Bildirim
Weak Auras neden gelmis gecmis en iyi add on: Arcane Mage Fantazi UI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bracerosman
https://www.youtube.com/watch?v=E0gv5HiK7nw&feature=youtu.be
"Bu video kullanılamıyor" yazıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun olmamasi lazim, izleyen arkadaslar var. -
Bilgisayara geçince izleyebildim. Telefondan giriyordum az önce orda hala izlenmiyor :) -
Anlamadım. Ayrıca fazla addon kullanmanın oyunun ruhunu öldüreceğini düşünüyorum ve 2-3 addon dışında addon kullanmıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samwell Tarly -- 14 Temmuz 2015; 13:49:51 > -
Jaina Proudmoore'un sürekli ekranda olmasının amacı nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: Enzifer
Jaina Proudmoore'un sürekli ekranda olmasının amacı nedir?
Mage oynadığını unutmaman için. -
quote:
Orijinalden alıntı: Enzifer
Jaina Proudmoore'un sürekli ekranda olmasının amacı nedir?
sanırım combatta olduğunu gösteriyor. -
Ona dalıp gittim bende. -
quote:
Orijinalden alıntı: Samwell Tarly
Anlamadım. Ayrıca fazla addon kullanmanın oyunun ruhunu öldüreceğini düşünüyorum ve 2-3 addon dışında addon kullanmıyorum.
üst seviye oynayan tüm oyuncular değişken durumları anında fark etmek için addon kullanıyorlar. addonsuz oynayarak iyi işler yapmak wow için mümkün değil. -
-
Aslında benim hoşuma gitti, yarım saat jaina casting animasyonunu izledim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 15 Temmuz 2015; 1:40:29 > -
Amac weak auras ile yapilabilceklerin cok genis bir yelpaze oldugunu gostermek. Jaina'nin amaci da UI'na kendi zevkine gore farkli bir hava katmak isteyenlere secenek olarak sunmak. Jainayi tamamen saydamlastirarak raid sirasinda jaina'dan kaynakli gorus acisi kaybetmedigimi farketmissindir eminim ki. Cok mu zor onun amacinin estetik oldugunu anlamak, videonun sonunda raidle ilgili her seyi aciklamisim onu aciklamadim diye kafan karisti heralde asdasd :D. -
Vayyy vallahi daha once hic gormedigim turden bir UI. Nasil yaptin anlatsana? -
quote:
Orijinalden alıntı: Bracerosman
Vayyy vallahi daha once hic gormedigim turden bir UI. Nasil yaptin anlatsana?
Sağol. Curseda bulabilirsin Grup indirimiUI diye aratarak. Yapmak için coding ve basic ui öğrenmem gerekti. Zordu ama değdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen aynen Basic UI cok iyi. LUA falan halt etmis onun yaninda. Gladius da indirmisin zor olmustur ekranda surukle birak falan. -
-
Etkin kullanıldığı takdirde tellmewhen, moveanything (idi sanırım) ve bossmods yeterli diye düşünüyorum. Gerisi estetik olur kanaatimce. -
-
Başarılı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X