|
DHKAHVE 300/40 İndirim | A Roasting Lab Filtre Kahve ve Espresso Fırsatları (21. sayfa)
-
-
Sitenizden alışveriş yapacağım fakat DHKAHVE kodu için geçersiz uyarısı alıyorum. İlgilenebilirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hepsiburada'da espresso için öğütme seçeneği bulunmuyor. Yerine ne seçilebilir veya koyabilir misiniz?
Ayrıca guatemela 1kg kupona rağmen hb de daha ucuza geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, DHKAHVE 100TL'de 20TL indirim sağlayan ve tükenen eski kodumuz. Aşağıdaki kodlardan dilediğinizi kullanabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: freedom77
Sitenizden alışveriş yapacağım fakat DHKAHVE kodu için geçersiz uyarısı alıyorum. İlgilenebilirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
- DHKAHVE10 (50 TL ve üzeri kahve alışverişinizde 10 TL indirim uygular)
- DHKAHVE25 (100 TL ve üzeri kahve alışverişinizde 25 TL indirim uygular) -
Merhaba, orta kavrum kahvelerde tavsiye etmediğimiz için espresso öğütme seçeneği koymuyoruz. Ancak yine de satın almak istiyorsanız moka pot olarak seçim yaptıktan sonra özel mesaj yoluyla ya da aşağıdaki telefon numaraları üzerinden bizimle iletişime geçerek siparişinizin espressoya uygun olarak hazırlanmasını sağlatabilirsiniz. İndirim konusunda daha önce belirttiğimiz gibi; herhangi bir müdahalede bulunmuyoruz. TESKF fiyatında diretmiyoruz ve bu kampanyalar tüketicilere yarıyor.quote:
Orijinalden alıntı: bersgurs
Hepsiburada'da espresso için öğütme seçeneği bulunmuyor. Yerine ne seçilebilir veya koyabilir misiniz?
Ayrıca guatemela 1kg kupona rağmen hb de daha ucuza geliyor.
Telefon Numaramız: 0850 840 01 89
Whatsapp Destek Hattımız: 0537 524 90 38
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aroastinglab -- 15 Eylül 2021; 23:35:22 > -
-
-
İndirim yapmasaymışsınız kodla daha uyguna alabilirmişim ☺️ Neyse canınız sağolsun. 👍🏻
Tekrardan merhaba,quote:
Orijinalden alıntı: freedom77
İndirim yapmasaymışsınız kodla daha uyguna alabilirmişim ☺️ Neyse canınız sağolsun. 👍🏻
PM ile iletişime geçerseniz çok seviniriz. -
Merhaba,
PM gönderdim. Teşekkürler.
yumuşak ve orta sertlikte filtre kahveleriniz hangisi ? 250 gram civarı 2 paket almak istiyorum frenc press için..
indiirm kodlarınız calısıyormu
-
Merhaba,quote:
Orijinalden alıntı: BurakLEEyumuşak ve orta sertlikte filtre kahveleriniz hangisi ? 250 gram civarı 2 paket almak istiyorum frenc press için..
indiirm kodlarınız calısıyormu
Düşük asiditeli kahvelerimizi öneririz. Özellikle Titan Filter Blend size oldukça uygun olacaktır. Kodlarımız aktiftir.kahve ve aksesuar mağazası | a roasting labTitan Filter Blend (250 Gram) Filtre Kahve | A Roasting Labhttps://www.aroastinglab.com/titan-filter-blend-250-gram
-
Tchibo Barista Caffe Creme çekirdek kahvenin muadili hangi kahveleri önerebilirsiniz? Moka pot ile demleyeceğim. Yumuşak lezzetli acı olmayan bir şey arıyorum...
-
Yeni kahve gelecek mi ?
-
Merhaba,quote:
Orijinalden alıntı: eros68Tchibo Barista Caffe Creme çekirdek kahvenin muadili hangi kahveleri önerebilirsiniz? Moka pot ile demleyeceğim. Yumuşak lezzetli acı olmayan bir şey arıyorum...
Moka Pot için özellikle Good Fellas önermekteyiz. Aşağıdaki bağlantıdan inceleyebilir, ilk mesajda sabitlenen indirim kuponlarını kullanabilirsiniz.kahve ve aksesuar mağazası | a roasting labGood Fellas Espresso Blend (250 Gram) | A Roasting Labhttps://www.aroastinglab.com/good-fellas-espresso-blend-250-gram
-
Merhaba,quote:
Orijinalden alıntı: JhiyYeni kahve gelecek mi ?
Kısa süre içerisinde single origin kahve eklenmeyecek. Ancak özel blend çalışmamız Kozmik Seri üzerinden devam ediyor. -
Merhabalar
Espresso olarak hazırlamak üzere asiditesi en düşük olan kahveniz hangisidir ? Deneme kahveler paketinden aldım ama hiçbiri tam olarak damak tadıma hitap etmedi.Fakat siparişim geldiğinde tüm ev kahve kokuyordu,içtiğimde de yoğunluk olarak çok başarılı buldum.
-
Merhaba,quote:
Orijinalden alıntı: oozgur16Merhabalar
Espresso olarak hazırlamak üzere asiditesi en düşük olan kahveniz hangisidir ? Deneme kahveler paketinden aldım ama hiçbiri tam olarak damak tadıma hitap etmedi.Fakat siparişim geldiğinde tüm ev kahve kokuyordu,içtiğimde de yoğunluk olarak çok başarılı buldum.
Orta düzeyde asiditeye sahip Good Fellas Espresso Blend önerebiliriz. Bunun dışında El Salvador Espresso SHG de mevcut fakat bu kahve çok daha yoğun gelecektir.kahve ve aksesuar mağazası | a roasting labGood Fellas Espresso Blend (250 Gram) | A Roasting Labhttps://www.aroastinglab.com/good-fellas-espresso-blend-250-gram
-
HB üzerinden 4 ayrı kahve aldım. 3 paket açtık çok kötüydü. Taze olmadığı kanısındayım.
Frenh press olarak demleme yaptım. Kahve özünü vermiyor. Su gibi.
Daha önce başka bir siteden almıştım ve çok memnun kalarak içtim.
Demleme vs aynı şekilde yapıyorum. Hatta bu sefer ben mi yapamadım diye internette french press demleme yöntemleri araştırdım ve o şekilde denemeler yaparak demledim. Sonuç yine hüsran.
Geri iade ettim. Paket açıldı diye alırsınız almazsınız orasını siz bilirsiniz.
Yorumlar çok iyi diye almıştım, hayal kırıklığı oldu.
Sitenizden de mi denesem acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derqah -- 27 Eylül 2021; 14:57:2 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X