arkadaslar çalıştıgım yerde msn ' e erişim engellendi bunun yanında web msn, e-buddy, iloveim.msn2go sitelerinede erisimimiz engellenmis durumda bunlardan baska msn ulasım sitesi gören duyan bilen varmı bi yardımcı bulunun
evet bendede aynı problem var:)
Koolim dahil hepsi kapalı
Varmı bilen
arkadaşlar google dan web messenger yazın msn yüklemeden explover dan actıgınız sayfadan msn yapabılıyorsunuz hadi keyfini çıkarın
Teşekkürler İnsan_SARRAFI :)
O sayfaları açabilseydik zaten yukarıya web msn, e-buddy, iloveim.msn2go buralara giremiyoruz demezdik.. yinede teşekkürler
Üstekileri deneyin hepsi msn sitesi olmayabilir kusura bakmayın bi yerden bulmuştum ben bu konuda çok uğraştım bu sorun bendede var size bide hopster adlı programı öneririm msn portları kapalı durumdayken bile çaılışıyo gerçi bende onuda engelledilerde neyse
Çok Güzel Bir paylaşım oldu.. İçlerinden 2 tanesi çalışıyor.. Teşekkürler ali15
Elinde bunlardan başka site ismi olan yazarsa seviniriz
bu sitelerden cam la ve sesli görüşülenler var mı varsa hangileri??????????????????
bu sitelerden cam la ve sesli görüşülenler var mı varsa hangileri??????????????????
görüşmesini yaptında Cam mı kaldı dimi
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: izzy_44
quote:
Orjinalden alıntı: enginxml
quote:
Orjinalden alıntı: izzy_44
Abi koptum ya
en iyisi benim gibi çalışmamak galiba:D
www.messengerfx.com buradan da girebilirsiniz.yanlız dosya paylaşımı,görüntü olmuyor.Sadece konuşmak için
resmi bir kurumda çalışan biri için lazım msn yasakmış o filtrelere takılmadan msn kullana bilirmi????
verilen linklerden yalnızca 1 i çalıştı gerçi konu 2 yıllık olmuş ama:) 2 site adresi de ben vereyim. kurumların bilgi işlem servislerinde çalışanlar lütfen siz bakmayın;)
yauw buraya yazıyoz böle de aklıma şöle bişi geldi :))) bende bi zamanlar sistem destek olarak çalışıyodum.ve bilgi işlemle uğraşıp da donanimhaber kullanmayan yoktur heralde.bu sistemciler buraya yazdıklarımızı da kapatacak.nası edeceğuk bunu arkadaşlar :)) ben şu hiç bi siteden giremiyorum her bişeyi kapamışlar.
bu başlığı tekrar canlandırmak gerekiyor sanırım. şirkette neredeyse bütün siteler engelli hiç birine giremiyorum.acaba ip adreslerinden de girme şansım olamaz mı? msn e girmek istiyorum ama olmuyo