Şimdi Ara

Web Sitenize Trafik Çekmede Yeni Yöntem PTC ayrıca Parada kazanabilirsiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sitenize trafik çekmek istiyorsanız ve aynı zamanda parada kazanmak istiyorsanız aşağıdaki sistemlerden birine ücretsiz kayıt olabilirsiniz.Kayıt olduktan sonra sistemi inceleyebilir ve dilerseniz sizde siteniz için reklam verebilir veya verilmiş reklamları izleyerek gelir elde edebilirsiniz. Bu sayede binlerce kişinin sitenizi ziyaret etmesini sağlayabilirsiniz. Buraya benim de üye olduğum 3 tane bu işle uğraşan sitenin linkini veriyorum dileyen anlamadığı noktalar olursa buradan bana sorabilir veya sitelerin forumlarından okuyabilir.

"]
    [/url]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ustunss -- 9 Temmuz 2013; 16:16:23 >

• Valla hocam böyle şeylerle vakit kaybetme derim, tecrübe öyle diyor :)
  • bende fark ettim paşam :)
  • Web Sitenizin Trafiğini Arttırın

Para kazanmaktan çok yeni başlangıç yapan web sitesi kullanıcılarının sitelerinin ziyaretçi miktarlarını nasıl arttırabileceklerini, alexa üzerinde nasıl sorgulama yapacaklarını öğreneceklerini gösteren konu başlığı, ilgisini çekenlere içeri buyrun.

Kendin pişir kendin ye derim. Para kolay kazanılmıyor.
  • Bne sitemi kuruyorum şuanda trafik çekmek istiyorum bana da yardımcı olur umarım..www.tunawa.com benim sitem mesela
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.