Bildirim
WEB SİTESİ TEKLİF
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: jose_mari1903
Bir web sitesi yaptırmak istiyorum. Hosting, domain, sitenin kurulumu ve SEO hizmeti dahil. kaça yapılabilir? Aranızda yapabilecek olan var mıdır?
Öncelikle nasıl bir site istediğinden bahsetmek gerekiyor. Ardından SEO için konu olayına girmek gerekiyor. -
Aynen, nasıl bir site istiyorsunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Thook
quote:
Orijinalden alıntı: jose_mari1903
Bir web sitesi yaptırmak istiyorum. Hosting, domain, sitenin kurulumu ve SEO hizmeti dahil. kaça yapılabilir? Aranızda yapabilecek olan var mıdır?
Öncelikle nasıl bir site istediğinden bahsetmek gerekiyor. Ardından SEO için konu olayına girmek gerekiyor.
çok kapsamlı bir site değil. mimarlık mühendislik sitesi olacak. anasayfa hakkımızda hizmetler projeler iletişim sayfaları olacak. bu sayfaların içinde birer sayfa bilgiler olacak. projeler kısmına bazı resimler koyacağız. Bu şekilde olacak. -
Özel mesaj yolladım hocam. Ayrıntıları konuşabiliriz isterseniz -
eğer ki bir ilerleme kaydedilmediyse,görüşmek istersen bende ilgilenebilirim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X