Şimdi Ara

Web shooterlarin ibretlik bugi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gencler simdi sipaydinin web shooterlari triggerla calisiyor ya aklima sey geldi neden bir yere tutunurken asilirken yumruk atarken ag atmiyor sonra arastirdim marvelin sitesinde buldum sadece 60 pound basincta calisiyormus. Tamam dedim sonra aklima tekrar sey geldi brand new day de peter gece klubunum tuvaletinin camindan cikarken carlie ile karsilasiyor sonra hirsiz geliyor peterin cuzdanini ve ag firlaticisini caliyor sonra bir gun kolima takiyor ve ag firlatiyor bilmeden. Eger web shooterlar bu kadar hassassa hirsiz nasil ag firlatiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Percson

Gencler simdi sipaydinin web shooterlari triggerla calisiyor ya aklima sey geldi neden bir yere tutunurken asilirken yumruk atarken ag atmiyor sonra arastirdim marvelin sitesinde buldum sadece 60 pound basincta calisiyormus. Tamam dedim sonra aklima tekrar sey geldi brand new day de peter gece klubunum tuvaletinin camindan cikarken carlie ile karsilasiyor sonra hirsiz geliyor peterin cuzdanini ve ag firlaticisini caliyor sonra bir gun kolima takiyor ve ag firlatiyor bilmeden. Eger web shooterlar bu kadar hassassa hirsiz nasil ag firlatiyor?

Web shooterlarin ibretlik bugi

• Bence hardcore bir bug

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.