< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DHKAHVE 300/40 İndirim | A Roasting Lab Filtre Kahve ve Espresso Fırsatları (36. sayfa)
-
-
Malesef
-
Memnun kaldın mı ?
-
827MH8632S sipariş numaram
Colombia Espresso Supremo (250 Gram) + El Salvador Espresso SHG (250 Gram)
deneyip iki kelam ederim.
-
Ocak ayında 240₺’ye aldığım 1000gr kahve fiyatı 529₺ olmuş??? Bu %100 artışın sebebi nedir? Döviz yerinde sayıyor. Hangi maliyet kalemi bu artışa sebep olabilir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Colombia Supremo güzel ama fiyati epey arttı son zamanlarda.
-
Mesajı görünce bakayım dedim resmen şok oldum şu hale bakın.
384,90 TL'den 529,90 TL'ye fırlamış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 1 Mart 2023; 21:58:59 >
-
Aroastinglab’in kahvelerini beğeniyorum ama bu fiyat artışı açıklanabilir değil. Muhtemelen bir daha alışveriş yapmayacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YESHILL -- 2 Mart 2023; 0:9:14 >
Bende Aroastinglab kahvelerini beğeniyorum. Başka bir yerden almıyorum.
Fakat kahve fiyatları altınla yarışmaya başladı.
Bu kadar artış kabul edilebilir değil.
Böyle devam ederlerse sanalbaharat'a kayacağım..
Şimdi bende inceledim.
Ocak 2023'de 327'ye sipariş verdiğim El salvador 529 TL olmuş.
Bu fiyatlara kendiniz demleyip kendiniz için kardeşim. Beni aşıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darktemplar1903 -- 4 Mart 2023; 1:39:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Filtre kahve için filtre tavsiyesi verebilir misiniz?Aroastinglab'den deneme amaçlı Astrower Filter Blend ve Colombia Supremo siparişi verecektim.
-
Titan, Astrower ve Darkness blendlerini denedim. Üçü de çok güzel ama Titan favorim.
-
Filtre kağıdı sormuştum ama tavsiye için teşekkür ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen ay hem espresso hem de filtre kahve olarak tüm kahvelerinden alıp denedim ki espresso konusunda genel izlenimim yeteri kadar kavrulmamış olması oldu, özellikle Guatemala Huehuetenango'dan yaptığım espressolarda kahve tadı neredeyse yoktu.
Ayrıca en pahalı kahveleri ile Tchibo çekirdeklerini kıyasladığımda boyutlarında ciddi farklılık olduğunu gözlemledim ki arabicaların yanına robusta çekirdekler de karışmış gibiydi.
Yaptıkları zam öncesi bile fiyatları sundukları ürün kalitesine göre yüksekken şu son zamdan sonra daha kaliteli ürünlere yönelmeyi tercih ederim.
Basit bir kıyas yapmak gerekirse Tchibo üretimi Davidoff Espresso paketleri bile bu çekirdeklerden daha lezzetli...
-
Bir yer ilgi gördükçe niye böyle ekstrem fiyat artışına giderler anlamıyorum. Piyasadaki muadillerine göre biraz daha ucuzdu, sonra aynı fiyat, şimdi ise geçip gitmiş durumda. Daha dün markayı bir arkadaşıma önermiştim. Alır almaz bilmiyorum ama , bu şekilde çok sürdürülebilir bulmuyorum.
-
Fiyatlar yüksek ama rakiplerde daha yüksek. Gidip marketteki 1 senelik kahveyle kıyaslıyorsanız en ucuz hangisiyse onu için tabi. Single origin ve taze kahve için 20-30 euro /kg fiyat Avrupaya göre de çok ucuz. Adado grande aldım, Çekirdek boyutu küçülmüş, 1 sene ara vermiştim. Eskiden daha kaliteli çekirdek oluyordu.
Starbucks’ta 250gr bayat kahve ne kadar?
Davidoff vs bunları kötü şekilde demliyorsanız evet taze kahveyle ve yöreden yöreye fark hissetmezsiniz. Bunları videolarda açıkladım. İyi espresso yapamıyorsanız çekirdeğin tadını anlayamazsınız.
Benim baktığım yerlerde kahve 1000 lirayı geçiyor. Petra vs kilosu 1600 civarında. Ucuz yollu taze ve single origin mağazası başka yok.
İtalya’da illy 27 euro / kg. Tadı ortalama. Tazelik ortalama.
9-20 euro arası çok uyduruk kahveler var. 25’e nadir dükkanlardan iyi kahve bulunuyor. 3.dalga single origin taze kavrulmuş vs kahveler kilosu 48 euro civarında.
Kahve sektörünü italya ve Türkiye belirliyor fiyatlar normal maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Benim alışveriş yaptığım hiçbir kahve firması 1 ayda %100 zam yapmadı.quote:
Orijinalden alıntı: yigit+
Fiyatlar yüksek ama rakiplerde daha yüksek. Gidip marketteki 1 senelik kahveyle kıyaslıyorsanız en ucuz hangisiyse onu için tabi. Single origin ve taze kahve için 20-30 euro /kg fiyat Avrupaya göre de çok ucuz. Adado grande aldım, Çekirdek boyutu küçülmüş, 1 sene ara vermiştim. Eskiden daha kaliteli çekirdek oluyordu.
Starbucks’ta 250gr bayat kahve ne kadar?
Davidoff vs bunları kötü şekilde demliyorsanız evet taze kahveyle ve yöreden yöreye fark hissetmezsiniz. Bunları videolarda açıkladım. İyi espresso yapamıyorsanız çekirdeğin tadını anlayamazsınız.
Benim baktığım yerlerde kahve 1000 lirayı geçiyor. Petra vs kilosu 1600 civarında. Ucuz yollu taze ve single origin mağazası başka yok.
İtalya’da illy 27 euro / kg. Tadı ortalama. Tazelik ortalama.
9-20 euro arası çok uyduruk kahveler var. 25’e nadir dükkanlardan iyi kahve bulunuyor. 3.dalga single origin taze kavrulmuş vs kahveler kilosu 48 euro civarında.
Kahve sektörünü italya ve Türkiye belirliyor fiyatlar normal maalesef.
Kur mu artı? Kıtlık mı çıktı? Sebep nedir?
Buraki insanların tepkisi buna.
Herkesi alıştırdık fiyatı kafama göre ikiye katlayayım zaten almaya devam ederler düşüncesinde sanırım..
Buraya devamlı mesaj yazan firma yetkilisi bu kadar tepkiye gelip iki kelam yazmıyor. Çünkü söyleyecek sözü yok...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darktemplar1903 -- 2 Mart 2023; 14:35:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bi kahve keyfimiz vardı, onun da içine ettiler. 5 liralık türk kahvesi oldu 25 TL. 30 liralık filtre kahve oldu 100 TL.
edit: şuan en ucuz filtre kahve kağıdı rossmann da. en son 100 lüsü 8 TL den stoklamıştım. Şuanda da 30 TL olmuş, yine piyasaya göre uygun sayılır. İhtiyacı olan stoklasın akmaz kokmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakBeaT -- 2 Mart 2023; 15:21:52 > -
Ocak sonu Türkiye’ye döndüm. Dönmeden birkaç hafta önce dönünce alacağım için bir bakayım fiyatlar ne durumda diye siteye girdiğimde çok şaşırmıştım. Neredeyse geçen seneye yakın fiyatlar vardı. Ellerinde eski fiyatlı kahveler vardır, zamları ertelemişlerdir belki. Kahve bütün dünyaya aynı yerlerden gidiyor aynı borsalarda işlem görüyor. Türkiye’de taze kavrulmuş iyi kahve satanlar kaça satıyor alt alta yazalım. 1 ayda 2’ye katlamak lafı yanıltıcı bana göre. ben bunu yazdım. Zam ne zaman yapılırsa zamdır. Durduk yere her ay %10 eklese ben olumsuz düşünürdüm. Bu işin toptanı farklı çünkü. Firmayla tanışıklığım da yok ama haksızlık edilmemeli diyorum.
türk kahvesi en kötü çekirdeklerden yapılıyor, bayat satılıyor. O bile 300 değil mi şu an çarşıda ben mi bir şey kaçırıyorum anlamadım. petra’nın sitesine girdiniz mi?
ek: çarşıdayım şimdi tuğba kuruyemişe girdim Türk kahvesi 230 TL kilosu. O o o espresso diye bir şey koymuşlar kirası 250 TL. Yanında filtre kahve yazıyor kilo 375 TL. Ne niteliği belli ne kavrulma tarihi belli ne Arabika mı Robusta mı o belli. Yani kısacası kahve bizim için çok pahalı bir hale geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 2 Mart 2023; 16:20:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Valla ben Menalux 4 numara kullanıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X