Hiçbir şekilde sizlere ulaşılmıyor. ne telefon ne whatsapp. |
DHKAHVE 300/40 İndirim | A Roasting Lab Filtre Kahve ve Espresso Fırsatları (35. sayfa)
-
-
Merhaba, yoğunluktan dolayı dönülememiş olabilir, özür dileriz. Telefon numaranızı pm yoluyla iletirseniz yarın arayalım. -
Merhaba ben flat white seviyorum, onerebilecegini çekilmiş bir kahve var mı? Mümkünse linkle birlikte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, espresso makineniz varsa flat white için Good Fellas Espresso Blend öneririz. Espresso makinesi olmadan evde flat white yapmak pek mümkün değil. Linkini aşağıya ekliyoruz: a roasting lab: türkiye'nin online 3. nesil kahvecisiGood Fellas Espresso Blend (250 Gram) | A Roasting Labhttps://www.aroastinglab.com/good-fellas-espresso-blend-250-gram
-
Ben good fellas blendi almistim, 2 kere 4 ay arayla denedim. Espresso makinemde ne yaptiysam, ekstraksiyonu artirmak icin ne kadar ugrastirysam sicaklik, incelik vs. inanilmaz derecedeki limon asiditesini gideremedim. Cogu cop oldu kahvenin. Belki benim aldigim kavrumda ya da partide bir sikinti olmus olabilir. Turkiyedeki cogu kavurucudan espresso blend denedim hicbirinde bu sorunu yasamadim. Belki duzelmislerdir ama deneyecekseniz 250g'lik alip oyle deneyin :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurborden -- 11 Ocak 2023; 14:22:46 > -
Merhaba, pm yoluyla iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, hem parti kontrolü yapalım hem de yaşadığınız durumu gidermeye çalışalım. -
Merhaba, sizden espresso için kahve aldım hepsiburada üzerinden. Delonghi makinem kahve cok ince öğütüldüğü için basıncı yetmiyor kahveyi basamıyor. temper ile basamıyorum baristaya kahveyi. Tahminimce çok ince ayar cekılmış. Normalde kahve dünyasında 4-5 ayarında öğüttüğümde makine sorunsuz çalışıyordu. Ancak sizin kahvenizde randuman alamadım. sorun cok ince cekımde görüyorum. Yorumunuz nedir.
-
Merhaba, daha önce aynı tür makineyi kullanan müşterilerimizde herhangi bir sorun olmamıştı ancak eğer değişim talebi oluşturabilirseniz (Hepsiburada üzerinde değişim talebi olmuyorsa Yurtiçi Kargo aracılığıyla doğrudan bize gönderebilirseniz) ve kutunun içerisine bu yorumu kısa şekilde yazabilirseniz öğütümün derecesini incelemek ve telafi etmek isteriz. -
Bu şekilde yaklasımınız için tüşekkür ederim. Fazla baskı uygulmadan bir şekilde kahveyi almaya çalışıyorum, değişimlik bir durum yok. Bir sonraki siparişimde yazarım tekrar.
-
Yani şu durumda normal bence
-
Şuan indirim kampanya indirim kodu vs. ayrıcalıklı bir durum var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bir kere filtre kahve öyle her yerden içilmez mesela ben bir kaç yerde deniyorum hangisi daha iyiyse oraya gitmeyi tercih ediyorum ama şöyle de bir şey var ki ben aslında americanoyu daha çok tercih ederim en güzel americonuyu Paris'te içtiğimi söyleyebilirim İngilizler Fransızlara göre çok daha sert kahve kullanıyorlar şuan bile kalkıp Paris'te bir kahve içmeye gidebilirim canım çekti atmosferi çok iyi :) havayolu bilet alımında kesinlikle bankkartı kullanmanızı öneririm 100 tl bankkart lira veriyor bu devirde kampanya ve indirimleri takip etmek gerekiyor kesinlikle
bütün kahve severlere afiyetler olsun efenim :)
-
İlk kez filtre kahve deneyeceğim, böyle bir sepet sizce mantıklı mı?
Kahve severim ama seçmem genelde, çok ağır olmadıkça. Yanlız espresso kahveler deneme paketinin öğütmesini filtre kahve olarak seçemiyorum, yok. Espresso mu moka pot mu daha iyi olur? Bu konularda bilgim yok.
Ayrıca bu sepet 251 TL olmasına rağmen DHKAHVE kuponunu uygulayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forum1th -- 27 Ocak 2023; 3:15:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba, web sitemize özel kahveler kategorisinde 250/40 kupon kodumuz devam ediyor. -
Merhaba, kupon kodu kahveler kategorisindeki ürünler için geçerlidir. a roasting lab: türkiye'nin online 3. nesil kahvecisiKahve Fiyatları ve Markaları | A Roasting Labhttps://www.aroastinglab.com/kahveler -
Kendilerinden sürekli alışveriş yapıyorum. Kahveleri muazzam, özellikle filtre kahve titan blend tavsiye ederim. Aynı gün jet hızıyla kargoya veriyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XXXskylineXXX -- 2 Şubat 2023; 12:15:59 > -
ne burada ne de web sitesinde yazan telefon numarasına ulaşılmıyor, ikisi de iptal edilmiş gibi çalıyor.
web sitesinde destek talebi bölümü var ama çalışmıyor. formu gönderme seçeneği yok.
üye olurken mail adresimde bir noktalama hatası yapmışım, üyelikte şifre ve mail teyiti için 2 kere yazılmasını istemediğinden dolayı fark edemedim.
düzeltmek istediğim zaman onay kodu giriniz diyor ama telefona bir kod gelmiyor.
bende mecburen buradan geri bildirim yapıyorum, bakalım ne zaman geri dönüş sağlanacak @aroastinglab
edit: forumdaki firma yetkilisi kısa sürede dönüş yapıp, düzeltme işlemi için yardımcı oldu. kendisinin yardımıyla sorunum çözüldü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_O_S -- 17 Şubat 2023; 9:40:48 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X