Şimdi Ara

web site yaptırmak istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben web sitesi yaptırmak istiyorum. Bu site ticari gibi olsa da satış olmayacak. Sadece kategoriler fazla olacak. Sahibinden sitesinde ki gibi kategoriler olacak. Bana bununla ilgili bilgi verebilir misiniz? hem fiyat konusunda hemde aşamalar konusunda

• Pm Gönderdim.
  • Css ini ve Tasarımını Yapabilirim Fakat Paneli Yapamam Yaptıracaksan PM Bekliyorum
  • Tam olarak istenilen siteyi benzeri bir site ile ve bu iş için ayırdığınız bütçe ile birlikte detaylı bir pm alayım .
  • ben öğrenciyim isterseniz bir kaçtane taslak yollayın ona göre bir fiyat söyleyeyim :) tasarımı isterseniz siz çize bilirsiniz ...
  • Yardımcı olabilirim.

İsteginize uygun referanslarim:
    www.ofislite.com
    www.cagdasgrup.com.tr
  • arkadaşlar kısaca bilgi vereyim site hakkında. Site sahibinden tarzında olacak. facebook ve twitter bağlantılı giriş yapılabilmeli. bir kaç kişi kabataslak çizim yapmış göndermiş fakat çok basitti. yazı stili ve renginin biraz kaliteli olmasını istiyorum. sahibinden gibi sol tarafta kategoriler olacak. belki 20 tane ana kategori olacak. 1 kategoriye girince belki 20 tane de alt kategori olacak. kısacası bu şekilde arkadaşlar. teklif hala geçerlidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.