Şimdi Ara

Port bagaj hakkındaki düşünceniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
3
Favori
13.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Robert Lewandowski RL9 kullanıcısına yanıt
    Aslında benim tavanda güneş yanığı da var o anlamda da iyi olur 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • forever eagle kullanıcısına yanıt
    Letgo da bir araştırayım teşekkür ederim

• lsengul kullanıcısına yanıt
    Bu 400 e falan var onlar alınabilirmi acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tabiiki yol tutusu etkilecektir. Araba zaten hafif bir arac o kadar yuksege 100-150 kg koyarsaniz agirlik merkezi etkilenecektir.
    Bosken cok fazla etkilemez ama yine de biraz etkiler.

Tavanda delikler varsa araca montaj kolaydir. Delik yoksa bilemiyorum.

Thule iyi markadir, orjinal Opel bakabilirsiniz.

Giderken dusme gibi bir olay olmaz egerki kullanim klavuzuna uyarsaniz. Maximum yukleme agirligi vardir onu gecmeyin. Maximum hizi varidr genelde 120 dir onu gecmeyin.

Biz tatile giderken takiyorduk Zafiraya donunce cikartiyorduk. Icin yuklu oldugunda hissediliyor agirlik merkezinin yukari kaydigi.
  • Robert Lewandowski RL9 kullanıcısına yanıt
    Bende onları düşündüm fakat buradaki arkadaşlarin bahsettiği marka her anlamda iyi yorumları var fakat maliyeti yüksek ikinci el bakayım diyorum

• sedan araç alın. takması çıkarması ayrı dert bununla uğraşılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duggac

sedan araç alın. takması çıkarması ayrı dert bununla uğraşılmaz.
    400-500 litre civarı olan portbagajlar benimde hoşuma gidiyor, arabalarda tavan barları da hazır. Benimde takıldığım nokta takıp çıkarması ve kullanımı. Araba biraz yüksek olunca kullanması daha büyük dert oluyor.

Aile büyüdükçe bagaj yetmiyor maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel.

B sınıfı aracına takan var mı? Yazın 2 kez, 3000'er km civarı yol yapıyorum ve hız sınırları dahilinde gidiyorum. Port bagaj almayı düşünüyorum ancak araç küçük ve güçsüz olduğu için çekincelerim var. Yakıt yüketimi önemli değil ancak özellikle denge konusundaki tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Araç, Corsa D 1.3 CDTI 75HP.

• ucuz iyimserlik
  • grande punto 1.3 mj araç 75 beygir.
    45l litrelik kocaman boyunu kullandım.
    hatta bir tatil yolculuğumda 4000 km katettim
    rutinde 90 la giderdim.
    o seyehatimde 140 civarı bastım.
    yukarda kullanıcılaar yazmış dezavantajlarını.
    arabasını değiştirmek istemeyen ya da ertelemek zoruna olanlar için mantıklı
  • Dostum selamlar , 2 yildir Corsa e aracimda port bagaj kullaniyorum. Gayet memnunum once bi tatile gidip gelelim sonra sokerim diye aldim ama konforu cok hosuma gittiginden aractan cikarmadim. Dez avantaji 90km den sonra asiri ses yapiyor dogru ama aracim zaten benzinli oldugundan 90-100 km arasi kullanirim hep , bir süre sonra sese alisiyosn. Gayet pratik ve konforlu. Bagaj icin bi araba parasi daha verip SUV alacagima 1600 lira verip port bagaj almak bana daha mantikli geldi. Herkese tavsiye ederim.
    Port bagaj hakkındaki düşünceniz

• senol9000 S kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Ses önemli değil zaten dizel Corsa gayet gürültülü. Yavaş da gidiyorum. Tek çekincem yol tutuşu. İlk uzun yola çıkmadan önce alacağım ben de. Thule'nin Pacific 80 modeli düşünüyorum ama yok piyasada, serviste aksesuar olarak satılıyormuş. Bauhaus'ta bir model 240LT var. Şu dönem sonrası bakacağım inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bacanakis -- 27 Nisan 2020; 18:44:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    merhaba. cok guzel durmus araca port bagaj. hayirli olsun.

bağlantı tavan çıtası okarak hangi ürunu kullandiniz. benim aracim 208 pejo. piyasada “universal her araca uygun” malzemeler var ama pek guvenemedim. kullanan birinin tavsiyesi lazim ;))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wq.denis -- 21 Haziran 2020; 21:38:34 >
  • Baglanti citasi olarak oneriniz var mi? pejo 208 kullaniyorum, dandik bir sey takmak da istemiyorum. 120 tl ye n11 de satilanlara guvenemedim:)

• Thule düşünüyorum başka bir şey gelmiyor aklıma

• lsengul kullanıcısına yanıt
    aynı amaçla ben de almıştım, benim de aracım 2016 1.4 corsa, baya araştırdım thule için 3 binlere çıkmak gerek, ben pefleks diye bir markayı bin tl ye taktırdım. Demir ayaklar sabit kalıyor, bagajı gerektikçe takıp kullanıyorum. 120 yi cok geçmem,bi sıkıntı yaşamadım. kars a Trabzon a ege ye tatile gittim, ama yol tutuşu azalıyor ve ayrıca rüzgar sesi baya artıyor 90 km hızdan sonra. Tek cocuklu bi aile olunca bagajı bebek arabası dolduruyor zaten normal bagajı, port bagaj harika oldu benim için o yönden, kesinlikle alın sedan arabadan daha cok yükleme alanınız olacak :).

• wq.denis W kullanıcısına yanıt
    Hocam universal oluyorda pek memnun etmiyor, thulenin sitesinden uygun ayak takoz numarasını bulup arayın sıfır pahalıdır ama 2.el bulabilirsiniz biz polo araçta 2 sene universal kullandık sıkıntı çıkarmadı ama geçenlerde letgoda buldum ayağı arkaşından takozda buldu bana barlar hariç 650 tl ye geldi kendi thule barlarım vardı eskiden kalma mis gibi oldu.

hocam hangi marka kullanıyorsunuz. sizin araçta takarken delikleri hazır mıydı.kullanırken araçta çok mu performans düştü. bende almak istiyorum, tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.

• Kartipi K kullanıcısına yanıt
    hocam polo için kit numarasını paylaşır mısınız. bende poloya takmak istiyorum ne alsam ne taksam nasıl takıcam ilk tecrübem olacak. ne yapalım polocuya yardım. bi ara görselde atarsanız poloda nasıl durmuş ayaklar bagaj görebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtcaan -- 3 Temmuz 2020; 12:39:23 >
  • Ben de thule siparişi verdim, gelmesini bekliyorum. Yanına da sığarsa bisiklet taşıyıcı takmayı düşünüyorum. Yazın takıp hiç çıkarmamayı düşünüyorum. Kamp malzemeleri masa sandalye dursun içinde.

Omsa markasını övüyorlar yerli üretim olarak. Bagajda da perflex çok yaygın. Uzun yıllar kullanırım düşüncesiyle thule aldım.

Erkul marka ara atkı aldım. Montajı çok kolay. Vidayı takıyorsunuz o kadar.

Port bagaj hakkındaki düşünceniz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.