arkadaslar msnde ne kendım cam acabılıyorum ne de karsıdakını gorebılıyorum neden acaba ??
bilgisayar tanıyo mu webcam ı yani driverlarını falan yükledin mi yüklediysen msn deki webcam ayarlarını kurcala biraz derim ben
arkadasım onları yaptım hadı yapamadım dıelım karsıdakını nıe goremıorum
sen kendi webcamindenmi sorun war yoksa arkadasinimi simdi webcam i tanit sonra msnde webcam ayarlarini yap turkce gayet guzel bir sekilde yapabilirin diceklerim bu kadar olmadi bende de war amasunu soyliyim egerki webcamin uzerinde isik war yaniyorsa anlaki webcamda sorun yok tanitmada bi sorun war
hayır abıcım msn de kullanamıorum ya normal resım cekım var msn de ayarlar yapılı ama yok olmuyor hadı onu yapamadım malım:) karsımdakını nıe gormııom
Arkadaşım msn de üstte ayarlar bölümünde webcam seçenekleri var. Oradan ayarlarını yaptın mı; bu bir ikincisi, bilgisayarım ı açtığında en altta tarayıcılar ve kameralarda webcam ını görüyor musun? bunlara cevap verir misin?
kuzen hepsı tamam pc okuo bılgısayarıma gırdıgımde altta cam cıkıo ordan resım vıdeo kyıt falan yapılıo goruntu ayarı yapılıo..msn de once acılıo ama baglantı kopuo
acaba vırus programı engellıo olabılır mı?
Arkadaşım o halde merak etmeyin sorun sizin makinelerde değil. Sorun şu sersem msn de. Ağzımı bozdum ama kusura bakmayın. msn nin bu problemi baya bir zamandan beri var. İsterseniz ıcq da deneyin daha başarılı olursunuz. Selamlar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme