BEN HAZIR Bİ SİTE İNDİRDİM BUNU YAYINLAYIP GÜZEL Bİ SİTE YAPMAK İSTİYORUM KÜÇÜK ÇAPLI BİŞEY YANİ BERABERDE YAPABİLİRİZ BİLGİSİ OLAN VARSA LÜTFEN YARDIM ETSİN ADIM SOONER MSN ADRESİM sonerertekin@hotmail.com girerseniz ben akşamları mutlaka ordayım thanks.
bence kendin yapmaya çalış takıldığın noktalarda forma sor daha faydalı olur senin için...
thanks dostum
Arkadaşım Siteni Hangi Programlama Dilini Kullanarak Yapıyorsun
Eğer ASP Dili Yapıyorsan Sana Tasarımda Ve Programlamada Yardımcı Olurum.
Fakat Emeğimin Karşılığını Alırım
[Deleted by Admins]
quote:
Orjinalden alıntı: soner_ertekin
BEN HAZIR Bİ SİTE İNDİRDİM BUNU YAYINLAYIP GÜZEL Bİ SİTE YAPMAK İSTİYORUM KÜÇÜK ÇAPLI BİŞEY YANİ BERABERDE YAPABİLİRİZ BİLGİSİ OLAN VARSA LÜTFEN YARDIM ETSİN ADIM SOONER MSN ADRESİM sonerertekin@hotmail.com girerseniz ben akşamları mutlaka ordayım thanks.
Web tasarım bilgini bilmiyorum ama bana sorarsan hazır scirpt veya siteyti inidirip editlemek yerine kendin sıfırdan bir şeyler oluşturmaya çalış derim. Tabi öğrenme aşamasındayım ve amatörce yapacağım diyosan OK. Yani inceleme , değiştirirken bir şeyleri öğrenme adına faydalı olacaktır... Takıldığın konular olursa da (özellikle tasarım ve Flash noktasında) her zaman Öİ gönderebilirsin...
Kolay Gelsin.
len maddiyatçı cam göz gökhan hemen para istiyo bven senden para istiyommu len ben küçük bişiy diyom benim frontpage de hazırlanmış manyak bi sitem var daha tasarımı tam bitmedi ve kolay kolayda bitmez çok büyük bi site çünkü