Şimdi Ara

Web Sitesini EXE dosya yapmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Web sitsini exe uzantılı nasıl yapabilirim. Bçyle programlar olduğunu duydum ama bulamıyorum...

• tahminimce tam olarak exe olması zor. çünkü yine bir yorumlayıcıya (explorer) ihtiyaç olacaktır. ama AutoPlay Media Studio ile kendi yaptığın exe içinde dosyaları gösterebilirsin.
  • delphi ile bi form aç içerisine explorer eklentisini koy. exe yap çalıştır
  • ama en az Delphi 6 lazım
    diğer Delphilerde internet komponentleri yok sanırım
  • google gir...

".htaccess" diye arattır...
  • kolay :)

http://www.aw-soft.com/webexe.html
    WebExe enables you to convert a single HTML page, or group of pages, into one single, self-running EXE file with an integrated browser.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by OguzKaganAslan</i>
    <br />google gir...

".htaccess" diye arattır...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

ne alaka abi? .htaccess le konunun hiç bi alakası yok. htaccess siteyi şifrelemek için değilmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web sitesinden dosya indirme
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet html dosyalarını exe yapan programlar var ama bunu netee yayınalayamazsın bunu sadece internet explorer netscape opera vs. gibi browserlerin yokluğu durumunda kuulanılmak üzeri yapılmış bir selfviewer neyse eğer bunu kullnamaktaki amacın kaynak kodlarını şifrelemekse
    sana benim yazdığım bir programı önerebilirim ayrıca bedava ve reklamda yok
    download.com da htmtoexe veya htm2exe html2exe gibi değişik varyasyonlarla bulabilisini ben bulmuştum
    http://www.delphiturk.com/DownloadFile.aspx?PostId=15413&Destination=UserPosts%2f25564.htmlencrypt.zip

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.