Şimdi Ara

DHKAHVE 300/40 İndirim | A Roasting Lab Filtre Kahve ve Espresso Fırsatları (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
845
Cevap
98
Favori
152.292
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• StaatSanWalt kullanıcısına yanıt

Tchibo, Lavazza, Nescafe gibi bilinen markalar üründen ne kadar fazla kar elde edersem o kadar iyi mantığıyla her zaman kahvenin en iyisini satmıyorlar ne yazık ki, üstelik kavrulma tarihi üzerinden çok zaman geçmiş olabiliyor. Özellikle de Türkiye'de satılan Tchibo, Lavazza ile Avrupa'da satılan arasında bile bariz fark olduğunu düşünürsek mecburen butik kahve satıcılarına yöneliyorum. Orada da birkaç farklı marka denedim, şu an denediklerim arasında en iyisi A Roasting Lab diye düşünüyorum. Öyle ki Avrupa'dan getirilmiş Lavazza çekirdek kahve bile tat ve koku olarak yaklaşamıyor A Roasting Lab'in sattığı kahvelere.

Belki bilmediğim, henüz denemediğim başka butik markalar da vardır A Roasting Lab'den iyi, varsa da ben bilmiyorum.

• Ben de 1-2 hafta evvel ilk siparişimi geçerek A Roasting Lab'in çekirdek kahvesini deneyimledim. (Good Fellas Espresso Blend)

Öncelikle; orta sertlikte olduğunu söyleyebilirim. Kavrulma tarihi çok yeniydi, kargo hızı oldukça iyi, paketleme oldukça özenliydi. Amatör olduğum için şimdiye kadar denediğim diğer kahvelere nazaran bana daha güzel bir kahve olduğunu hissettirdi. Aynı şekilde eşim de beğendi. (Diğer denediklerim; İlly Classico (muhtemelen öğütülmüş olduğu için çok randıman alamadım), Julius Meinl Prasident Blend, SanalBaharat'ın blendi ve Kenya Arabica AA Top Aroma'sı)

Bir sonraki sefere diğer espresso çeşitlerini de denemek istiyoruz.

• arkadaşlar merhaba

kahveden pek anlamam çekirdek yeni bir kahve makinesi edindim güzel bir kahve içmek istiyorum, kahve önerisi verebilecek var mı ?

öncelikle mideyi ekşitmemesi benim için önemli, zamanında tchibo filtreler midemi kötü yapıyordu. butik de dahil 4-5 denemenin sonunda cafe molinari amarican break bulmuştum midemi ekşitmiyor fakat tadı vs leş gibiydi.

şimdi ise güzel bir kahve içmek istiyorum midemi ekşitmesin ve ekşi olmasın yeter.

tavsiye öneri verebilecek var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 8 Eylül 2022; 23:13:9 >
  • sa

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar. Genel olarak güney Amerika kahvelerini deneyebilirsiniz Colombia vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler

• bende 1kg kahve ile 1L rakı arasında kaldım, rakı ağır bastı - kahveyi makul fiyata yurt dışından kendim getirdim.

"LAVAZZA Crema e gusto Espresso", Arabica + Robusta = 1kg -> 200TL

sözlerin bittiği yer, tüm kahve severlere afiyet olsun... 

• sahafiec kullanıcısına yanıt

nasıl getirdin hocam

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

kendim getirdim, bir ayağım yurt dışında ve sık sık gidiyorum.

• tracy kullanıcısına yanıt

Soru sorup yazmayanlara sinir oluyorum  

• İlk siparişimi verdim, bakalım beğenecek miyim.

Guatemala Espresso Huehuetenango

• Amazon üzerinden sipariş vereceğim ama gönderimi siz mi Amazon mu yapıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aMiraL* kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ürün bazında değişebiliyor. Sepet kısmının altında göndericisi yazıyor. Hangi ürün olduğunu özel mesaj yoluyla bize iletebilirseniz kontrol edelim.
  • Bir kaç kere bu firmadan kahve almıştım, çok güzel kahveleri var, hep taze, paketleme ve kargo da mükemmel ve hızlı; ama kahve fiyatları artık absürd seviyelerde, en ucuz kahvenin kilosu indirimli olarak 425 TL, o yüzden nispeten daha ucuz olan Jacobs Monarch gibi paketli filtre kahveleri tercih eder olduk.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.