Şimdi Ara

We will never forget you...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bunu kesinlikle kendimize yakıştıramıyorum.Bu gidiş inanın çok koyuyor bir Beşiktaşlı olarak bana.

Cordoba bize ne maçlar kazandırdı bir hatırlayın...İngiltere'de Sergen'e degajla yaptığı o asist, 100 yılımızda o müthiş performans, kurtardığı penaltılar...
    Üstelik bizi paraya, pula satan onca furbolcuya inat Cordoba değilmiydi Arsenal yerine Beşiktaş'ı tercih eden?O değil mi Türkiye'ye bir kalecinin nasıl oması gerektiğini öğreten?Yine o değil mi "Jübilemi Beşiktaşta yapmak istiyorum" diye bir zamanlar haykıran.
    Bu gidiş çok koyuyor çooookk.Satılmış kalemler önce Pascalımızı karaladı ve bizden kopardı şimdi ise Cordoba'yı!
    Ama Cordoba bu taraftar seni nasıl hatırlaması gerektiğini çok iyi bilir.Biz seni hep hep o milimetrik degajlarınla, biz seni hep o bir libero tarzı oyununla, biz seni o müthiş kurtarışlarına ama biz seni hep o kartal bakışlarınla hatırlayacağız ve seni asla unutmayacağız.

Bu tezgahı düzenleyenler susanlar, sessiz kalanlar ve aciz yönetimden de hesap sorulacaktır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polifonik__ossuruk -- 10 Mayıs 2006; 19:24:15 >

• kardeş dediklerine hak vermemek elde değilde

YAHU ALLAH AŞKINA ŞU İMZANDAKİ RESMİ BÜYÜK BOY BURAYA GÖNDER , YARIM SAATTİR GÜLÜYORUM YAHU

ÖZELE , BURAYA FARKETMEZ BEKLİYORUM, HAY SEN ÇOK YAŞA EMİ

•  We will never forget you...

Sağol yav ama en büyük versiyonu bu

• quote:

Orjinalden alıntı: polifonik__ossuruk

Bunu kesinlikle kendimize yakıştıramıyorum.Bu gidiş inanın çok koyuyor bir Beşiktaşlı olarak bana.

Cordoba bize ne maçlar kazandırdı bir hatırlayın...İngiltere'de Sergen'e degajla yaptığı o asist, 100 yılımızda o müthiş performans, kurtardığı penaltılar...
    Üstelik bizi paraya, pula satan onca furbolcuya inat Cordoba değilmiydi Arsenal yerine Beşiktaş'ı tercih eden?O değil mi Türkiye'ye bir kalecinin nasıl oması gerektiğini öğreten?Yine o değil mi "Jübilemi Beşiktaşta yapmak istiyorum" diye bir zamanlar haykıran.
    Bu gidiş çok koyuyor çooookk.Satılmış kalemler önce Pascalımızı karaladı ve bizden kopardı şimdi ise Cordoba'yı!
    Ama Cordoba bu taraftar seni nasıl hatırlaması gerektiğini çok iyi bilir.Biz seni hep hep o milimetrik degajlarınla, biz seni hep o bir libero tarzı oyununla, biz seni o müthiş kurtarışlarına ama biz seni hep o kartal bakışlarınla hatırlayacağız ve seni asla unutmayacağız.

Bu tezgahı düzenleyenler susanlar, sessiz kalanlar ve aciz yönetimden de hesap sorulacaktır!

• quote:

Orjinalden alıntı: polifonik__ossuruk

Sağol yav ama en büyük versiyonu bu

eline sağlık beni kopardın ya Allah seni de koparsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    are you ken?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.