Şimdi Ara

Web sitesinden dosya indirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba benim bir overlok makinesinin kullanım kılavuzuna acil ihtiyacım oldu sonra o kullanım kılavuzuna e kılavuz diye bir siteden ulaştım ancak site arayüzü berbat ve dosyayı PDF şeklinde kaydetmeye çalıştım ama olmadı işi bilen biri yardım edebilir mi linki aşağıya bırakıyorum
    ekilavuz.com
    Brother FB-N310 Sanayi Tipi Overlok Makinası - Kullanma Kılavuzu - Sayfa:1
    https://ekilavuz.com/brother-fb-n310-sanayi-tipi-overlok-makinasi--93341c10ab4e1d51-1

• kaydedemezsin

• 46 sayfa

Bunları sayfa sayfa tam ekran yap resim olarak kaydet.

Sonra 1 Word belgesi aç tek tek yapıştır veya direk resim olarak çıktısını alarak klavuz yap.

• HTML kodu içinde herbir sayfanın tam görüntüsünü içeren .gif dosyası yolu var. Bunları bir script veya otomasyon programı ile sayfa URL'lerini tek tek ziyaret ederek indiren bir program yazılabilir. Ya da arkadaşın dediği gibi elle ekran görüntüsü alarak uğraşmak yoluyla yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Eylül 2020; 19:42:20 >
  • Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt
    Galiba son çare bu çünkü saatlerdir aratıyorum bı yolunu bulamadım birde anlayamadığım kısım neden siteye indir butonu koyulmamış zaten kılavuzları kullanıcılar gönderiyor
  • Eve geçince bakıcam

• hocam 46 sayfacık.
    sayfalara sağ tıkla yeni sekmede aç diyince zaten indiriyor sayfayı.
    indir sayfanın ismini yaz bir sonrakini indir en son fotoları word dosyasına koy pdf e dönüştür bu kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Film İndirme Sitesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son çare ekran görüntüsü almaktı ben de aldım ama bu iş böyle olmaz bir yolunu bulmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

HTML kodu içinde herbir sayfanın tam görüntüsünü içeren .gif dosyası yolu var. Bunları bir script veya otomasyon programı ile sayfa URL'lerini tek tek ziyaret ederek indiren bir program yazılabilir. Ya da arkadaşın dediği gibi elle ekran görüntüsü alarak uğraşmak yoluyla yapabilirsin.

Gif blank gifi. Tamam programcısın ama back-end’ci falansın heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

Gif blank gifi. Tamam programcısın ama back-end’ci falansın heralde

Alıntıları Göster
    Yok blank değil. Ondan önceki ilk gif. Yani içeriğin kendisi olduğu gibi tam çözünürlük ile geliyor gif formatında. Kaynak koda tekrar iyi bak.

"ekilavuz.blob.core.windows.net" ile başlayıp .gif ile biten anlamlı bir URL var her sayfada. Orası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Eylül 2020; 21:16:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.