Merhaba, Benim kendi çabalarımla geliştirmeye çalıştığım bir web sitem var ve bu site için Facebook ve Twitter'da da hesaplar açtım. Bunlar ile ilgili yaşadığım bazı ufak problemler var. Burada elimden geldiğince açıklamaya çalışacağım. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Öncelikle, sitewww.designerant.com . Şimdi ben bu siteye yazdığım bir yazıyı Twitter'da paylaşmak istediğimde yazının sonundaki tweet butonuna basıyorum ve çıkan tweette site başlığımın tamamı, sonrasında yazının başlığı, sonrasında da link olarak çıkıyor. Bunu nasıl değiştirebilirim? Ben sadece DesignerAnt | yazı başlığı ve link olmasını istiyorum default bir biçimde. Bunu düzenlemek mümkün müdür? Bir de sayfanın solundaki menüde son eklenen portfolyolar bölümü var ve bu bölümdeki yazıların yanında küçük thumbnailleri de bulunmakta. Ancak ilginç bir biçimde bu thumbnailler Facebook'a da geçmiş durumda. Yani şöyle anlatayım, sitedeki bir yazının altındaki Facebook beğen butonuna bastığımda Facebook'ta yazı kendi thumbnaili ile değil bu portfolyolar bölümündeki thumbnaillerden biri ile yayınlanıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Biraz karışık oldu farkındayım ancak yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise daha ayrıntılı bir biçimde açıklayabilirim tekrardan. Şimdiden teşekkrüler.