Evet arkadaşlar bir web sitesi tasarlamak istiyorum ama bu konuda hiç bir şey bilmiyorum.Amacım ciddi bir iş değil zaten sadece bu işleri öğrenmek istiyorum.Sizlerden istediğim bu işin kısayolları nelerdir, neleri öğrenmeliyim, nereden başlamalıyım, yararlı linkler programlar var mıdır ? Kısacası her türlü yardımınıza açığım bu konuyu öğrenmek istiyorum.Web sitesi ya da özel olarak forum da olabilir.
Eğer hepsini kendin yapmak istiyorsan html + css başlangıç için ideal. Yok ben hazır üzerinden gideceğim diyorsan hazır portalları kullanmanı tavsiye ederim.
Dostum yapman gereken şey xhtml/css öğrenmek. Yılmadan her gün google'a "css dersleri" yaz. Eğer emek verirsen bir gün olur.
ilk önce html den başla sonra css ve php ye gir derim yada sonra photoshop öğlenip bölme işine girersen olay çözülür ama bu iş biraz emek istiyor ;)
Eger cok az bir ingilizcen bile varsahttp://www.w3schools.com learn html ile baslayabilirsin gerisi zaten akar, bilemedigin yerde google amca, siralama w3 schools kolay gelsin, ilk mesajimda hayirli olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme