|
DHKAHVE 300/40 İndirim | A Roasting Lab Filtre Kahve ve Espresso Fırsatları (32. sayfa)
-
-
Hepsiburada üzerinden 50 gram filtre kahveleri neden satışa eklemiyorsunuz ? Deneyip almak istiyorum hangi kahveyi içerim karar veremedim yorumlara baktım fakat kafam daha da karıştı. 50 gram set var biliyorum bu arada ama daha da pahalıya geliyor ben tek tek almak istiyorum.
-
Espresso makinemde bu kahvenin iki üç çeşidini denemiştim (daha doğrusu şans vermiştim) ama en son amazondan aldıgım kahveler hem bayat hemde tadı Türk kahvesi tadında oldugu için vazgeçmiştim.
-
1000 Tl'ye kadar filtre kahve makinesinden birşey beklenir mi? yoksa v60 mı almalıyım, ne tavsiye edersiniz..
Birde üstten çekirdek konulan, anlık öğütüp kahve yapan makineler var, bütçemi zorlayabilirim başarılıysa
-
Hobi olarak uğraşırım diyorsanız, Değirmen ve V60. Manuel sistem.
Çok vakit harcayamam düzgün kahve içeyim diyorsanız. Değirmen ve makine.
Hiç uğraşamam elimden öyle şeyler gelmez ama kahvem de düzgün olsun ağız tadıyla içeyim diyorsanız. Öğütücülü kahve makinesi.
Kahve olsun yeter hepsinin tadı aynı zaten ben tad ayırt edemem ama demleme severim diyorsanız. V60 derecesinde öğütttürülmüş kahve ve V60 sistem.
V60'ı örnek olarak verdim aslında. Bir sürü demleme yöntemi var. Ama en önemlisi şu ki, iyi çekirdek. Fiyatlar arttığı için ucuz şeyler denedim son 1 senedir. Kahveden soğuttu beni. Eskiden daha rahat alırdık :D Filtreler arttı, kaheler arttı. Değirmenim bozuldu... Masraflı bir hobi aslında :D 4 seneden sonra suda eritme kahveye döndüm çünkü çekilmiş kahveden hiç ama hiç keyif almadım. Değirmenim yoksa nescafe içerim daha iyi.
-
kesinlikle başarılı bir damak tadım yok. düzenli olarak aldığım bir kahvecim var. öğütülmüş alıyorum, 250gramlık paketler. 10 gün yetiyor bana.
sinbonun çok eski bir kahve makinesi vardı, filtre kağıtlı. o bozulunca yenisini alıyım mı diye düşünürken aklıma v60 ve öğütücülü makine girdi.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim hocam..
Artık ucuz hobi yok :(
-
Merhaba. Kahveyi ne zaman kavuruyorsunuz? Yani bunlar paketlenmiş ürün mü? Yoksa siz kavurup mu koyuyorsunuz?
Biz işte Sumatra demliyoruz Sanal Baharat'ın. Memnunuz ama size de bir şans vermek istiyorum. Suamtra var mı? Ya da benzer minvalde ne önerirsiniz?
-
Merhaba, kahve çeşitlerimiz haftanın farklı günlerinde düzenli olarak kavrulmaktadır. Size gelen kahvenin üzerinde kavrum tarihi belirtilmektedir.
Sumatra 250 GR
Sumatra 1 KG -
Merhaba, pazar yerlerinde 50 gram kahveleri maliyetten dolayı satışa çıkaramıyoruz.
50 Gram Kahveler -
Merhaba, eğer ürün Amazon stoğundan çıktıysa beklemiş olabiliyor. Satıcı A Roasting Lab olan ürünlerden ya da web sitemizden alırsanız tazelik garantisi veriyoruz ve aksi durumda iade/değişim sağlıyoruz. -
Nespresso kapsül kahve makineleri için düşünceniz nedir? Ortak alanda filtre demleniyor ama bazen acı oluyor, bazen ayarı tutmuyor. Biraz da farklı lezzetler deneyeyim diye işyerinde kullanmak için almak istiyorum. 2 günde bir filan kullanılacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle bir riski varsa hem markanızı zedelememek adına ürünlerinizi amazonda satmayın ya da diğer popüler markalar gibi sağlam bir ambalaj ile satmanızı tavsiye ederim bir müşteri olarak.Kolay gelsin.
-
Nespresso kapsül kahve makinesi bence tat ve aroma açısından gayet tatmin edici. Türk firmaların yaptığı kapsül kahveleri de denedim ancak nespressonun orijinal kapsül kahveleri gibi aroma ve tat maalesef yoktu. Ancak fiyat açısından baya uyguna geliyor.
-
Merhaba, paketlerimiz uluslararası standartlarda kullanılan valfli paketler olup raf ömrü ve son kullanım hakkında tedarikçilerimiz bilgilendirilmektedir. Böyle bir risk gıda sektöründeki paydaşların tamamında mevcuttur. Normal şartlarda Son Tüketim Tarihi geçmek üzere olan ürünler tarafımıza iade edilmektedir ve bu ürünler imha edilmektedir. Ancak bazen market ya da online satıcılarda kontrol mekanizması aksayabiliyor. Maalesef uzaktan hepsini takip etmemiz mümkün değil. Amazon ile iletişime geçerek iade isteyebilir ya da satıcısı A Roasting Lab yazan ürünlerle değişim isteyebilirsiniz. -
Alacaksan espresso makinası al bence bunlar yapay geliyor kapsülü desen plastik.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
10 tl indirim var kullanayım dedim 15 tl kargo parası ödedim. Keşke kargoyu dahil etseniz kargo çok göze batıyor insanın, bu arada sipariş no : 327XN8198J ilgilenirseniz sevinirim.
iyi çalışmalar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dix1 -- 17 Kasım 2022; 21:20:8 > -
Merhaba. En sert filtre kahveniz hangisi? Sumatra almayı düşünüyorum ancak önce size sormak istedim. Başka tavsiyeniz var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
French için hangi kahveyi almalıyım kahve makinem yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X