Şimdi Ara

WD Western Digital Hardisklerden Uzak durun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu başlığında dediğim gibi Western Digital hardisklerinden uzak durun.
    1TB Western Digital taşınabilir hardiskimin üstüne 1 metreden az yükseklite bir saat pili düştü ve bozuldu.

ve içinde bulunan tüm 750 gb boyutunda önemli dosyalarımı kaybettim. sizinde başına gelmesini istemiyorsanız bu markadan uzak durun.

Ve darbeye karşı koruması olmsayan hardisklerdende uzak durun.

üzerine pil düşmesi sonucu bahsettiğim harddisk budurhttp://forum.donanimhaber.com/m_52573975/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DejavuXL -- 27 Mart 2014; 17:28:00 >

• biz 1 seneden fazladır bilgi işlemde 500gb wd harici disk kullanıyoruz aşırı derece yıpranıyor ama halen taş gibi.
    ayrıca bozulan 3.5 inç masaüstü harddiski sadece kargo parası ödeyerek yurt dışından değişim yaptırdım. Ben memnunum. Senin şanssız oldugunu düşünüyorum.
  • pckopatx kullanıcısına yanıt
    evet şansmıdır nedir bende hiç yoktur doğru. hala inanamıyorum bir pil düşmesi ile bozulduğuna. önlem alamadığıma binlerce pişmanım. en az 100 gb lık kişisel video resimlerimi kaybettim.
    ama ben yinede bu markanın adi olduğunu düşünüyorum. çünkü alalı çok olmadı. ve daha öncede hiç darbe aldığı, yıprandığı yoktu. ilerde belki veri kurtarmaya gönderirim diye elimi sürmüyorum ama gelde o parayı bul.
  • nasıl bi sorun var şimdi bilgisayar hdd yi görüyor mu?
    hdd nin durumu nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.