Bildirim
web site yaptırmak istiyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Pm Gönderdim. -
Css ini ve Tasarımını Yapabilirim Fakat Paneli Yapamam Yaptıracaksan PM Bekliyorum -
Tam olarak istenilen siteyi benzeri bir site ile ve bu iş için ayırdığınız bütçe ile birlikte detaylı bir pm alayım . -
ben öğrenciyim isterseniz bir kaçtane taslak yollayın ona göre bir fiyat söyleyeyim :) tasarımı isterseniz siz çize bilirsiniz ... -
Yardımcı olabilirim.
İsteginize uygun referanslarim:
www.ofislite.com
www.cagdasgrup.com.tr -
arkadaşlar kısaca bilgi vereyim site hakkında. Site sahibinden tarzında olacak. facebook ve twitter bağlantılı giriş yapılabilmeli. bir kaç kişi kabataslak çizim yapmış göndermiş fakat çok basitti. yazı stili ve renginin biraz kaliteli olmasını istiyorum. sahibinden gibi sol tarafta kategoriler olacak. belki 20 tane ana kategori olacak. 1 kategoriye girince belki 20 tane de alt kategori olacak. kısacası bu şekilde arkadaşlar. teklif hala geçerlidir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X