Şimdi Ara

We10\Pes6\Pes5 TAKTİK SAYFASI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
8.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya arkdaslar ben we9 da sert orta ile gol atıyordum yani forvet press yapıyordum ama we 10 da bide pes te yapamıyoum onu nasıl ayarlayacam bilen varmı
  • kardeşim reali alırım 4 4 2 yaparım veya manchester ı alırım gene 4 4 2 yaparım önde ronaldo ve raul orta sahada figonun yerine owen ı alırım ve bu ikilinin arkasına alırım hafiften defansa geride kalacak hızlı bir adamda aldımı tamam
  • ben yaklaşık 7-8 yıldır oynadığım bu oyunda taktik değişiklige pek gerek duymadım: 4 defans rakibe göre 2 yada 1 ön libero + 1 oyun kurucu(forvet arkası) , kanatlarda 1er adam ve 2 forvetle oynarım.
    bu oyunda bence önemli olan atak yapmak değil defansı iyi yapıp topu rakibin kullanmasına izin vermeden kapmaktır. çünkü sadece ortalama oynamayı başarabilen biri bile oyunda gol atabilmektedir sizinde kesin gol atacagınızı düşünürsek rakibe attırmamak önemli başarıdır.
    deneyimlerime dayanarak soyluyorumkı oyunda R2 tuşu büyük önem arzetmektedir. rakibe pres yapma tuşuna sürekli basmak yerine R1+R2 tuş kombinasyonuyla koşmak ve uygun durumda (rakibin önüne geçtinizde) X tuşuna basılı tutup topu kapmak iyi bir çözümdür. R2 tuşu vucudunu koyma hareketi gibi bi işe yaradığı için ben genelde x e basmadan hemen önce yerimi aldığımda R2 ye dokunup çekerim işe yaradıgını düşünüyorum. ayrıca siz R1 R2 tuşlarına basarak uygun pozisyonu almaya çalışırken kare tuşuna basıp yardımcı bir adaman pres yapması topu kapmanızı kolaylaştırır.
    ayrıca bir pas attınız ve özelikle forvette derinlemesine bir pas attınız oyuncunuz uzak kaldı ve top yanından geçip gidecek gibiyken topa doğru yine R1 R2 tuşlarına basarak hareketlenirseniz daha önce alamadıgınız bu topları alabildiğinizi göreceksiniz. yine adamla yanyana koşarkende L1 tuşuna basıp basıp çekmeniz işinize yarayacaktır.
    ama şunuda söyleyeyımkı bu oyun basit gibi görülmesine ragmen bana çözülmesi zor bir oyunmuş gibi geliyo ve oynarken hep sinir oluyorum acaba benmi çok kurcalıyorum gerek yokmu bunlara anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.