Şimdi Ara

Web Siteme Sizce Neden İlgi Yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 yıl önce trakya ve bölgesini anlatan bir site kurdum. ancak verdiğim bu emeğe karşılık hiçbirşey edinemedim. siteye günde 1 yada 2 kişi giriyor. buda bana verdiğim emek boşa mı gitti sorusunu getiriyor.

Sizce bu bir cezamı? neden ilgi yok. yorumlarınızı bekliyorum

www.trakya.info

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nasyonalite -- 29 Haziran 2007; 2:08:22 >

• Kardes sahsen site ii olmus....

Sitene basakalarının girmesi için böyle forumlara bi yazmayı dene derim...

Hadi kolay gelsin...
  • Sayfanın tasarımı da içeriği de çok güzel ,
    Yoksa Hit almak için duygu sömürüsümü yapıyorsun .

Trakya ve Edirne ile ilgili işi olanların tatilcilerin , Kampçıların forum sayfalarına siteni eklemeni tavsiye edicem ama yaptığını tahmin ediyorum .
  • quote:

Orjinalden alıntı: YAQZA

Sayfanın tasarımı da içeriği de çok güzel ,
    Yoksa Hit almak için duygu sömürüsümü yapıyorsun .

Trakya ve Edirne ile ilgili işi olanların tatilcilerin , Kampçıların forum sayfalarına siteni eklemeni tavsiye edicem ama yaptığını tahmin ediyorum .

sayfa hitiyle ilgilenmiyorum. benim amacım trakya bölgesini insanlara tanıtmak. ancak siteye 1 senedir ne gelen var ne giden. o kadar uğraştım kafa patlattım ilgilenen yok. emeğimin boşa çıkmasına üzüldüm ve sizinle paylaşıp yorumlarınızı alayım dedim bea

• Reklam yapmayı dene
  • Site güzel ancaaak;

İnteraktif değil... Yani gelenin katacağı birşey olmayınca birdaha gelmesi zor... (Küçük bir forum iyi olurdu, Link calışmıyor)
    Reklama ihtiyacı olabilir..
    Eh birde kısıtlı bir alana hitap ediyorsun. (Örn, ben diyelimki Çorum'luyum, bilgi edinme dışında niye gireyimki herhangi bir günde...)
  • emre kardeş gerçekten bir yıl olmuş fakat 180 yerde çıkıyor siten bu sayı az sende benim gibi sitenin görüntüsü bozulmasın diye banner veya link takası yapmıyorsun sanırım sana tavsiyem bunları yap bende 8 ay falan görüntü bozulmasın diye link banner takası yapmadım ve benimle birlikte 10 arkadaşım giriyordu siteme şimdi ise fena değil gördüğün gibi benden sana tavsiye yoksa daha çok kendi başına girersin sitene, kolay gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş link değişimi yap en aşağıya 2-3 site ile ama sadece pr si yüksek olan bir kaç site ile yap...ve hatta karşılıksız link koyan arkadaşlarınkini tercih et..ve hatta hiç link değişimi yapmayıp da pr si yüksek olan arkadaşların varsa onlardan rica et...

benim günlük hitim iyi...www.bilgisaymaz.net bannerini ekleyebilirsin dost siteler bölümüne..anasyfada da çıkar ;) san da hit gelir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: baranbey

emre kardeş gerçekten bir yıl olmuş fakat 180 yerde çıkıyor siten bu sayı az sende benim gibi sitenin görüntüsü bozulmasın diye banner veya link takası yapmıyorsun sanırım sana tavsiyem bunları yap bende 8 ay falan görüntü bozulmasın diye link banner takası yapmadım ve benimle birlikte 10 arkadaşım giriyordu siteme şimdi ise fena değil gördüğün gibi benden sana tavsiye yoksa daha çok kendi başına girersin sitene, kolay gelsin..

quote:

Orjinalden alıntı: vahapayzet

kardeş link değişimi yap en aşağıya 2-3 site ile ama sadece pr si yüksek olan bir kaç site ile yap...ve hatta karşılıksız link koyan arkadaşlarınkini tercih et..ve hatta hiç link değişimi yapmayıp da pr si yüksek olan arkadaşların varsa onlardan rica et...

benim günlük hitim iyi...www.bilgisaymaz.net bannerini ekleyebilirsin dost siteler bölümüne..anasyfada da çıkar ;) san da hit gelir..

yorumlarınız için teşekkürler dostlarım bu banner değişimini düşünücem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nasyonalite -- 9 Temmuz 2007; 12:30:01 >

• Tanıtman lazım.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.