Şimdi Ara

WEB CAM'A UZATMA KABLOSU OLURMU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi akşamlar, arkadaşlar web cam için uzatma arakablosu takılırmı acaba,nerden baksan 10 metre lazım pc nin bulunduğu odadan diğer odaya uzatmayı düşünüyorum ama olurmu olmazmı bilmiyorum olsada görüntünün kalitesinde bi bozukluk yaparmı acaba

• Olur ama çalışır mı orası muamma. 2 metreden sonra uzatma kablolarında sorun çıkmaya başlıyor.
  • hiç deneyen yokmu acaba
  • kablosuna göre değişiyor bazılarında 2m den sonra çalışmıyor
    bazıları 5m ye kadar destekliyor.
    Bazılarındaa düzgün çalışması için kabloya güçlendirici bir cihaz takılıyor.
  • bana en az 10m. lazım herhalde randımanlı olmayacak
  • bencede randımanlı olmaz...
  • olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben yaklaşık 3 m uzatmıştım ama bi sorun olmamıştı
  • ilgilendiğiniz için teşekkürler arkadaşlar yapmasam daha iyi olacak zannedersem 10m. oldukca uzun verim alamıyacağız büyük ihtimal.
  • Yukarıda söylenenler gibi 2m. sonra sorunlar yaşarsınız. Kablo uzunluğu arttıkca görüntü kalitesi düşer. Buda ayrı bir dezavantaj ki 10m düşünün
  • ben denedim oluyor ama hem pc kasılıyor hemde görüntü çok geç geliyor ekrana
  • Arkadaşlar vatan bilgisayarda 5 metrelik güçlendirilmiş USB kabloları var onunla yapabilirsin ama 2 güçlendirilmiş USB çalışırmı onu bilmiyorum fiyatı 35 ytl falandı bilginize
  • quote:

Orjinalden alıntı: animask

Arkadaşlar vatan bilgisayarda 5 metrelik güçlendirilmiş USB kabloları var onunla yapabilirsin ama 2 güçlendirilmiş USB çalışırmı onu bilmiyorum fiyatı 35 ytl falandı bilginize

fiyat oldukçada yüksekmiş ya kesin verim alabileceğini bilse insan mecbur olunca alınır bizimkisi biraz keyfi belki bilgisayarı taşımak daha uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maslan7 -- 21 Mayıs 2008; 20:10:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.