Şimdi Ara

WEB CAM SORUNU NASIL SİLİNİR TAMAMEN ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pcdeki kameramı silmek istiyorum tamamen denetim masasından kamerayı sildim sora program ekle kaldırdanda sildim ama hala ışığı yanıyo kameranın bide yeniden fişe takınca yeni donanım bulundu creatıve bilmemne diyo sihirbaza yönlendiriyo ben bunu tamamen silip yeniden yüklemem gerek sanırım çünkü drıverinde sanırım sorun var ve kötü gösteriyo nasıl tam anlamıyla silcem yardım edebilirmisiniz? teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serminn -- 19 Mayıs 2006; 2:42:50 >

• arkadaşım öncelikle başlıgı söyle birşey yapsan daha iyi: webcam ya da kamera yükleme-kaldırma sorunu
    ya da bunabenzer bişey daha çok insan anlayan birileri yardım eder.

konuyla ilgili de anladıgım kadarıyla cameranın yazılımını kaldırmışsın.
    zaten şimdi tekrar bilgisayara driverini yükleyip tanıtman gerekiyor.

eger kaldıramadıgından supheleniyorsan, bilgisayarım/donanım/ aygıt yöneticisinden kameranı bul ve üzerine gelip sağ tıklayıp kaldır.sonra tekrardan driveri yükle.

ayrıca goruntunun bozuk olması driverdan degil ayarlardan kaynaklanıyordur tahminen
  • tamam bida slm vermicem bide ayarlar nerden yapılıyoki bide şimdi bu kalmıyomu tamamen yani

quote:

Orjinalden alıntı: dasdasq

arkadaşım öncelikle başlıgı söyle birşey yapsan daha iyi: webcam ya da kamera yükleme-kaldırma sorunu
    ya da bunabenzer bişey daha çok insan anlayan birileri yardım eder.

konuyla ilgili de anladıgım kadarıyla cameranın yazılımını kaldırmışsın.
    zaten şimdi tekrar bilgisayara driverini yükleyip tanıtman gerekiyor.

eger kaldıramadıgından supheleniyorsan, bilgisayarım/donanım/ aygıt yöneticisinden kameranı bul ve üzerine gelip sağ tıklayıp kaldır.sonra tekrardan driveri yükle.

ayrıca goruntunun bozuk olması driverdan degil ayarlardan kaynaklanıyordur tahminen

• kalkmak dan ne kastetiğini anlamadım kusura bakma. sen kaldırırsın, tekrar pc
    ye taktıgında, bilgisayar yeni donanım bulundu der ister yuklersın ister yuklemezsın.

ayarlar, ya ekran alt sağ köşede kamera ile ilgili bi işaret vardır ya da bilgisayarımı açtıgında en altta kamera gözükr( disket sürücüsü ve cd sürücüsüyle beraber. sağ tıklayıp ayarlar settings yazan bi secenekten ayarlarsın.

ben hiç webcam kullanmadım, yani cafe de kullandım , kendi pc mde yok, olan bi arkadaş yardımcı olur.
  • Bilgisayarım üzerine sağ tıkla - yönet -aygıt yöneticisi - görüntü aygıtları - kameran oarada görünüyorsa sağ tıkla kaldır de.
    Görüntü kötüyse seni kameran dan olabilir veya iyi ayarlayamamış olabilirsin. Objectifiyle oyna.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.