Şimdi Ara

Weak Auras neden gelmis gecmis en iyi add on: Arcane Mage Fantazi UI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: Bracerosman

https://www.youtube.com/watch?v=E0gv5HiK7nw&feature=youtu.be

"Bu video kullanılamıyor" yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun olmamasi lazim, izleyen arkadaslar var.
  • Bracerosman B kullanıcısına yanıt
    Bilgisayara geçince izleyebildim. Telefondan giriyordum az önce orda hala izlenmiyor :)
  • Anlamadım. Ayrıca fazla addon kullanmanın oyunun ruhunu öldüreceğini düşünüyorum ve 2-3 addon dışında addon kullanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samwell Tarly -- 14 Temmuz 2015; 13:49:51 >
  • Jaina Proudmoore'un sürekli ekranda olmasının amacı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enzifer

Jaina Proudmoore'un sürekli ekranda olmasının amacı nedir?

Mage oynadığını unutmaman için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enzifer

Jaina Proudmoore'un sürekli ekranda olmasının amacı nedir?

sanırım combatta olduğunu gösteriyor.
  • Enzifer kullanıcısına yanıt
    Ona dalıp gittim bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samwell Tarly

Anlamadım. Ayrıca fazla addon kullanmanın oyunun ruhunu öldüreceğini düşünüyorum ve 2-3 addon dışında addon kullanmıyorum.

üst seviye oynayan tüm oyuncular değişken durumları anında fark etmek için addon kullanıyorlar. addonsuz oynayarak iyi işler yapmak wow için mümkün değil.
  • Ekrandan değersiz bilgi akıyor. Hele jaina falan iyice karman çorman olmuş. Alın size ui gibi ui
  • Gece Şarkısı kullanıcısına yanıt
    Aslında benim hoşuma gitti, yarım saat jaina casting animasyonunu izledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 15 Temmuz 2015; 1:40:29 >
  • Enzifer kullanıcısına yanıt
    Amac weak auras ile yapilabilceklerin cok genis bir yelpaze oldugunu gostermek. Jaina'nin amaci da UI'na kendi zevkine gore farkli bir hava katmak isteyenlere secenek olarak sunmak. Jainayi tamamen saydamlastirarak raid sirasinda jaina'dan kaynakli gorus acisi kaybetmedigimi farketmissindir eminim ki. Cok mu zor onun amacinin estetik oldugunu anlamak, videonun sonunda raidle ilgili her seyi aciklamisim onu aciklamadim diye kafan karisti heralde asdasd :D.
  • Gece Şarkısı kullanıcısına yanıt
    Vayyy vallahi daha once hic gormedigim turden bir UI. Nasil yaptin anlatsana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bracerosman

Vayyy vallahi daha once hic gormedigim turden bir UI. Nasil yaptin anlatsana?

Sağol. Curseda bulabilirsin Grup indirimiUI diye aratarak. Yapmak için coding ve basic ui öğrenmem gerekti. Zordu ama değdi

• Aynen aynen Basic UI cok iyi. LUA falan halt etmis onun yaninda. Gladius da indirmisin zor olmustur ekranda surukle birak falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

Ekrandan değersiz bilgi akıyor. Hele jaina falan iyice karman çorman olmuş. Alın size ui gibi ui

Tamam arena mastersın kardeşim her konuya koymana gerek yok bi resim yada armory falan Şaka bir yana gz diyelim nazar değmesin.

• Etkin kullanıldığı takdirde tellmewhen, moveanything (idi sanırım) ve bossmods yeterli diye düşünüyorum. Gerisi estetik olur kanaatimce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

Ekrandan değersiz bilgi akıyor. Hele jaina falan iyice karman çorman olmuş. Alın size ui gibi ui

bu herif kadar kendini beğenmiş birini analar doğurmamış şaka bir yana güzel ui

• Başarılı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.