Şimdi Ara

We10\Pes6\Pes5 TAKTİK SAYFASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
8.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oynadığımız futbol oyunlarındaki taktiklerimizi birbirimizle paylaşırsak bu oyunu daha iyi oynuyacağımızı hissediyorum...Birbirimize yardım edelim taktik konusunda ve saha dizilimlerinde.Şİmdiden cevaplarnız için teşekkürler
    Benim takımım Pes 6 da İnter ve sistemim 3-3-1-2-1Çok faydalı tavsiye ederim

• Ben hiç uğraşmam taktikle fln.. takımın hazır taktiği neyse onunla oynarım. gerek görmedim şimdiye kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: eraykalkan

Ben hiç uğraşmam taktikle fln.. takımın hazır taktiği neyse onunla oynarım. gerek görmedim şimdiye kadar

bende öle oynuom
  • we 10 transferle barceleno 4-1-3-2 solda r carlos sağda cicinho solunortasında nesta sağın ortasında cannavaro defans önü pirlo forvet arkası sol beckham sağ c ronaldo orta ronaldinho forvet sol ronaldo sağ eto'o he kaleyi unuttum dida veya buffon
  • quote:

Ben hiç uğraşmam taktikle fln.. takımın hazır taktiği neyse onunla oynarım. gerek görmedim şimdiye kadar

,
    cok ıyı ya fabrıka ayarlarıyla oynarım dıyosun yanı
  • slmlar we10 da 5000 we parası tıoplayıp we shoptan dinozor şeklinde olan custom bi oyuncu aldım .. bu dinozoru oyunda nasıl aktif ederim .. nasıl maç yaparken dinozoru seçebilirim bulamadım yardım ederseniz sevinirim...
  • dinazor kıyafeti için maça başlarken forma seçme yeri var oradan bulabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes 2012 Crack
    12 yıl önce açıldı
    pes 4 yamaları
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence taktik cok onemli.. ben yeni oynayan birisi olarak.

4 2 3 1 olarak oynatıyorum..

2 li orta saham defansif agırlıklı oyunculardan oluşuyor.

3 lü orta saha da ise 2 tane kanat oyuncusu 1 tanede orta oyuncu olarak oynuyorum. Kanat oyuncularım ileriye donuktur.

sol geri ve sag geri defans oyuncularım da ofansif anlamda oyuna dahil oluyorlar.

Benim en buyuk sıkıntım gol kacırmam ile ilgili.. bir turlu son vuruşları yapamıyorum.. genelde kacırıyorum. Son vuruşlar hakkında detaylı bir bilgilendirme bulamadım henuz... yapabilecek arkadaş varsa seviniriz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Marmarali

bence taktik cok onemli.. ben yeni oynayan birisi olarak.

3 lü orta saha da ise 2 tane kanat oyuncusu 1 tanede orta oyuncu olarak oynuyorum. Kanat oyuncularım ileriye donuktur.

sol geri ve sag geri defans oyuncularım da ofansif anlamda oyuna dahil oluyorlar.

Benim en buyuk sıkıntım gol kacırmam ile ilgili.. bir turlu son vuruşları yapamıyorum.. genelde kacırıyorum. Son vuruşlar hakkında detaylı bir bilgilendirme bulamadım henuz... yapabilecek arkadaş varsa seviniriz...

ya bu oyunda bence wurduğunda gol olacağı sezmenle ilgili.. bende mesela böyle içime doğuyor yani gol olacak diye adamın yürüyüş tarzından, o andaki top sürüşünden gol olup olmayacağı anlaşılıyor. bende böyle en azından.. bide mesela çok az şuta dokunduğunda dağlara gidebiliyor veya tam tersi de mümkün

• manyax-eray eywallah hocam çok saolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hell line -- 26 Ocak 2007; 0:45:35 >
  • 4-3-1-2 Milan ile değişmez taktiğim.
  • we 7 den beri bütün serileri ezberlemş bir şahıs olarak kesinlikle taktik degiştirmemenizi öneriyorum en iyi tatktik takımın kendi taktigi eskiden hep enteresan şeyler denerdim ama hiç bir işe yaramadıgını geç farkettim
  • bence de kesinlikle takımların sistem değişiklikleri işe yaramıyor..çünkü sistem değiştirince adamları asıl yerlerinden farklı oynattığınız için verimleri düşük oluyor..
  • ben sol ayaklı forvet oyuncularını saa kanada alırım(giggs,saha falan) ki kaleye çapraz girerken vuruş açısını daha iyi ayarayabiliyorum.aynı şekilde sağ ayak oyuncularda sol kanada...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Marmarali

bence taktik cok onemli.. ben yeni oynayan birisi olarak.

ya bu oyunda bence wurduğunda gol olacağı sezmenle ilgili.. bende mesela böyle içime doğuyor yani gol olacak diye adamın yürüyüş tarzından, o andaki top sürüşünden gol olup olmayacağı anlaşılıyor. bende böyle en azından.. bide mesela çok az şuta dokunduğunda dağlara gidebiliyor veya tam tersi de mümkün

ustam aynı dediklerini bende yaşıyorum 6 seneden beri we oynarım bu dediğini bende hissediyorum topun gidişinden anlaşılıo gol olacağı yada adam topla koşarken hissediyosun zaten vurcaan yeri

• bende sevmem pek taktik ayar falan oyuncu sakatlansa onu bile degiştirmeyecem neredeyse :D cıkar aslanlar gibi savasırıım....
  • bilmeyenler için belirtmek istedim..
    kumandanın sağ joyistiği adam top sürerken daire şeklinde çevirirseniz güzel çalım atıyor..ama bu hareket we10 da daha iyi..pes 6 da pek yapamıyorlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: soho

bilmeyenler için belirtmek istedim..
    kumandanın sağ joyistiği adam top sürerken daire şeklinde çevirirseniz güzel çalım atıyor..ama bu hareket we10 da daha iyi..pes 6 da pek yapamıyorlar..

HADİ BEEEEEE!!!! wallaha bilmiyodum kardeş saol yaw!!!!!!

wining eleven oynayıpta bunu bilmeyen var mıdır acaba?

• quote:

Orjinalden alıntı: m.fatih_

quote:

Orjinalden alıntı: soho

bilmeyenler için belirtmek istedim..

HADİ BEEEEEE!!!! wallaha bilmiyodum kardeş saol yaw!!!!!!

wining eleven oynayıpta bunu bilmeyen var mıdır acaba?

sakin ol, elbette bilmeyen vardır

• quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

quote:

bende öle oynuom

aynen bende düz taktikle oynarım bazıları var hadi oynayalım diorum taktik seçiyorum oyuncu değiştiriyorum fln dio walla bi ömür gidio bu yüzden 4-4-2 forever

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.