Şimdi Ara

WEB PROGRAMCI - AĞ İŞLETMENİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER MERHABA . BEN 10. SINIFTAYIM SENEYE BÖLÜM SEÇİCEM . AĞ İŞLETMENLİĞİ VE WEB PROGRAMCILIĞI VAR . BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI - MÜHENDİSLİĞİNE YAKINIM DAHA ÇOK . HANGİSİNİ SEÇEYİM ?

• Anadolu lisesine gidip direk olarak 4 yıllık mühendislik bölümünü kazanman en doğru tercih olacak senin için. Büyük ihtimal meslek lisesi bittikten sonra MYO gideceksin sonra mühendisliğe geçiş yapacaksın ve bir bakmışsın yaş olmuş 25. Aynı sene mezunlar 22 yasında iken sen 25 olacaksın.

Meslek liselerine teşvik azaltılmalı. Nitelikli eleman piyasaya çıkarmak isteniyorsa bu teknoloji fakülteleri sayesinde yapılmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek istediğini anladım . Fakat anadolu lisesine puan yetmediği için mesleğe geldim . Ayrıca meslek lisesinden çıkan illa ki myo ya gidecek değil . Okulun geçen seneki mezunlarına baktım . Yıldız Teknik Üniversitesi , Bahçeşehir Üniversitesi , Boğaziçi Üniversitesi kazanan var okuduğum bölümle ilgili . İnsanları kuşkulandırmayalım lütfen . Ben sadece bilişim bölümünde ağ işletmenliği vs. web programcılığı için fikir istemiştim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARİS310

Demek istediğini anladım . Fakat anadolu lisesine puan yetmediği için mesleğe geldim . Ayrıca meslek lisesinden çıkan illa ki myo ya gidecek değil . Okulun geçen seneki mezunlarına baktım . Yıldız Teknik Üniversitesi , Bahçeşehir Üniversitesi , Boğaziçi Üniversitesi kazanan var okuduğum bölümle ilgili . İnsanları kuşkulandırmayalım lütfen . Ben sadece bilişim bölümünde ağ işletmenliği vs. web programcılığı için fikir istemiştim .

Kuşkulandırmak değil. Sen yaşamasan senin arkadaşların %90 ı bunu yaşayacak. Cevap bekliyorsun ama cevap bu.
  • Bu devirde herkes programcılığa yöneliyor oysa alt yapı olmadan uygulama geliştirmek nereye kadar bu nedenle network üzerine uzmanlaşın.
  • Şimdi ağ işletmenliği okursam stajda ağ işletmenliği öğretecekler .Bölümümle ilgili faydası olur mu sence ? 12.sınıfta hafta içi 3 gün staj 2 gün okul
  • Piyasa da programcı çok, ağ uzmanı sayısı çok az. Bankalar , GSM operatörleri, özel ve kamuda bilgi işlem bölümlerinde ihtiyaç çok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.