Şimdi Ara

wd zdog 60 lvl itemler alınır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: klasik hesap işde

anlaşıldıysak ne mutlu :D bu arada bedava istemiyorum etim butum neyse ona göre istiyom . bunuda anlamışsındır umarım.

xD (iks de) evet onuda anladım, konu dan konu ya atlamadığı mız için sorun çözülmüş ol du

Dü düt: Nezaketiniz için tşşklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 13 Şubat 2015; 10:07:05 >
  • bırakın post kasma taktiklerini artık kimse umursamıyor bu işleri yok almanyadan gelen evsahıbi konuyla ilgili bişey yaz anlamayan bilie ben olayı anlamadım dıyebildi banane senin ev sahibinden varsa konuyla ilgili bi paylaşımın yaz bilenler zdog yazdıhımda anladılar zate sen halen post kasma cabasındasın bence ben senden ne item isterim nede baska bişey gölge etme başka ihsan istemem baska yerde post kas.
  • etim butum neyse ona göre istiyom >>> param gücüm neyse ona göre istiyom demek yada yeterligim kadar

sanırım kuşak farkı var
  • quote:

bırakın post kasma taktiklerini artık kimse umursamıyor bu işleri yok almanyadan gelen evsahıbi konuyla ilgili bişey yaz anlamayan bilie ben olayı anlamadım dıyebildi banane senin ev sahibinden varsa konuyla ilgili bi paylaşımın yaz bilenler zdog yazdıhımda anladılar zate sen halen post kasma cabasındasın bence ben senden ne item isterim nede baska bişey gölge etme başka ihsan istemem baska yerde post kas.

Zalım ev sahibim gibi siniz, beni çok kırdı nız. Forumun amacı bilgi paylaşımı dır. Herkeş bilsin mal sahiplerinin ne kadar gaddar olduğunu. Siz de köpek sahibi bir WD olarak siz de zalım çıktınız.

Yakıştırama dım.
  • klasik hesap işde K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu kadar kıymetleneceklerini tahmin etmemiştim, keşke hepsini atmasaymışız. :/
    Anlaşırsak ödemeyi nasıl yapmayı düşünüyorsunuz, bir de satmaktan ziyade kiraya vermek daha kârlı olur açıkçası.
    Size kiralanır, siz arzu ettiğiniz ya da iddiaya girdiğiniz grifti başarınca iade edersiniz, hem sizin için de daha hesaplı olur. Sonra verdiğiniz linkteki yerden belki başka müşteriler de bulunur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Khoradasein

Merhaba, bu kadar kıymetleneceklerini tahmin etmemiştim, keşke hepsini atmasaymışız. :/
    Anlaşırsak ödemeyi nasıl yapmayı düşünüyorsunuz, bir de satmaktan ziyade kiraya vermek daha kârlı olur açıkçası.
    Size kiralanır, siz arzu ettiğiniz ya da iddiaya girdiğiniz grifti başarınca iade edersiniz, hem sizin için de daha hesaplı olur. Sonra verdiğiniz linkteki yerden belki başka müşteriler de bulunur.

Al işde, sonra bana post kasıyorsun diyorlar. Post kassam kurban alanlarında gezinirim, burada ne işim var?

Sachmalıq xD

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Ben hayli cidddiyim, lütfen alıcıyla arama girmeyiniz, teşekkür ederim.
  • saol kiralama düsünmüyorum sanırım belli bi süre itemlerle oynayınca accondblod a donuyor

satıyorsan havale yaparım da yok elden istersen istanbul da elden paranı verırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klasik hesap işde -- 13 Şubat 2015; 13:49:57 >
  • quote:

etim butum neyse ona göre istiyom >>> param gücüm neyse ona göre istiyom demek yada yeterligim kadar

sanırım kuşak farkı var

Et=para , But=güç
    Etine butuna gurban. Hay maşallah.
  • Kimsede söylememiş account blood değil account bound

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Asprin

Kimsede söylememiş account blood değil account bound

Accontblod yazmış eleman, sanırım lassie bize bir şeyler anladmaya çalışıyor.

• İki gun geriden geliyorsun blood diye soyleneli

Daha ii post kasman lazim konuyu bir daha gozden gecir tekrara dusme .

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.