bazen otobanda rüzgar fazla olduğu için port bagajsiz dahi araç hafiften sallanıyor
  • kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    Fiyatlara baktım ortalama 2000 tl dan başlıyor fiyat gerçekten yuksekmis niken gördüm ama nasıldır bilmiyorum
  • Ben de corsa d sahibiyim. Konuyu takipteyim.
  • Zamanında çok araştırdım ama alamdım. Bildiklerimi yazayım:

1. Rüzgardan ve yan rüzgarlardan etkilenme artıyor.
    2. Bir miktyar rüzgar sesi yapıyormuş.
    3. Yakıt tüketimi biraz artıyor.
    4. Ağırlık merkezi yükseldiği için yan yatma eğilimi artıyor. Yükleme yaparken ağır şeyleri bagaja, hafif şeyleri port bagaja koymak tavsiye ediliyor.

Port bagaj tavsiye ederim. Yeni araba alacak bütçe yoksa, geniş bagaj için tek çözüm.

Thule gereksiz derecede pahalı. Aşağıdaki linklerdeki F/P ürünler gayet güzel iş görüyor diye araştırmıştım:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 5 Ağustos 2019; 13:49:19 >

• Gece sokuyorsunuz dimi bunları sırf şekil için bile alırım araba daha yakışıklı duruyor bence .d
  • Ben de xocuk ilk dogdugunda alsam mi diye dusunmusrum.Cocuk su an 2 yasina geldi iyiki almamisim diyorum. Su an ne bebek arabasinda ne mama sandalyesinde oturuyor. Onun icin mevcut bagaj fazlasiyla yetiyor. O gun almis sam bugun evde sagda solda bos duran bir port bagajim olacakti
  • Alıp satmak zor gelmez ise en temiz sedan araca geçmek.
  • 2 senedir, senede en az 2 kere kullanıyorum.
    aracım a3 sb. aracın bagaji 380LT
    thule marka 370LT portbagaj kullanıyorum çok memnunum.
    2.el aldım
    almadan önce çok araştırdım bu işin ustası thule ( sağlamlık, güvenlik, ses ve yakıt tasarrufu) servislerde orj. satılan bagajlarda çoğunlukla thule marka ve aşırı yüksek fiyatla satılmakta. sıfır alacaksanız kendi mağazasından almanızı tavsiye ederim. temiz 2.ellere de bakabilirsiniz.
    benim 2 çocuğum var. tatillerde büyük rahatlık.
    üst bagaja bebek arabası, ikea mama sandalyesi, ikea lazımlık, ufak bir spor çanta, çocukların oyuncakları vs bayağı bir şey alıyor. aracın bagajına da 3 bavulla bayağı yüklü bir şekilde yola çıkıyoruz.
    sedan araç sevmiyorum. zaten bu kadar yükü araç sedan da olsa sığdıramazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forever eagle -- 6 Ağustos 2019; 0:10:44 >
  • Zamaninda portbagaj almaya çok niyetlenmiştim. Arabam kalos hb ti. 190 lt bagaj vardı. Tek çocuğum var ve senede 2 kez full yükleme yapacaktım. Port bagaja çok heves ettim ama birgün vakumlu hurçları keşfettim. 3 kişi in tüm kıyafetleri, 4 yastik 1 yorgan tamamı br valize girdi. Valizi araca koymak bir dert ama. Bildiğin valize mermer doldurmuş gibi oldu. Vakumlanabilecek ne varsa vakumladım 3 sene. O kalosa çocuk koltgu yastiklar yorgan, ikea mama koltuk, bebek arabası, kendi sirt çantalarimiz, bir kaç koli, kuş kafesi ve bir kaç ıvır zıvir daha koydum. Bisiklet taşıyıcı aparatların en ucuzuna sahip bir arkadaşım bebek arabasini falan da o aparata bağlıyor cirt kelepçeyle. Aklınizda bulunsun.
  • hocam eğer sadece senede 1 kez 2 kez kullanacağım diyorsan kesinlikle port bagaj alma.En son ruhsata ekletmen gerekir mi tartışması yapılıyordu onu bilmiyorum.Takip edenlersöyler.Sökmesi bir dert takması bir dert senenin kalan günlerinde depo bulması bir dert.Bence modacardan araç üstü bavulu al 2 tane 100 er liradan en azından depo derdin olmaz sene de 1 2 kez gönül rahatlığıyla kullanırsın

internetimde filtre var tam fiyatı yazamadım

• zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Detaylı yorumun için teşekkür ederim kardeşim peki son yorumlarda ruhsata işletmeden bahşedilmiş bu konuda bilgin var mı?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.