Arkadaşlar selam.We 10 da yapabileceğimiz artistik hareketleri ve bunların kombinasyonlarını yazarsanız sevinirim.Verkaç vs tarzı hareketler de olur.İlk örneği ben vereyim L1 Basılı tutup pasa a bastığımızda adam verkaç yapıyor.Zaten bunu bilmeyende yoktur :D
Top ayağındayken L2 ve R2 ye basarak adamı yönlendir.Özellikle top saklamave kaptırmamada etkilidir. Verkaçta L1+çarpı+üçgen yaparsan daha güzel oluyor.Aşırtma vuruşları adamı yavaşlatarak yap.Sprint halindeyken vurunca çok saçma şeyler olabiliyor.Ben adam yönlendirmeyi sol analogla yapıyorum.Bir çok WE ci dijital tuşları kullanır.Ama bence analogla oynayınca adam daha artistik hareketlerle ilerliyor bence.Benim bildiklerim bunlar.
Ha bir de bildiğim orta yaparken 3 kere hızlıca yuvarlak tuşuna basınca yerden orta yapıyor.Adamı yön tuşlarıyla yönlendirmeden pas verirsen o an adam ne tarafa bakıyorsa o taraftaki adamın ayağına direkt pas veriyor.(Belki biliyorsundur ama yazayım dedim.)
son yazdıklarını biliyorum evet doğru söylüyosun.Diğerlerinide deniycem ;) teşekkürler
R2 ye basılı tut sonra analoğu hızlıca aşağı yukarı yap R2 bas dur sonra Geri L şeklinde analoğu çevir geri aşağı ileri şeklinde R2 ye iki kere bas sonra hemen R1 e bas haraketten sonra bi anda koşunca adamı geçebilirsin Sağ analoğu aşağı yukarı yap hızlıca Topu kaldırcaktır.Sonra vole felan vurursun.! R1 L1 basınca önüne açıp vuruyor Şut Feyki zaten bilmeyen yok
Bu kadar aklıma geliyo zaten çok basit bildiğimiz haraketler bunlar
sağolun
evet arkadaşlar da birazda freekick hakkında bıldıklerımısı paylassak mesela we10 kapattıı koseden kalecı gol yemıo mesela alex ın g.s ye turkıye kupasında attıı freekick golu gıbı bı gol atamıosunus kı bu da oyunun en buyuk dezavantajlarından bırı gıbı...
freekick hakkında bıseyler bılen warsa paylasırsa sefınırıs
Valla ben heryerden herşekilde gol atıyorum Kornerden bile attığım oluyo arada bir. Mesela 20 Metre Ağağı çapraza basılı tutup abi yönü ayarladıktan sonra 100 de 50 yada 50 ye yakın basıcan. Mesela 30 metre O zaman ileri çapraz ve 100 de 55 gibi basıcan .! 20 m ve 30 m arasında direk sağ sol tuşuylada kullanabilirsin.! Eğer kalecini kapattığı köşeden gol atmak istiyosan sert vuran bi adamlar tam köşe vurman lazım onuda ayarlarsın biraz uğraşırsan
3 kere L1 renaldinho yapıo
bide kostümler var onlar manyak olmuş penguen falan var