|
DHKAHVE 300/40 İndirim | A Roasting Lab Filtre Kahve ve Espresso Fırsatları (34. sayfa)
-
-
Merhaba, evet dün sona erdi. Kampanyamız Donanım Haber'e özel olarak %10 indirim uygulanması amacıyla 100/10 olarak tasarlanmıştı. Ancak oran artık çok düşük kaldığı ve amacına ulaşmadığı için %17'ye yakın indirim + kargo bedava olacak şekilde 250/40 olarak güncelledik. DHKAHVE koduyla sepet ekranında kullanabilirsiniz. -
Merhaba,
Re-fill kapsülün materyaline de bağlı olarak moka pot öğütme tercih edilebilir.
Adres bilgilerimiz: https://www.aroastinglab.com/magazalarimiz -
Merhaba, Starbucks kenya muadili bir kahveniz var mı?
-
Teşekkürler sipariş geçtim şimdi. İyi Çalışmalar.
-
Merhabalar, normalde Kenya Nyeri kahvemiz var ancak bahsettiğiniz kahveden ayrışmaktadır. Bahsettiğiniz kahve daha koyu kavrulduğu için Darkness Filter Blend daha uygun olacaktır. -
Teşekkürler. 2 adet filtre kahve siparişi geçtim.
-
250/40 KUPON + KARGO BEDAVA gerçekten güzel kampanya, bir tüketici olarak teşekkür ederim. Ammavelakin kahve fiyatları 300 TL/kg'dan başlıyor; 600 TL'ye kadar çıkıyor. Acaba biraz daha uygun fiyatlı kahve çeşitleri de getirtemez misiniz?
-
Merhaba, belki bir gün farklı bir marka adı altında daha uygun fiyatlı kahve seçenekleri sunabiliriz. Çünkü piyasada çok uygun fiyata (180 TL/kg civarı şu anki borsaya göre) Güney Amerika ve Afrika kökenli çekirdekler de var. Ancak A Roasting Lab markası altında tadım puanı iyi ve kalitesine gerçekten inandığımız kahveleri sunmak istiyoruz. Bizi internette gördüğünüz toptan satılan ya da market raflarında paket halinde satılan kahvelerden ayıran özelliğimiz kendi kavurduğumuz harika çekirdeklerimiz. Çünkü gerek kafe gerek atölye ortamında misafirlerimizle beraber kahvemizi içiyoruz. -
Eskiden Tchibo'nun dükkânlarından çeşit çeşit kavrulmuş çekirdek alır, evde içeceğim zaman öğütürdüm; gayet de memnundum, şimdi fiyatları uçmuş. A Roasting Lab'dan birkaç kez kahve almışlığım var ve bana "gerçek kahve buymuş" dedirtti. Henüz ötesini deneyimleyemedim, deneyimleyebileceğimi de sanmıyorum; ülke ekonomisi malum. Zaten en ucuz filtre kahve dediğim Jacobs Monarch bile 220 TL olmuş, toptancıdan kiloyla aldığımız instant kahveye dönüş yapacağız galiba. Lavazza Illy filan hiç denemedim. Keşke kahve deneyimi 3'ü1 arada olan sanayii çırağı, nescafe olan ev hanımı, yemek sonrası Türk kahvesi olan dede filan olsaymışım; "bilmediğim dert beni germez" diye bir laf var, bence çok doğru. Çayda da Rize çayını bir halt sanırdım, Seylan çaylarını (ki onlardan da ancak Beta Tea filan alabiliyorum, gramla satılan kilosu 3000-5000-7000 TL filan olan çaylardan hiç içmedim) deneyimlemeye başlayınca Türkiye'de Rize çayı diye satılan çayların çay artığı toz, yani resmen çöp olduğunu anladım. Zaten kaliteli Rize çayları hep Avrupa'ya ihraç ediliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 18 Aralık 2022; 19:9:24 >
-
Geçen sefer kargo ücreti çıktığı için ve fiyatları deneme amaçlı çok bulduğum için almamıştım.
İndirim kodu ve bedava kargo olunca çekirdek olarak Good Fellas Espresso Blend (1000 Gram) siparişi geçtim.
Çok fazla övüldüğü için merakla bekliyorum tadımını yapmayı.
-
Merhaba indirim kodunu denedim fakat sonuç alamadım kampanyanız bitti mi acaba ?
Birde bu 3 ürün nasıldır? Farklı kahve çekirdeği deneyimlemek istiyorum.
a roasting lab: türkiye'nin online 3. nesil kahvecisiKozmik Seri (3x250 Gram) Filtre Kahve | A Roasting Labhttps://www.aroastinglab.com/kozmik-seri-3x250-gram-filtre-kahve -
Merhabalar, kodumuz sadece Donanım Haber'e özel olacak şekilde devam ediyor. Hediye çeki kategorisindeki tüm ürünlerde geçerlidir. Gönderdiğiniz ürün avantajlı set olduğu için hediye çeki kullanılamamaktadır.a roasting lab: türkiye'nin online 3. nesil kahvecisiKahve Fiyatları ve Markaları | A Roasting Labhttps://www.aroastinglab.com/kahveler
-
İndirim koduyla kendi sitenizden kahve almaya niyetlendim, ama kendi sitenizle Hepsiburada, Trendyol, Çiçek Sepeti, Amazon mağazalarınızdaki bazı fiyatlar arasında fark var nedense.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 27 Aralık 2022; 11:56:27 > -
Çünkü diğer siteler kendi kampanyaları ile fiyatlarda oynama yapabiliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
A Roasting Lab'in kendi sitesinden 1 kg kahve sipariş verdim, bugün tüm kahveler indirime girmiş. İndirim yapıldığına kızacağım hiç aklıma gelmezdi. Bir tüketici olarak arada bir böyle indirimler yaptığınız için teşekkür ederim. Tabii hediye çeki olayı da güzel. Evet, fiyatlar biraz yüksek, ama diğer yerli "gurme kahve" sitelerindeki kadar saçma sapan değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 28 Aralık 2022; 23:31:12 > -
Arkadaşlar merhaba, kahve dünyasını expresso kahvesine muadil hatta daha iyisi ne önerirsiniz.
Benim makine bu; Delonghi ECP 35.31
-
Merhaba, önerebiliriz.a roasting lab: türkiye'nin online 3. nesil kahvecisiGood Fellas Espresso Blend (250 Gram) | A Roasting Labhttps://www.aroastinglab.com/good-fellas-espresso-blend-250-gram
-
Hocam merhabalar daha önce size çeşitli kahveler almıştım.
Şimdi tam Otomatik Espresso Makinesi aldım. Sert kahve sevmediğim için en son Brazil çekirdek alıp kullandım 1kg yakında bitecek. Çekirdekleri büyük ve çok güzel korkuyorlar fakat açık kavrulduklari için espresso makinesinde ziyan oldular.
Colombia 1kd çekirdek kahvenizin fiyatı güzel fakat mümkünse 250ser grlik deneme paketi gibi 4 çeşit çekirdek kahve paketi yapabileceğiniz bir seçenek var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X