Şimdi Ara

WEB HAKKINDA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR DIYELIM KI WEB SAYFASI TAMAMEN HAZIR PEKI BU SITENIN ADINI VE NERDEN NASIL YAYINLAMAYA BASLIYACAGIMI BILMIYORUM KISACASI INTERNET ADRES CUBUGUNDA ISTEDIGIM ADRESI YAZDIGIMDA SAYFANIN CIKMASINI ISTIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM SIMDIDEN TESEKKURLER

KONU YANLIS YERDEYSE COK OZUR DILERIM NEREYE ACACAGIMI BILEMIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sweetzero -- 13 Ocak 2008; 17:58:03 >

• Web siteniz için bir isim (domain name) seçeceksiniz ve müsait olan bir tanesini belli bir süre için ücreti karşılığı kiralayacaksınız. (Örnek: adinizsoyadiniz.com.tr şeklinde bir adres almak içinhttp://www.nic.tr adresine başvurabilirsiniz. Gereken belgeler ve ücretlendirme sitede belirtilmektedir.)
    Bu işlemi ücretsiz yaptıran siteler de Internet üzerinde mevcuttur, ama bunlar ya web sayfalarınızın altında otomatik olarak çıkan reklamlar verirler, ya da sıklıkla görüldüğü üzere web adresinizin önüne ya da arkasına bazı ekler verirler. (Örnek: .tk, .googlepages.com vb...)
    Alan adınızı kiraladıktan sonra web sitenizi Internet üzerindeki bir sunucuya (hosting) yerleştirmeniz gerekir. Yukarıda bahsedilen, bedava adres dağıtan siteler genellikle bu işi de bedava yaparlar, bahsedilen şartlar altında... Ama isterseniz ücretini verip kendi sunucunuzu seçebilirsiniz. Forumun web geliştirme bölümüne göz atarsanız bir çok hosting firması ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
    Kolay gelsin.

• iletisim@sheney.com u eklerseniz size yardımcı olabilirim

sormak istediklerinizi sorabilir ve teknik destek alabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.