Bildirim
WEB CAM'A UZATMA KABLOSU OLURMU?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Olur ama çalışır mı orası muamma. 2 metreden sonra uzatma kablolarında sorun çıkmaya başlıyor. -
hiç deneyen yokmu acaba -
kablosuna göre değişiyor bazılarında 2m den sonra çalışmıyor
bazıları 5m ye kadar destekliyor.
Bazılarındaa düzgün çalışması için kabloya güçlendirici bir cihaz takılıyor. -
bana en az 10m. lazım herhalde randımanlı olmayacak -
bencede randımanlı olmaz... -
olmaz -
ben yaklaşık 3 m uzatmıştım ama bi sorun olmamıştı -
ilgilendiğiniz için teşekkürler arkadaşlar yapmasam daha iyi olacak zannedersem 10m. oldukca uzun verim alamıyacağız büyük ihtimal. -
Yukarıda söylenenler gibi 2m. sonra sorunlar yaşarsınız. Kablo uzunluğu arttıkca görüntü kalitesi düşer. Buda ayrı bir dezavantaj ki 10m düşünün -
ben denedim oluyor ama hem pc kasılıyor hemde görüntü çok geç geliyor ekrana -
Arkadaşlar vatan bilgisayarda 5 metrelik güçlendirilmiş USB kabloları var onunla yapabilirsin ama 2 güçlendirilmiş USB çalışırmı onu bilmiyorum fiyatı 35 ytl falandı bilginize -
quote:
Orjinalden alıntı: animask
Arkadaşlar vatan bilgisayarda 5 metrelik güçlendirilmiş USB kabloları var onunla yapabilirsin ama 2 güçlendirilmiş USB çalışırmı onu bilmiyorum fiyatı 35 ytl falandı bilginize
fiyat oldukçada yüksekmiş ya kesin verim alabileceğini bilse insan mecbur olunca alınır bizimkisi biraz keyfi belki bilgisayarı taşımak daha uygun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maslan7 -- 21 Mayıs 2008; 20:10:01 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X